شماره روزنامه ۶۰۴۰
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۱۵ دنیای اقتصاد

اخبار بازار دیجیتال - روزنامه شماره ۶۰۱۵

  • هوش مصنوعی؛ تعیین‌کننده برندگان آینده صنعت تکنولوژی

    دنیای اقتصاد: شرکت انویدیا با رهبری بازار تراشه‌های هوش مصنوعی می‌تواند پادشاه آینده صنعت تکنولوژی باشد. با این حال اما بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان معتقدند این نگاه ساده‌انگارانه‌ای نسبت به آینده صنعت تکنولوژی است، چون حالا بازیگران دیگری هم در تلاش برای سهم‌گیری از بازار رو به رشد هوش مصنوعی هستند و می‌توانند در زمانی نه چندان دور به رقیبی جدی برای انویدیا تبدیل شوند. تراشه‌های بلک‌ول انویدیا برای این شرکت برتری و کنترل بیشتری بر اکوسیستم هوش مصنوعی به همراه می‌آورند؛ همزمان شرکت کانادایی D-Wave Quantum که در زمینه رایانش کوانتومی فعالیت می‌کند، شاهد رشد سهام خود بر اساس افزایش درآمدش بود و نه فروش معمول؛ امنیت سایبری همچنان با مشکلات مختلف و تازه‌ ناشی از رونق هوش مصنوعی دست و پنجه نرم می‌کند و البته اپل هم درگیر فروش ضعیف گوشی‌های آی‌فون خود است.
  • بودجه ۸۱ میلیارد دلاری ابرقدرت‌ها برای تولید تراشه

    ایسنا: ابرقدرت‌ها که در راس آنها، آمریکا و اتحادیه اروپا قرار دارند، حدود ۸۱ میلیارد دلار برای تولید نسل جدید نیمه‌رساناها اختصاص داده‌اند تا رویارویی جهانی با چین برای برتری در حوزه تراشه، شدت پیدا کند. این ۸۱ میلیارد دلار، نخستین موج از حدود ۳۸۰ میلیارد دلاری است که دولت‌های سراسر جهان برای شرکت‌هایی مانند اینتل و TSMC تایوان اختصاص داده‌اند تا تولید ریزپردازنده‌های قدرتمندتر را تقویت کنند. این افزایش بودجه، رقابت با پکن بر سر فناوری‌های پیشرفته را به نقطه عطف حساسی کشانده است که آینده اقتصاد جهانی را شکل خواهد بخشید.
  • جزئیات خرید تجهیزات بومی اولویت‌دار شبکه ملی اطلاعات

    مهر: مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: «قراردادهای اخیر مربوط به توسعه شبکه انتقال دو استان مهم کشور منجر به گسترش ارائه خدمات کاربردی شبکه ملی اطلاعات و توسعه خدمات دولت الکترونیک می‌شود.» او در ادامه توضیح داد: «سیاستگذاری و اولویت‌های شبکه ملی اطلاعات در شورای عالی فضای مجازی تدوین می‌شود و یکی از اولویت‌های مهم در پیاده‌سازی شبکه ملی اطلاعات، حمایت از تولیدات داخلی و بومی‌سازی دانش تولید تجهیزات مورد نیاز زیرساخت‌های ارتباطی و اطلاعاتی این شبکه است.»
  • هجوم گوگل به شکست‌های سایبری مایکروسافت

    ایسنا: گوگل با بهره‌برداری از شکست‌های مایکروسافت در حوزه امنیت سایبری و عرضه تخفیف‌های سنگین، در تلاش برای جذب مشتریان سازمانی و دولتی برای محصولات نرم‌افزار بهره‌وری خود است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر