شماره روزنامه ۶۰۹۹
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۵۲ دنیای اقتصاد

اخبار بازار دیجیتال - روزنامه شماره ۶۰۵۲

  • دسترسی ایرانی‌ها به چت جی‌پی‌تی کاملا مسدود می‌شود؟

    دنیای اقتصاد: از ماه نوامبر سال ۲۰۲۲ که چت جی‌پی‌تی در جهان معرفی شد و پا به عرصه وجود گذاشت، کاربران ایرانی یک بار دیگر خاطرات تحریم‌ها و تحدیدها را با خودشان مرور کردند؛ چون باز هم در مواجهه با یک تکنولوژی جدید به سد محدودیت‌ها برخورد کردند و در جست‌وجوی راهی برای دسترسی به آنچه برای دیگران به سادگی قابل استفاده بود، به ناچار به دنیای فیلترشکن‌ها پناه بردند. البته در این مسیر به تدریج گزینه‌های دیگری مانند خرید شماره‌های مجازی برای ساخت حساب کاربری چت جی‌پی‌تی را هم به فهرست ابزارهای خود برای شکستن سد محدودیت‌ها اضافه کردند.
  • دستورالعمل‌ حکمرانی روبات‌های انسان‌نما منتشر شد

    مهر: دولت چین نخستین دستورالعمل‌های حکمرانی چین برای روبات‌های انسان‌نما را منتشر کرد. این دستورالعمل‌ها بر کنترل ریسک‌ها و همکاری‌های بین‌المللی تاکید دارند. این در حالی است که غول‌های فناوری مانند تسلا، امسال روبات‌های خود را در بزرگ‌ترین کنفرانس هوش مصنوعی این کشور به نمایش گذاشتند.
  • اطلاعیه سازمان فناوری اطلاعات درباره ارائه خدمات به زائران اربعین

    ایسنا: شرکت‌های فعال در حوزه ارائه خدمات به زائران اربعین می‌توانند از طریق آدرس اینترنتی http: //arbaeen.ito.gov.ir نسبت به ثبت درخواست خود مبنی بر ارائه خدمات اقدام کنند. سازمان فناوری اطلاعات ایران با هدف افزایش سطح کیفیت، سرعت و سهولت در ارائه خدمات به زائران و برای حمایت و پیگیری رفع چالش‌های پیش روی شرکت‌هایی که آماده ارائه خدمات در بستر فضای مجازی به زائران و عاشقان اباعبدالله الحسین‌(ع) در راه‌پیمایی اربعین هستند، این فراخوان را منتشر و از علاقه‌مندان و واجدان شرایط همکاری، دعوت به همراهی کرده است.
  • مطالبه از دولت چهاردهم در حوزه اقتصاد دیجیتال

    ایسنا: مینا مهرنوش، رئیس سابق اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی به مهم‌ترین چالش موجود در قانون‌گذاری برای کسب‌وکارهای اینترنتی اشاره کرد و گفت: «بیشترین چالش در حوزه قانون را در بحث حقوق مصرف‌کننده داریم؛ یعنی مردم با شوق و رغبت خرید اینترنتی انجام می‌دهند، اما متاسفانه به دلیل نبود قوانین لازم در حوزه حقوق مصرف‌کننده اگر دچار ضرر شوند، نمی‌توانند دسترسی لازم را به حقوقشان پیدا کنند.»
  • اجبار کارمندان مایکروسافت برای استفاده از آی‌فون در چین

    ایسنا: مایکروسافت در بحبوحه نگرانی‌های امنیتی فزاینده، به کارکنان خود در چین دستور داد به جای دستگاه‌های اندرویدی، از آی‌فون استفاده کنند. سخنگوی مایکروسافت با اشاره به نبود خدمات اندروید گوگل در چین، اعلام کرد این شرکت قصد دارد به کارمندانش در این کشور برای دسترسی به اپلیکیشن‌های احراز هویت، دستگاه‌های مبتنی بر iOS فراهم کند.
  • حمایت انویدیا از ۴۵۰۰ استارت‌آپ اروپایی

    مهر: برنامه Inception شرکت NVIDIA از ۴۵۰۰ استارت‌آپ اروپایی که در حوزه هوش مصنوعی‌(AI) فعالیت می‌کنند، حمایت می‌کند. شرکت انویدیا با برنامه حمایتی خود به نام «Inception»، به عنوان یک پروژه شتاب‌دهنده فناوری، تاکنون از ۴۵۰۰ استارت‌آپ در سراسر اروپا پشتیبانی کرده است. این برنامه با هدف توسعه نوآوری‌های هوش مصنوعی و عرضه آنها به بازار، دسترسی به فناوری‌های پیشرفته، اعتبار آموزشی و قیمت‌گذاری ترجیحی محصولات انویدیا را برای استارت‌آپ‌ها فراهم می‌کند.
  • منع متا از استخراج داده‌های کاربران در برزیل

    مهر: برزیل، شرکت متا را از استفاده از اطلاعات شخصی کاربران در پست‌های عمومی برای آموزش هوش مصنوعی مولد منع کرد. آژانس ملی حفاظت از داده‌های برزیل (ANPD) سیاست جدید حفظ حریم خصوصی متا را که به آن اجازه می‌دهد مدل‌های هوش مصنوعی را براساس پست‌های کاربرانش آموزش دهد، به حالت تعلیق در می‌آورد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر