شماره روزنامه ۶۱۹۹
|

رئیس‌ شورای اطلاع‌رسانی دولت به ۳پرسش «دنیای‌اقتصاد» پاسخ داد؛

دنیای‌اقتصاد: رئیس‌ شورای اطلاع‌رسانی دولت چهارشنبه گذشته در حاشیه بازدید از گروه رسانه‌ای «دنیای‌اقتصاد»، در گفت‌وگو با گروه آنلاین روزنامه دنیای‌اقتصاد، به ۳ سوال درباره «فیلترینگ»، «برنامه دولت برای ترامپ» و همچنین «FATF» پاسخ داد.

تجار از رفع چالش‌های ثبت‌سفارش گوشی‌ها تا هفته آینده می‌گویند؛

در حالی‌که هفته جاری خبری مبنی بر انجام نخستین ثبت سفارش آی‌فون در سامانه جامع تجارت منتشر شد، اما پیگیری‌های «دنیای اقتصاد» از برخی تجار نشان می‌دهد که آنها هنوز نمی‌توانند ثبت سفارش این گوشی‌ها را انجام دهند. به گفته رئیس انجمن موبایل ایران از دوشنبه ۱۷ دی ماه شناسه تجاری آی‌فون در سامانه جامع…

    جمعه، ۲۱ دی ۱۴۰۳
  • رئیس‌ شورای اطلاع‌رسانی دولت به ۳پرسش «دنیای‌اقتصاد» پاسخ داد؛

    مراحل بعدی «رفع فیلترینگ» به مرور انجام می‌شود

    دنیای‌اقتصاد: رئیس‌ شورای اطلاع‌رسانی دولت چهارشنبه گذشته در حاشیه بازدید از گروه رسانه‌ای «دنیای‌اقتصاد»، در گفت‌وگو با گروه آنلاین روزنامه دنیای‌اقتصاد، به ۳ سوال درباره «فیلترینگ»، «برنامه دولت برای ترامپ» و همچنین «FATF» پاسخ داد.
    چهارشنبه، ۱۹ دی ۱۴۰۳
  • استورم؛ ابزاری قدرتمند برای تولید محتواهای دقیق و ساختارمند؛

    پایان ویکی پدیا؟

    دنیای اقتصاد: دانشگاه استنفورد ابزاری جدید مبتنی بر هوش مصنوعی به نام استورم(storm) معرفی کرده است که به کاربران کمک می‌کند گزارش‌های دقیق و کامل به سبک ویکی‌پدیا درباره هر موضوعی تولید کنند.
  • افت ۷ درصدی پادشاه رمزارزها؛

    سقوط بیت کوین به کانال ۸۸ هزار دلاری؟

    دنیای اقتصاد: بیت کوین روز خود را با افت ۷ درصدی آغاز کرد و از بالاترین سطح خود، ۱۰۲ هزار دلاری پس از آغاز سال ۲۰۲۵ به کانال ۹۴ هزار دلاری سقوط کرد.
  • جهان در تلاش برای محدود کردن استفاده کودکان از تلفن همراه؛

    چطور کودکان خود را از اینترنت دور نگه داریم؟

    دنیای اقتصاد: دنیای امروز، دنیای فناوری و ارتباطات بی‌سیم است؛ اما این پیشرفت شگفت‌انگیز، چالش‌های جدیدی را نیز به همراه آورده که یکی از این چالش‌ها، نفوذ گسترده تلفن‌های هوشمند در زندگی کودکان است.
  • درخواست وزیر علوم برای رفع فیلتر یوتیوب مختص استادان و دانشجویان خبرساز شد؛

    ایجاد شکاف دیجیتال با ارائه اینترنت طبقاتی

    صبح روز گذشته اظهارات وزیر علوم درباره رفع فیلتر یوتیوب و ارائه اینترنت رایگان برای دانشجویان و استادان بار دیگر باعث نگرانی فعالان و کارشناسان این حوزه برای طبقاتی کردن دسترسی به اینترنت شد. کارشناسان معتقدند که تجربه‌های قبلی در این باره ثابت کرده‌اند اینترنت طبقاتی به جز توزیع رانت و نابرابری، ارمغان دیگری با خود ندارد و دولت فارغ از این طرح‌ها در قدم اول باید تکلیف رفع فیلترینگ کامل را مشخص کند.
  • معاون وزیر ارتباطات:

    کاربر ایرانی به ۳۰درصد از سایت‌های پربازدید دنیا دسترسی ندارد

    ایرنا: مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: تجهیزات فیلترینگ، استفاده از فیلترشکن‌ها و ایجاد آلودگی در شبکه، محدودیت‌های اعمال شده بر بستر اینترنت، بلاک شدن آی.پی ایران به دلیل حملات Ddos و تحریم از جمله مواردی است که منجر به آسیب به کیفیت اینترنت شده است.
  • برند چینی در غیاب آی‌فون ۱۶ وارد اندونزی شد

    ایسنا: برند چینی «آنر» (Honor) که از هوآوی جدا شده است، وارد اندونزی شده و قصد دارد تا پایان مارس، تلفن‌های هوشمند خود را در این کشور عرضه کند. شرکت «آنر» با اعلام برنامه فروش تلفن‌های هوشمند خود در اندونزی، جدیدترین شرکت چینی است که در شرایط ممنوعیت فروش آی‌فون ۱۶ اپل بر سر الزامات تولید بومی، وارد این بازار آسیایی می‌شود.
  • ساخت دیپ‌فیک مستهجن در انگلیس جرم شد

    مهر: دولت انگلیس اعلام کرد ایجاد و به اشتراک‌گذاری محتوای دیپ‌فیک هرزنگاری به یک جرم در این کشور تبدیل می‌شود. به گزارش رویترز، این اقدام برای مقابله با گسترش و تکثیر چنین تصاویری که بیشتر زنان را هدف گرفته، انجام می‌شود. دیپ‌فیک‌ها، ویدئوها، تصاویر یا کلیپ‌های صوتی هستند که با هوش مصنوعی ساخته می‌شوند و بسیار واقعی به نظر می‌رسند. ممکن است از این فناوری برای تغییر تصاویر هرزنگاری و ایجاد تشابه با افراد استفاده کرد.
  • سخنگوی دولت: رفع مسدودسازی سکوهای دیگر در دستور کار قرار داد

    ایسنا: فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت درباره زمان رفع فیلترینگ از سایر سکوهای خارجی، بیان کرد: «از سران قوا و سایر نهادهایی که به رفع فیلتیرنگ کمک کردند، تشکر می‌کنم. مسیر آغاز شده و با تمرکز بر حکمرانی در فضای مجازی ادامه می‌یابد. گسترش دسترسی مردم به سکوهای ارتباطی در دستور کار قرار دارد.»
    پنجشنبه، ۲۰ دی ۱۴۰۳
  • تجار از رفع چالش‌های ثبت‌سفارش گوشی‌ها تا هفته آینده می‌گویند؛

    واردات تجاری آی‌فون در انتظار به‌روزرسانی‌های فنی 

    در حالی‌که هفته جاری خبری مبنی بر انجام نخستین ثبت سفارش آی‌فون در سامانه جامع تجارت منتشر شد، اما پیگیری‌های «دنیای اقتصاد» از برخی تجار نشان می‌دهد که آنها هنوز نمی‌توانند ثبت سفارش این گوشی‌ها را انجام دهند. به گفته رئیس انجمن موبایل ایران از دوشنبه ۱۷ دی ماه شناسه تجاری آی‌فون در سامانه جامع نشسته و بازرگانان می‌توانند ثبت سفارش خود را آغاز کنند. با این حال بازرگانان دلیل تاخیر در ثبت سفارش این گوشی‌ها را اعمال سهمیه‌ ۳۰ درصدی تجار برای واردات آی‌فون در کارتابل‌شان بیان می‌کنند و به نظر می‌رسد تا به‌روزرسانی‌های سامانه تجارت تا اوایل هفته آینده زمان ببرد. در هفته‌های گذشته هم که خبر ثبت شناسه آی‌فون در این سامانه منتشر شد، به گفته رئیس انجمن موبایل ایران به دلیل فنی هنوز امکان ثبت ۳۰ درصد از ظرفیت واردات تجار در سامانه تجارت فراهم نشده است و مسوولان در تلاشند که تا یکی، دو روز آینده خطاهای سایت رفع و رویه تجاری واردات آی‌فون ممکن شود.
  • سرنوشت هوش مصنوعی مشخص شد

    جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی عصر روز سه‌شنبه به ریاست مسعود پزشکیان و با دستور‌کار بررسی ابعاد مختلف هوش مصنوعی، چالش‌ها و الزامات توسعه آن برگزار شد.
  • رفع فیلترینگ طبقاتی یوتیوب، مصداق تبعیض ناروا

    سیتنا: به دنبال اظهارات اخیر وزیر علوم که کاربری یوتیوب را عمدتا آموزشی دانسته و از مذاکرات برای رفع مسدودی این پلتفرم برای اساتید و دانشجویان خبر داده بود، سندیکای صنعت مخابرات ایران در متنی به شرح ذیل واکنش نشان داده است: «آقای وزیر، یوتیوب بخشا آموزشی است و نه عمدتا. ضمن اینکه آموزش برای کلیه کسب‌وکارها از دانش و صنعت گرفته تا بازار و مردم، امری است ضروری. بنابراین رفع مسدودی یوتیوب صرفا برای دانشگاهیان که توسط جنابعالی مطرح شده از مصادیق اینترنت طبقاتی است و نوعی تبعیض ناروا و دست‌اندازی به حقوق غیر تلقی می‌شود و مورد قبول ملت آگاه و علاقه‌مند به آگاهی بیشتر نیست. وقتی که با یک دستور و یک روزه فیلترینگ اجرایی می‌شود، ولی برای برداشتن آن به ماه‌ها زمان و ده‌ها جلسه و صرف انرژی فراوان و اخذ مجوزهای متعدد نیاز است، مدیران ارشد دولتی لطف بفرمایند قدری خردمندانه‌تر برای رفع چالش‌های ایجاد شده اقدام کنند تا برای دستیابی همگان به اینترنت باکیفیت، خللی ایجاد نشود.»
  • هوش مصنوعی جمینای به تلویزیون‌های گوگل می‌آید

    ایسنا: این هفته در نمایشگاه فناوری CES، گوگل دید اولیه‌ای به ارتقای نرم‌افزار و سخت‌افزار جدیدی که به تلویزیون‌های گوگل می‌آیند، ارائه کرد. ویژگی‌های جدید تلویزیون‌های گوگل شامل تجربه محیطی جدید، ادغام هوش مصنوعی جمینای(Gemini)، دستیار گوگل و همچنین سخت‌افزار جدیدی مانند میکروفن‌های میدان دور و حسگرهای مجاورت برای پشتیبانی از قابلیت‌های نرم‌افزاری جدید است. در لاس‌وگاس قابلیت‌های جدید در عمل به نمایش درآمد و نتایج امیدوارکننده به نظر می‌رسد. به نقل از انگجت، اگر از تلویزیون گوگل(Google TV) استفاده کرده باشید، شاید پیش‌تر از فرمان «hey Google» برای جست‌وجوی نمایش‌هایی برای تماشا استفاده کرده باشید.
  • استفاده ۴۲ درصدی مشاغل سازمانی از هوش مصنوعی

    استفاده از هوش مصنوعی در زمینه‌های بی‌شماری توانایی متحول کردن اقتصاد، صنعت، سیاست و جامعه را دارد. بنابراین پرداختن به نیاز فوری افراد جهت پذیرش هوش مصنوعی نقل مجلس کارشناسان صنعت است. زیرا هوش مصنوعی می‌تواند کلیه خدمات را به مرحله بعدی توسعه در صنعت برساند. فناوری استفاده از هوش مصنوعی در قانون و پیشرفت‌هایی که در چارچوب موجود انجام می‌دهد به پتانسیل هوش مصنوعی برمی‌‌‌گردد که نامحدود است. مزایای استفاده از هوش مصنوعی در شرکت‌ها و سازمان‌ها می‌تواند شامل کاهش ساعات کاری و افزایش بهره‌‌‌وری در بین متخصصان باشد که نتایج بهتری را برای مشتریان به همراه خواهد داشت.
  • سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد دلاری یک اماراتی در دیتاسنترهای آمریکا

    ایسنا: ترامپ با پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، سرمایه‌گذاری در صنایع داخلی و پیشنهاد تعرفه‌های بالاتر بر کالاهای چینی را مضاعف کرده و همزمان، آمریکا تلاش می‌کند دسترسی چین به تراشه‌های مورد نیاز برای دیتاسنترهای پیشرفته را محدود کند. سجوانی، رئیس شرکت املاک و مستغلات داماک در دبی، در عمارت شخصی مارالاگوی ترامپ گفت: «اگر فرصت در بازار به ما اجازه دهد، قصد داریم ۲۰میلیارد دلار و حتی بیشتر از آن سرمایه‌گذاری کنیم.»
    سه‌شنبه، ۱۸ دی ۱۴۰۳
  • واکنش وزارت ارتباطات به اظهارات وزیر علوم درباره رفع فیلتر یوتیوب؛

    وزارت ارتباطات اعتقادی به اینترنت طبقاتی ندارد

    دنیای اقتصاد: وزارت ارتباطات چند ساعت بعد از انتشار خبر وزیر علوم مبنی بر رفع مسدودی یوتیوب برای اساتید و دانشجویان، واکنش نشان داد.
  • فیلترشکن‌های رایگان از اصلی‌ترین دلایل آلودگی شبکه و اختلال اینترنت هستند؛

    خط بطلان استارلینک بر فیلترینگ 

    «کاربران اینترنت ماهواره‌ای در ایران به ۳۰هزار نفر رسیده و این آمار در آینده باز هم افزایش خواهد یافت.» این گزاره‌ای بود که بررسی‌های چهارمین گزارش کیفیت اینترنت در ایران به آن اشاره داشت؛ گزارشی که روز گذشته انجمن تجارت الکترونیک با برگزاری نشستی در اتاق بازرگانی تهران آن را ارائه داد. داده‌های این گزارش حاکی از آن است که اکنون ایران از نظر کیفیت اینترنت در رتبه۹۵ بین ۱۰۰کشور قرار دارد و پس از چین نیز بیشترین محدودیت را روی اینترنت اعمال می‌کند. با این همه مهم‌ترین بخش این گزارش به رشد تعداد کاربران اینترنت ماهواره‌ای در ایران اشاره کرده است؛ اتفاقی که نشان می‌دهد عمر فیلترینگ و محدودیت‌ها در تمام جهان رو به اتمام است.
  • کاربران جی‌میل و اپل مراقب کلاه‌برداری جدید باشند

    سیتنا: بر اساس هشدار کارشناسان امنیت اینترنتی، ابزارهای هوش مصنوعی در حملات سایبری، ایمیل‌های جدید را به حدی واقعی جلوه می‌دهند که قربانیان نمی‌توانند تشخیص دهند این پیام‌ها جعلی هستند. به نقل از یورونیوز، کارشناسان امنیت اینترنتی نسبت به استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در حملات سایبری هشدار داده‌اند و می‌گویند ایمیل‌های جدید به حدی واقعی به نظر می‌رسند که قربانیان نمی‌توانند تشخیص دهند این پیام‌ها جعلی هستند.
  • رئیس انجمن تلفن همراه ایران خبر داد

    اولین ثبت سفارش آی‌فون در سامانه جامع تجارت انجام شد

    ایسنا: به دنبال تایید سازوکار رویه تجاری واردات آی‌فون و تعریف شناسه ثبت آی‌فون در سامانه جامع تجارت از هفته گذشته، رئیس انجمن تلفن همراه ایران از اجرایی شدن ثبت رویه تجاری آی‌فون از طریق ایجاد شناسه در سامانه جامع تجارت خبر داد. بر این اساس اولین ثبت سفارش آی‌فون (رویه تجاری) در سامانه جامع تجارت صورت گرفت. پس از گذشت قریب به دو ماه از مصوبه آزادسازی واردات آی‌فون به کشور و بلاتکلیفی رویه واردات، در آخرین روزهای هفته گذشته، شناسه ثبت آی‌فون در سامانه جامع تجارت تعریف شد و تنظیمات لازم در سامانه جامع تجارت نهایی شد.
  • غیبت شرکت‌های بزرگ چینی در نمایشگاه CES ۲۰۲۵

    ایسنا: درحالی‌که شرکت‌های چینی بیش از یک چهارم غرفه‌داران ثبت‌شده در نمایشگاه CES ۲۰۲۵ را تشکیل می‌دهند، بسیاری از غول‌های فناوری این کشور غایب هستند.«نمایشگاه CES یک رویداد تجاری سالانه برای معرفی تجهیزات الکترونیکی است که در لاس‌وگاس برگزار می‌شود و به‌طور رسمی برای عموم مردم از روز سه‌شنبه آغاز خواهد شد.به نقل از ساوت چاینا مورنینگ‌پست، با وجود تشدید جنگ فناوری بین پکن و واشنگتن، نمایشگاه CES ۲۰۲۵ شاهد رونق حضور غرفه‌داران چینی است. براساس فهرست ارائه‌شده در وب‌سایت این رویداد فناوری، بیش از ۱۳۰۰شرکت چینی قرار است جدیدترین محصولات خود را به نمایش بگذارند. آنها به همراه یکدیگر بیش از یک‌چهارم ۴۵۰۰غرفه‌دار ثبت‌شده را تشکیل می‌دهند و چین را به بزرگ‌ترین شرکت‌کننده خارجی در سال جاری تبدیل می‌کنند.
  • ابرهوش‌ مصنوعی در سال۲۰۲۵ پا به بازار کار می‌گذارد

    ایسنا: سم آلتمن، مدیرعامل اُپن‌ای‌آی می‌گوید که هوش‌ مصنوعی فوق هوشمند یا ابر هوش‌مصنوعی (superintelligent) این شرکت برای ورود به بازار کار در سال۲۰۲۵ آماده می‌شود. به گفته سم آلتمن در سال ۲۰۲۵، هوش مصنوعی ممکن است به نیروی کار بپیوندد. این هوش مصنوعی که برای عملکرد مستقل طراحی شده‌ است، می‌تواند میزان بهره‌وری را متحول کند.
    دوشنبه، ۱۷ دی ۱۴۰۳
  • شناسه تجاری آیفون فعال شد؛

    آغاز ثبت سفارش بازرگانان در سامانه جامع تجارت

    دنیای اقتصاد: رئیس هیات‌مدیره انجمن موبایل ایران، از فعال شدن شناسه تجاری آیفون‌های سری ۱۴، ۱۵ و ۱۶ در سامانه جامع تجارت خبر داد.
  • کاهش آزادی اینترنتی در جهان؛

    آزادترین و محدودترین کشورهای جهان در زمینه اینترنت کدامند؟

    دنیای اقتصاد: گزارش آزادی اینترنت در سال ۲۰۲۴ به بررسی میزان آزادی افراد در اینترنت پرداخته و به این ترتیب کشورهای جهان را بین صفر (کمترین آزادی) تا صد (بیشترین آزادی) امتیازدهی کرده است.
  • برای چهاردهمین سال متوالی در سال ۲۰۲۴ آزادی اینترنت در سراسر دنیا کاهش یافت؛

    ایران؛ سومین کشور جهان در محدودیت‌های اینترنتی

    اگرچه در دنیای امروز آزادی واژه‌ای مهجور و مستور است، اما انسان امروز امیدوار بود که جهان اینترنت معنای تازه‌ای به آن ببخشد. با این همه اما به نظر می‌رسد که همچنان راه آزادی از پیچ‌وخم‌های متعددی می‌گذرد و حتی گستره اینترنت هم از آن مستثنی نیست؛ تا جایی که بر اساس آخرین بررسی‌های انجام شده، آزادی اینترنت در سراسر جهان برای چهاردهمین سال متوالی کاهش یافته است.
  • رکوردشکنی فروش تولیدکننده قراردادی آی‌فون

    ایسنا: درآمد سه‌ماهه چهارم شرکت تایوانی فاکسکان که بزرگ‌ترین تولیدکننده قراردادی محصولات الکترونیکی در جهان است، به کمک تقاضای قوی برای سرورهای هوش مصنوعی، بالاترین رکورد خود تاکنون را شکست. فاکسکان، روز یکشنبه، در بیانیه‌ای اعلام کرد درآمد فاکسکان، ۱۵.۲ درصد رشد کرد و به ۲.۱۳تریلیون دلار تایوان معادل ۶۴.۷۲ میلیارد دلار رسید. این رقم، بالاتر از ۲.۱تریلیون دلار تایوان بود که شرکت مالی LSEG برآورد کرده بود.
    یکشنبه، ۱۶ دی ۱۴۰۳
  • کارشکنی‌های سازمان تامین اجتماعی برای همکاری آزمایشگاه‌ها با سکوها ادامه دارد؛

    پلتفرم‌های سلامت در بن‌بست رگولاتوری

    سازمان تامین اجتماعی در اواخر آبان ماه برای دومین بار برخلاف توافقات و در یک اقدام فراقانونی محدودیت‌های جدیدی برای همکاری پزشکان و آزمایشگاه‌های همکار با پلتفرم‌ها ایجاد کرد. در حال حاضر نیز با گذشت بیش از دو هفته و با وجود نامه هیات مقررات‌زدایی مبنی بر عدم ممانعت از فعالیت آزمایشگاه‌ها و پزشکان تا زمان اعلام شرایط و صدور مجوز فعالیت پلتفرم‌های آزمایشگاهی، محدودیت‌ها همچنان پابرجاست. از سوی دیگر، جلسه هیات مقررات‌زدایی برای بررسی وضعیت مجوز فعالیت پلتفرم‌ها نیز هر بار به هفته دیگری موکول می‌شود، اما بر اساس پیگیری خبرنگار «دنیای اقتصاد» از مسوولان این هیات در اول بهمن ماه جلسه مذکور برگزار می‌شود.
  • فروش گوشی‌های خارجی در چین نصف شد

    ایسنا: داده‌های یک شرکت تحقیقاتی وابسته به دولت چین نشان داد فروش تلفن‌های هوشمند برندهای خارجی از جمله آی‌فون اپل در ماه دسامبر ۴۷.۴ درصد نسبت به نوامبر سال ۲۰۲۳ کاهش یافت. داده‌های آکادمی فناوری اطلاعات و ارتباطات چین (CAICT) نشان داد فروش گوشی‌های خارجی در نوامبر به ۳.۰۴ میلیون دستگاه در مقایسه با ۵.۷ میلیون دستگاه در نوامبر سال ۲۰۲۳ کاهش یافت. فروش گوشی در چین در نوامبر ۵.۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش یافت و به ۲۹.۶۱ میلیون گوشی رسید.
  • هوش مصنوعی ذخایر بزرگ مس را کشف می‌کند

    ایسنا: هوش مصنوعی در یک پروژه جدید قرار است به کشف ذخایر مس کمک کند. شرکت «کوبولد متالز» (KoBold Metals) یک قرارداد را به ارزش ۵۳۷ میلیون دلار منعقد کرده است تا به ساخت یک معدن چند میلیارد دلاری برای بهره‌برداری از ذخایر مس که با استفاده از هوش مصنوعی کشف شده‌اند، کمک کند. به نقل از تک‌کرانچ، دور جدید تامین مالی شرکت برای گسترش تلاش‌های اکتشافی آن در پنج قاره و توسعه ذخایر مس در زامبیا استفاده خواهد شد. فایننشال تایمز، ارزش کوبولد متالز را در دور جدید تامین مالی، ۲.۹۶ میلیارد دلار برآورد کرد. کوبولد متالز در این تامین مالی ۱۰ میلیون دلار بیشتر از آنچه در ابتدا انتظار داشت به دست آورد.
  • رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خبر داد

    تسهیلات قرض‌الحسنه ۳میلیاردی برای دانش‌بنیان‌های ۱۰ استان کمتر برخوردار

    ایسنا: رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: «در راستای تحقق عدالت اجتماعی و افزایش ضریب نفوذ صندوق در سراسر کشور، امکان بهره‌مندی شرکت‌های دانش‌بنیان ۱۰ استان‌ کمتر برخوردار از تسهیلات قرض‌الحسنه بانکی تا سقف ۳میلیارد تومان تنها با ارائه چک و سفته شرکت و با ضمانت صندوق نوآوری و شکوفایی فراهم شده است. محمدصادق خیاطیان با اشاره به رسالت اصلی این صندوق در تامین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان سراسر کشور تاکید کرد: «همواره تلاش کرده‌ایم به روش‌های مختلف، زمینه بهره‌مندی تمامی شرکت‌های دانش‌بنیان‌ از خدمات متنوع صندوق را فراهم کنیم و این خدمات تنها متمرکز در تهران یا شهرهای بزرگ نباشد و به نوعی عدالت در بهره‌مندی از این خدمات را در همه نقاط کشور برقرار کنیم.»
  • سازمان نصر؛ نماینده بخش خصوصی در شورای هوش مصنوعی

    با اقدامات و مذاکرات انجام شده از سوی سازمان با نمایندگان مجلس، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای به عنوان نماینده و تنها تشکل بخش خصوصی، عضو شورای ملی راهبری هوش مصنوعی شد.