در هشتمین دوره جایزه ملی مدیریت انرژی محقق شد
دریافت تندیس نقرهای توسط نفتبهران
به گزارش روابطعمومی سازمان مدیریت صنعتی، همایش «هشتمین دوره جایزه ملی مدیریت انرژی» هفتم خرداد ماه با حضور مسوولان، مدیران ارشد و متخصصان حوزه انرژی در مرکز همایشهای سازمان مدیریت صنعتی برگزار و از برگزیدگان با اهدای تندیسهای نقرهای و برنزی تجلیل شد. در هشتمین همایش جایزه ملی مدیریت انرژی، ابوالفضل کیانیبختیاری مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی با موضوع راهکارهای انقلاب صنعتی ۴ در مدیریت و ارتقا بهرهوری انرژی به سخنرانی پرداخت. وی ضمن بیان سابقه و تجربه سازمان مدیریت صنعتی در طراحی و اجرای نظامهای رتبهبندی و برگزاری جوایز ملی اظهار کرد: نظامهای رتبهبندی عامل محرک در افزایش قابلیت رقابتپذیری افزایش سودآوری با تکیه بر توانمندی داخلی؛ افزایش بهرهوری و جلوگیری از اتلافها و ارتقای توانمندسازی و حرکت بهسوی توسعه هستند.
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی اهداف جایزه ملی مدیریت انرژی را مدیریت منابع و مصارف انرژی و افزایش سودآوری از طریق افزایش بهرهوری منابع انرژی ارزیابی کرد و درخصوص برخی از زمینههای مهم کاربرد فناوریهای انقلاب صنعتی۴ در مدیریت انرژی گفت: بهینهسازی مصرف انرژی همیشه یک روش موثر برای کاهش هزینهها بودهاست که با استفاده از فناوریهای انقلاب صنعتی ۴ و بهدنبال آن تحول دیجیتالی ایجادشده بسیار افزایش مییابد. مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی افزود: اینترنت انرژی کنترل توزیع شده هوشمند را از طریق تراکنشهای انرژی بین کاربران خود پیادهسازی میکند. این الگوی جدید تولید انرژی یک شبکه هوشمند را توسعه میدهد و هماهنگی و بهینهسازی در سیستم کلان انرژی را، بهبود میبخشد.
وی یادآور شد: منابع انرژی توزیع شده به واحدهای تولیدی برق یا گرما اغلب کوچکتر اشاره دارد که در سمت مصرفکننده کنتور قرار دارند. در چارچوب این مفهوم، واحدهای تولید برق کوچک و متوسط بهعنوان مولدهای انرژی پراکنده عمل میکنند. علاوهبر این، هزینههای تولید انرژی را کاهش میدهد و از ظرفیت تولید انرژی موجود استفاده بهینه میکند. مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی در جمعبندی سخنان خود اظهار کرد: ایران با وجود ۳۰۰ روز آفتابی و متوسط تابش ۵/۴ تا ۵/۵ کیلووات ساعت بر مترمربع در زمینه بهرهمندی از انرژی خورشیدی از پتانسیل بالایی برخوردار است. ارائه سناریوی نقشهراه انرژیهای تجدیدپذیر از سوی آژانس بینالمللی انرژیهای تجدیدپذیر و تاکید بر سهم ۳۰درصدی این نوع انرژی در سبد انرژی جهان تا سال۲۰۳۰، کشورمان را بهسوی بهرهبرداری انرژی تجدیدپذیر رهنمون میسازد.