شماره روزنامه ۶۰۱۴
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۱۳ دنیای اقتصاد

اخبار بازار دیجیتال - روزنامه شماره ۵۹۱۳

  • زندگی در حباب شیشه‌ای

    دنیای اقتصاد -هانیه تقی‌زاده: سریال هک انواع پلتفرم‌های دولتی و خصوصی این‌بار با هک سرورهای اسنپ‌فود دنبال شده و داده‌های بیش از ۲۰ میلیون کاربر این سرویس در معرض افشای عمومی قرار گرفته است. این نخستین باری نیست که میلیون‌ها رکورد از جزئی‌ترین فعالیت‌های مردم به واسطه نشت اطلاعات پلتفرم‌ها در دسترس عموم قرار می‌گیرد؛ اما به نظر می‌رسد حریم خصوصی اکنون کم ارزش‌تر از آن است که کسی فکری به حال این ماجرا بکند یا جوابگوی چنین رخدادهایی باشد. شاید باورش سخت باشد، ولی حالا دیگر با تکرار سناریوی نشت اطلاعات سرویسی که روزانه مورد استفاده میلیون‌ها نفر قرار می‌گیرد، به سادگی می‌توان به جزئی‌ترین رفتارهای افراد و کسب‌وکارهای طرف قرارداد با این پلتفرم‌ها پی برد.
  • آپدیت جدید اپل اتصال به اینترنت همراه را مختل می‌کند

    مهر: آپدیت iOS۱۷.۲.۱ اپل برای برطرف کردن چالش خالی شدن شارژ باتری، مشکلی دیگر برای کاربران به وجود آورده و اتصال دستگاه به اینترنت همراه را مختل می‌کند. به گزارش گیزموچاینا، در خصوص موبایل‌ها نرم‌افزار از سخت‌افزار اهمیت بیشتری دارد. آپدیت‌های نرم‌افزاری با افزودن ویژگی‌های جدید و ارتقای کارآمدی سبب می‌شوند دستگاه‌ها عملکرد بهتری داشته باشند.
  • هوش مصنوعی مولد چینی بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر جذب کرد

    مهر: شرکت چینی بایدو یک هوش مصنوعی مشابه چت جی‌پی‌تی توسعه داده است که «ارنی بات» نام دارد و به گفته وانگ هایفنگ، مدیر ارشد فناوری این شرکت بیش از ۱۰۰ میلیون کاربر دارد.
  • حفاظت از داده کاربران؛ حلقه مفقوده کسب‌وکارهای اینترنتی

    خدايار سعيدوزيري/کارشناس حقوق فناوري
    بار دیگر هک شدن یکی از کسب‌‌‌وکارهای اینترنتی کشور، مساله‌‌‌ حفاظت از داده و به تبع آن فقدان قوانین و مقررات کافی در موضوع حفاظت از داده در نظام حقوقی ایران را پررنگ کرده است. در جهان امروز که داده به عنوان ثروت قرن بیست‌‌‌ویکم شناخته می‌شود و بخش اعظم درآمد شرکت‌های بزرگ فناوری‌‌‌محور جهان همچون متا، از محل جمع‌آوری و آنالیز داده به دست می‌‌‌آید، حفاظت از داده‌های کاربر در کسب‌‌‌وکار اینترنتی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. از جمله مهم‌ترین دلایل اهمیت حفاظت از داده‌های کاربر در کسب‌‌‌وکار اینترنتی، حفظ حریم خصوصی کاربران است. کاربران هنگام استفاده از خدمات کسب‌‌‌وکارهای اینترنتی، اطلاعات شخصی خود را در اختیار آن کسب‌‌‌وکار قرار می‌دهند.
  • فروش عروسک‌های جعلی دردسر جدید پلتفرم چینی

    مهر: یک تولید‌کننده اسباب‌بازی در آمریکا به دلیل فروش نسخه‌های جعلی عروسک‌هایش در پلتفرم علی‌بابا از آن شکایت کرده و تلاش‌های این شرکت چینی برای متوقف کردن این شکایت بی‌نتیجه مانده است. این شرکت آمریکایی مدعی شد فروشندگان مختلف از طریق این پلتفرم چینی اقدام به فروش نوعی عروسک به نام Squishmallow کرده‌اند. این شرکت در شکایت خود اعلام کرد با وجود آنکه پیش‌تر از علی‌بابا خواسته بود فروش عروسک‌های جعلی توسط فروشندگان را متوقف کند، اما این روند همچنان ادامه دارد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر