شماره روزنامه ۶۰۱۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۵۶ دنیای اقتصاد

اخبار بازار دیجیتال - روزنامه شماره ۵۹۵۶

  • وقت گفتمان مشترک در اکوسیستم استارت‌آپی

    دنیای اقتصاد: فعالان حوزه اقتصاد دیجیتال کشور براین باورند که برای رشد اقتصاد دیجیتال باید گفتمان و ارتباط ویژه‌‌‌ای با نهاد رگولاتوری برقرار شود. گروهی از این فعالان که در پنل تخصصی «اقتصاد دیجیتال و «نوآور» در همایش چشم‌‌‌انداز اقتصاد ایران ۱۴۰۳ به میزبانی گروه رسانه‌‌‌ای دنیای اقتصاد شرکت کرده بودند، تاکید کردند که همواره ابتدا قوانین توسط فعالان اقتصاد دیجیتال شکسته ، سپس قوانین جدیدی تدوین می‌شود.
  • ناصرخسروی مجازی در سایه خلأ قانونی؟

    دنیای اقتصاد: بیش از یک‌سال از زمانی که وزارت بهداشت مکلف شد آیین‌نامه فروش اینترنتی دارو را تدوین کند، می‌گذرد؛ با این‌همه هنوز هم این آیین‌نامه ابلاغ نشده است. از طرفی مخالفت‌های نهادهای متولی با فروش اینترنتی دارو شدت گرفته است. بسیاری از کارشناسان معتقدند فروش اینترنتی دارو در تمام دنیا رواج دارد و بسیار هم نرمال است؛ اما در ایران مخالفت‌ها تداوم دارد و به اعتقاد کارشناسان حوزه سلامت الکترونیک، این مخالفت‌ها مانع رشد سلامت دیجیتال در کشور می‌شود.
  • انتشار بیانیه انجمن تجارت الکترونیک در پی بازداشت مدیرعامل دیجی‌‌کالا

    دنیای‌اقتصاد: به دنبال بازداشت مدیرعامل دیجی‌‌کالا در هفته گذشته، انجمن تجارت الکترونیک تهران با انتشار بیانیه‌‌ای به برخوردهای هیجانی و سلیقه‌‌ای با فعالان اقتصادی واکنش نشان داد و اعتراض کرد.
  • داستان ابرآروان؛ اولینی که آخرین نیست

    دنیای‌اقتصاد: «زیرساخت یکپارچه ابری» سه کلمه‌‌ای است که تمام دنیای ابرآروان را در خود جای می‌دهد. یک مجموعه استارت‌آپی که در سال ۱۳۹۳در حوزه فناوری‌‌های ابری یا همان کلاد فعالیت خود را آغاز کرد؛ زمانی که چهار مدال‌‌آور المپیاد ملی و جهانی WorldSkills یعنی پویا پیرحسینلو، فرهاد فاطمی، مهدی بهادری و علیرضا هاشمی تصمیم گرفتند یک استارت‌آپ در زمینه ارائه سرویس‌‌های ابری راه‌‌اندازی کنند. آنها ایده خود را به شرکت فناپ ارائه دادند تا با یک سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیون تومانی کار خود را آغاز کنند. بررسی بازار جهانی و خدماتی که در کشورهای مختلف جهان ارائه می‌شود، آنها را به این نتیجه رساند که به سمت ارائه خدمات در فضای ابری بروند. این شرکت حالا بیش از ۲۰۰‌هزار مشتری فعال و ۱۵۰ فیچر در شش خانواده محصولی دارد و در هر ساعت به بیش از ۷۵۵ میلیون درخواست پاسخ می‌دهد.
  • قطعی گسترده شبکه‌های ارتباطی آمریکا

    ایسنا: قطعی شبکه‌های تلفن همراه آمریکا در روز پنج‌شنبه امکان تماس تلفنی و ارسال پیام متنی و خدمات اضطراری در شهرهای بزرگ این کشور نظیر سانفرانسیسکو را مختل کرد.
  • ارتقای آی‌مسیج برای مقابله با فناوری‌های شکستن رمزنگاری

    ایسنا: اپل ارتقای جدیدی برای آی‌مسیج عرضه کرد تا از ابزار پیام‌رسانی متنی خود در برابر فناوری‌های شکستن رمزنگاری آتی دفاع کند. پروتکل جدید که به PQ۳ معروف است، نشانه دیگری از آن است که شرکت‌های فناوری آمریکایی، مهیای پیشرفت‌های جدید در رایانش کوانتومی می‌شوند که روش‌های فعلی حمایت از ارتباطات کاربران را منسوخ خواهند کرد. اپل در یک پست وبلاگ که روز چهارشنبه منتشر شد، اعلام کرد: «این جایگزینی ساده یک الگوریتم موجود با یک الگوریتم جدید نیست. ما پروتکل رمزنگاری آی‌مسیج را از ابتدا بازسازی کردیم و پروتکل جدید، امسال به‌طور کامل جایگزین پروتکل موجود در تمام مکالمات پشتیبانی خواهد شد.» سازنده آی‌فون می‌گوید: الگوریتم‌های رمزنگاری این شرکت پیشرفته هستند و تاکنون هیچ مدرکی دال بر حمله موفقیت‌آمیز به آنها پیدا نکرده است. با این حال، مقامات دولتی و دانشمندان نگران هستند که ظهور رایانه‌های کوانتومی ممکن است به‌طور ناگهانی و چشمگیر، این حفاظت‌ها را تضعیف کند.
  • افزایش سهم اقتصاد دیجیتال با همکاری بخش خصوصی

    مهر: معاون امور دولت، مجلس و استان‌های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرده است که با همکاری بخش خصوصی به سهم ۱۵درصدی اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص ملی می‌رسیم. به گزارش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، رضا باقری‌اصل، معاون امور دولت، مجلس و استان‌های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و جانشین رئیس کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال، در نشست برنامه هفتم توسعه با محوریت اقتصاد دیجیتال که در اتاق بازرگانی تهران برگزار شد، گزارشی را از روند تهیه و تصویب احکام برنامه هفتم توسعه و نوع تعامل بخش خصوصی این حوزه با دولت ارائه کرد.
  • انویدیا در آستانه ۲ تریلیون دلاری شدن

    ایسنا: انویدیا یک بار دیگر از انتظارات وال‌استریت فراتر ظاهر شد و با تحرک بخشیدن به صعود سهام فناوری، به مرز ۲تریلیون دلار نزدیک شد. این شرکت تراشه‌سازی با افزایش ۱۳.۵درصدی ارزش سهام خود در معاملات روز پنج‌شنبه، در آستانه تصرف دوباره جایگاه سومین شرکت ارزشمند آمریکاست.
  • رگولاتوری: پیش‌بینی برای تغییر تعرفه اینترنت در سال آینده نداریم

    مهر: رئیس سازمان تنظیم مقررات با تاکید بر اینکه اپراتورهای ارتباطی پس از افزایش تعرفه در سال جاری هر هفته ارزیابی می‌شوند، گفت که به زودی نتیجه ارزیابی از پیشرفت آنها در حوزه اینترنت اعلام می‌شود. امیر محمد‌زاده لاجوردی در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر درخصوص تغییر تعرفه اینترنت اپراتورهای ارتباطی در سال۱۴۰۳ گفت: «تعرفه اینترنت اپراتورهای ارتباطی در سال جاری، تغییر کرده و افزایش ۳۰درصدی داشته است و برای سال آینده یعنی سال۱۴۰۳ هنوز پیش‌بینی برای تغییر تعرفه اینترنت اپراتورهای ارتباطی نداریم.»

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر