شماره روزنامه ۶۰۴۸
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۴۵ دنیای اقتصاد

اخبار بازار دیجیتال - روزنامه شماره ۶۰۴۵

  • پاشنه آشیل دولت الکترونیک

    دنیای اقتصاد: دولت دوازدهم در سال ۱۳۹۷ به‌منظور تحقق دولت الکترونیک ۲۳ پروژه اولویت‌دار تعریف و به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ کرد. این پروژه تا سال ۱۴۰۲ در مسیر اجرا بود تا اینکه دولت سیزدهم اولویت‌های جدیدی تحت‌ عنوان «پروژه‌های پیشران دولت هوشمند» را در دستور کار حوزه دولت الکترونیک قرار داد. اکنون که کشور در آستانه انتخاب و استقرار دولت جدید قرار دارد، مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی این دو پروژه را ارزیابی و چالش‌های مرتبط با آنها را شناسایی کرده است که می‌تواند برای دولت چهاردهم در جریان تحقق دولت الکترونیک راهگشا باشد.
  • نرخ بیمه سایبری در جهان ارزان‌تر شد

    ایسنا: با بهبود امنیت کسب‌و‌کارها و محدود شدن ضرر آنها از جرایم سایبری، نرخ اضافی بیمه سایبری در سطح جهانی کاهش پیدا کرده است. نرخ اضافی بیمه برای حمایت از شرکت‌ها در برابر حملات سایبری، در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ که پاندمی کووید-۱۹ باعث افزایش وقایع سایبری شد، سیر صعودی پیدا کرد. اما گزارش سالانه جدید شرکت کارگزاری هودن (Howden) حاکی از آن است که نرخ اضافی بیمه در سال گذشته کاهش یافته است.
  • شرکت مادر فیس‌بوک به نقض مقررات اروپایی متهم شد

    ایسنا: اتحادیه اروپا، شرکت مادر فیس‌بوک (متا) را به نقض مقررات دیجیتالی تاریخی این بلوک متهم خواهد کرد. روزنامه فایننشال تایمز به نقل از منابع آگاه نوشت: «یافته‌های مقدماتی اتحادیه اروپا در هفته جاری منتشر خواهد شد و رگولاتورهای اروپایی اعلام می‌کنند نگران مدل «پرداخت یا موافقت کن» هستند که شرکت متا پیش پای کاربران این منطقه گذاشته است.»
  • واردات تلفن همراه تنها از طریق نمایندگی‌های رسمی انجام شود

    ایسنا: سخنگوی سازمان تعزیرات ضمن اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۲۸۰ شرکت دارای مجوز واردات تلفن همراه هستند، امر واردات را تخصصی دانسته و معتقد است که چنانچه این امر صرفا توسط شرکت‌های دارای نمایندگی اصلی صورت بگیرد، نه‌ تنها کالای تقلبی، ری‌پک و قاچاق از بازار جمع خواهد شد که به تنظیم بازار و خدمات‌رسانی به مردم نیز کمک خواهد کرد؛ ضمن اینکه در حوزه تامین قطعات و گارانتی نیز مشکلات کاهش می‌یابد.
  • فعالیت ۴۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در حوزه ICT

    مهر: دبیر ستاد توسعه اتصال‌پذیری و ارتباطات اعلام کرد که ۴۰ درصد از ۱۰هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه ICT فعالیت دارند و فارغ‌التحصیلان این حوزه می‌توانند در این بازار نقش‌آفرینی کنند. به گزارش معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، تور فناورانه الکامپ همزمان با بیست‌وهفتمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ به همت مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی در محل خانه فناوری و نوآوری ایران برگزار شد. هدف از برگزاری تورهای فناورانه، گسترش و ترویج ادبیات دانش و فناوری و همچنین شناسایی فرصت‌ها و چالش‌های صنایع ملی و ایجاد یک پل ارتباطی بین نهاد دانشگاه و صنعت است.
  • عینکی با هوش مصنوعی جی‌پی‌تی از راه رسید

    مهر: سولوس، شرکتی در حوزه تولید عینک‌های هوشمند، گجت ایرگو ویژن را معرفی کرده است که با سیستم هوش مصنوعی GPT-۴۰ اوپن‌ای‌آی یکپارچه شده است. در این عینک هوشمند یک دوربین تعبیه شده که به کاربران اجازه می‌دهد محیط اطراف خود را رصد و همچنین قابلیت‌های GPT-۴۰ برای شناسایی اشیا و پاسخ به سوالات را به کار گیرند. این یکپارچه‌سازی به کاربر امکان می‌دهد بدون استفاده از دستانش با جهان ارتباط برقرار کند و به اطلاعات دسترسی یابد. شرکت سولوس همچنین به همخوانی ایرگو ویژن با دیگر مدل‌های هوش مصنوعی برتر مانند جمینی گوگل اشاره کرده است. سولوس تاکید کرده ایرگو ویژن در اواخر سال جاری میلادی عرضه می‌شود.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر