شماره روزنامه ۶۰۴۰
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۱۲ دنیای اقتصاد

اخبار بازار پول و ارز - روزنامه شماره ۶۰۱۲

  • صبر استراتژیک خریداران ارزی

    دنیای اقتصاد: بررسی روند معاملات غیر‌رسمی ارز در روز‌های پایانی هفته گذشته نشان می‌دهد که حتی در فضای نیمه‌تعطیل بازار روز پنج‌شنبه نیز شاخص‌ها به افت قیمت خود ادامه داده‌اند. ریسک‌های سیاسی از بازار فاصله گرفته‌اند و بانک مرکزی نیز از طرق مختلف در حال تقویت ارزش ریال است. فعالان بازار از کمبود خریدار خبر می‌دهند و به‌نظر می‌رسد خریداران با مشاهده شرایط هفته‌های اخیر برای سطوح قیمتی پایین‌تر صبر کرده‌اند. دلار در روز پنج‌شنبه به نیمه کانال ۵۸ رسید.
  • پاسخ مثبت بازار به تورم آمریکا

    دنیای اقتصاد: رمزارزها به رهبری بیت‌کوین روند معاملاتی روز‌های اخیر را در محدوده مثبت گذراندند و مهم‌ترین رمزدارایی این بازار در حال بازگشت به روند قیمتی خود به قبل از رویداد هاوینگ است. در این مسیر فلز زرد نیز با روند رمزارزها همسو شد و در مسیر صعودی قرار گرفت. کارشناسان هیجان قیمتی این دارایی‌ها را ناشی از نزول تورم آمریکا در ماه آوریل می‌دانند.
  • نفع ارزی واگرایی پولی

    دنیای اقتصاد-محمدامين مکرمي: فدرال رزرو برنامه خود برای کاهش نرخ بهره را به تعویق انداخته است، ژاپن تلاش می‌‌‌کند از افت ارزش ین ممانعت کند، مقامات بانک مرکزی انگلستان در مورد گام سیاستی بعدی خود مردد هستند و سوئد و سوئیس تسهیل سیاست پولی را آغاز کرده‌‌‌اند. این «واگرایی»‌‌‌ در سیاست‌‌‌‌‌‌ پولی بانک‌‌‌های مرکزی کشورهای مختلف، شرایط مطلوبی را برای معامله‌‌‌گران ارزی ایجاد کرده است و فعالان بازار فارکس فرصتی مناسب برای کسب سود به‌‌‌ دست آورده‌‌‌اند.
  • چشم‌انداز بهبود تجارت با عربستان

    روز گذشته سید‌احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد در حاشیه جلسه هیات دولت توضیحاتی را در رابطه با دستاوردهای سفر به عربستان و گشایش‌های ارزی انجام شده ارائه کرد. به گفته خاندوزی در سفر او به عربستان و در مذاکره با همتای سعودی خود پیشنهادهایی مطرح شد که مورد موافقت طرف مقابل نیز قرار گرفت.
  • صعود بدهی ترکیه

    بدهی خارجی بخش خصوصی ترکیه در ماه مارس به ۱۶۵.۷ میلیارد دلار رسید. بدهی خارجی بخش خصوصی ترکیه تا ماه مارس به ۱۶۵.۷میلیارد دلار رسید که نشان‌دهنده افزایش ۱.۷ میلیارد دلاری نسبت به پایان سال ۲۰۲۳ است. بر اساس آمار رسمی بانک مرکزی ترکیه، وام‌های بلندمدت ۱۵۵.۳میلیارد دلار با ۴۵۲ میلیون دلار افزایش و بدهی‌های کوتاه‌مدت ۱۰.۴میلیارد دلار با ۱.۳ میلیارد دلار افزایش نسبت به مدت مشابه ثبت شده است. ۵۸.۵ درصد وام‌های بلندمدت به دلار، ۳۵.۳ درصد به یورو، ۲.۲ درصد به لیر ترکیه و چهار درصد به سایر ارزها بوده است. همچنین ۴۸درصد وام‌های کوتاه‌مدت به دلار آمریکا، ۲۶.۸ درصد به یورو ۲۰.۵درصد به لیر ترکیه و ۴.۷ درصد به سایر ارزها ثبت شد. به گزارش بیزینس، کل وام‌های معوق بخش خصوصی دریافتی از خارج از این کشور بر اساس سررسید ۵۱.۱ میلیارد دلار برای ۱۲ ماه آینده تا پایان مارس اشاره دارد./ایسنا

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر