شماره روزنامه ۶۱۸۸
|

در نمایشگاه تلکام امسال چه گذشت؟

بیست‌وپنجمین نمایشگاه تلکام با شعار «مخابرات پایدار در عصر هوش مصنوعی» از سوم تا ششم دی‌ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد. نمایشگاهی که در همان مراسم افتتاحیه با منع ورود خبرنگاران تخصصی حوزه به‌دلیل حضور معاون اول ریاست‌جمهوری در مراسم افتتاحیه باعث انتقادات بسیاری شد.…

دبیر شورای فضای مجازی مطرح کرد؛

مهر: رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: با مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی چارچوب‌هایی مشخص شده است و پلتفرم‌ها می‌توانند به محض قرار گرفتن در آن چارچوب در کشور بازگشایی شوند. «محمدامین آقامیری» دبیر شورای عالی فضای مجازی در گفت‌وگویی درباره مصوبه شورای عالی فضای مجازی مبنی بر رفع فیلتر واتس‌اپ و…

    شنبه، ۰۸ دی ۱۴۰۳
  • در نمایشگاه تلکام امسال چه گذشت؟

    راه‌های پیوستن به دولت الکترونیک در ایران

    بیست‌وپنجمین نمایشگاه تلکام با شعار «مخابرات پایدار در عصر هوش مصنوعی» از سوم تا ششم دی‌ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد. نمایشگاهی که در همان مراسم افتتاحیه با منع ورود خبرنگاران تخصصی حوزه به‌دلیل حضور معاون اول ریاست‌جمهوری در مراسم افتتاحیه باعث انتقادات بسیاری شد. فعالان این حوزه معتقدند نمایشگاه امسال بیشتر به فیبر نوری اختصاص داشت و در این زمینه می‌توان گفت که صنعت ارتباطات کشور توسعه فیبر نوری، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا را برای آینده هدف‌گذاری کرده است.
  • سرمایه‌گذاری میلیاردی اپل برای بهبود اتصال آی‌فون

    ایسنا: اپل در تلاش برای بهبود خدمات ماهواره‌ای برای کاربران آی‌فون بوده و به بهبود اتصال در مناطق فاقد پوشش شبکه سلولاری، متمرکز شده است. اپل در سال۲۰۲۲، همکاری با شرکت «گلوبال استار» برای عرضه خدمات ارتباط ماهواره‌ای برای کاربران آی‌فون را آغاز کرد و جدیدترین سرمایه‌گذاری این شرکت، با هدف تقویت موقعیتش در بازار رو به رشد ارتباطات ماهواره‌ای مستقیم به دستگاه، انجام می‌گیرد. این غول فناوری، ۱.۵میلیارددلار سرمایه‌گذاری را برای شرکت «گلوبال استار» متعهد شده که شامل ۱.۱میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نقدی و اختصاص ۴۰۰میلیون دلار برای ۲۰درصد سهم در این شرکت است.
  • یکی از قوی‌ترین مدل‌های «هوش مصنوعی باز» رونمایی شد

    ایسنا: شرکت «دیپ‌سیک» از مدل جدید هوش مصنوعی خود رونمایی کرده است که به نظر می‌رسد یکی از قوی‌ترین مدل‌های هوش مصنوعی باز تا به امروز باشد. مدل جدید هوش مصنوعی «دیپ‌سیک وی۳» (DeepSeek V۳) که توسط شرکت «دیپ‌سیک» ابداع شده است، به توسعه‌دهندگان امکان می‌دهد تا آن را برای بیشتر اپلیکیشن‌ها از جمله اپلیکیشن‌های تجاری دانلود و اصلاح کنند.
  • تلگرام برای دریافت مجوز در مالزی دست به‌کار شد

    ایسنا: تلگرام و وی‌چت، فرآیند دریافت مجوز مورد نیاز برای فعالیت در مالزی را آغاز کردند. کمیسیون ارتباطات و چند رسانه‌ای مالزی، روز پنج‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد پیش‌بینی می‌شود هر دو پلتفرم، حائز شرایط لازم برای ادامه فعالیت در مالزی باشند.
  • اختلال واتس‌اپ بر طرف شد

    ایسنا: معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از حل مشکل اختلال در واتس‌اپ خبر داد .طی روزهای گذشته برخی کاربران اعلام کردند در زمان اتصال به واتس‌اپ با اختلال روبه‌رو شدند. موضوعی که مسوولان درباره آن توضیح دادند این اختلال می‌تواند مربوط به خود اپلیکیشن، شبکه متا یا احتمالا مربوط به محدودیت‌های آی‌پی‌های ایرانی در کلادهای خارجی باشد و ارتباطی به شبکه ایران ندارد و پیگیری‌ها برای حل مشکل از طریق شرکت متا ادامه دارد. در این راستا، به تازگی بهزاد اکبری، رئیس شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد: «خوشبختانه با پیگیری‌هایی که انجام شد، مشکل برطرف شد.»
  • دبیر شورای فضای مجازی مطرح کرد؛

    رفع فیلتر سایر پلتفرم‌ها به‌شرط رعایت چارچوب‌ها

    مهر: رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: با مصوبه اخیر شورای عالی فضای مجازی چارچوب‌هایی مشخص شده است و پلتفرم‌ها می‌توانند به محض قرار گرفتن در آن چارچوب در کشور بازگشایی شوند. «محمدامین آقامیری» دبیر شورای عالی فضای مجازی در گفت‌وگویی درباره مصوبه شورای عالی فضای مجازی مبنی بر رفع فیلتر واتس‌اپ و گوگل‌پلی گفت: «اوایل مهرماه با نظر رئیس‌جمهور با اعضای شورای عالی فضای مجازی مکاتبه شد و از آنها درخواست کردیم که نگاه‌ها و چارچوب‌هایی را که برای این مساله دارند برای مرکز ملی فضای مجازی ارسال کنند.»
  • دبیر سابق شورای فضای مجازی:

    احتمال رفع فیلتر تلگرام و یوتیوب وجود دارد

    خبر آنلاین: ابوالحسن فیروزآبادی، دبیرسابق شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه همه فیلترینگ‌ها را نمی‌توان برداشت، مطالبی خلاف دین و عفت عمومی وجود دارد، مطرح کرد: «واتس‌اپ و گوگل‌پلی شرطی نپذیرفتند و فعلا بدون قید وشرط باز شدند. این دو به دلایل خاص امنیتی کشور فیلتر شدند. الان شرایط عادی است و مسائل امنیتی برطرف شده است.» او رفع فیلتر واتس‌اپ و گوگل‌پلی را اقدامی خوب برای شروع موضوع فیلترینگ و آن را موفقیتی برای دولت پزشکیان دانست. فیروزآبادی درخصوص ادامه مسیر رفع فیلترینگ گفت: «موانعی که مطرح شده مربوط به یوتیوب است. همه فیلترینگ، نمی‌تواند برداشته شود؛ چون ممکن است مطالبی خلاف دین یا خلاف عفت عمومی باشد. اما ما باید بنا را بر خوش‌بینی بگذاریم.» فیروزآبادی همچنین بیان کرد: «این‌طور که از مصوبه مشخص است به نظر می‌رسد تلگرام و یوتیوب هم در نوبت بازگشایی هستند. درخصوص تلگرام هم مخالفت‌ها بیشتر جنبه سیاسی دارد تا جنبه‌های دیگر. فعلا درباره اینستاگرام سکوت وجود دارد، باید ببینیم به چه نتیجه‌ای می‌رسند.»
  • اختلال جهانی در خدمات چت جی‌پی‌تی

    سیتنا: از بعدازظهر پنج‌شنبه ششم‌دی، بسیاری از کاربران امکان استفاده از برنامه هوش مصنوعی «چت جی‌پی‌تی» را از دست داده‌اند. شرکت «اوپن ای‌آی»، صاحب این نرم‌افزار اعلام کرد که این برنامه با برخی اشکالات مواجه شده است. این شرکت هوش مصنوعی در وب‌سایت خود اعلام کرد: «برنامه‌های چت جی‌پی‌تی، ای‌پی‌آی و سورا در حال حاضر نرخ خطای بالایی را تجربه می‌کنند. این مشکل توسط یک ارائه‌دهنده بالادستی ایجاد شده است و ما در حال بررسی وضعیت هستیم.»
    جمعه، ۰۷ دی ۱۴۰۳
  • پیامد انسداد حساب صرافی های ارز دیجیتال تشریح شد؛

    پاس گل به بازار غیررسمی رمز ارز

    دنیای اقتصاد: مسدودسازی درگاههای پرداخت پلت‌فرم‌های رمزارز در ششم دی‌ماه از سوی بانک مرکزی با واکنش شدید فعالان این حوزه مواجه شده؛ به نحوی که انجمن‌های تخصصی حوزه ارزهای دیجیتال،‌ با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده‌اند که حذف یا محدودسازی پلت‌فرم‌های داخلی این صنعت، ایران را از یک فرصت اسراتژیک برای رشد اقتصادی محروم کرده و از رییس‌جمهور در این حوزه تقاضای ورود و توقف اجرای چنین تصمیم مخربی را دارند.
    پنجشنبه، ۰۶ دی ۱۴۰۳
  • کارشناسان معتقدند تا زمانی که فیلترشکن‌ها فعالند، عملا گام موثری برداشته نشده است

    تقابل موافقان و منتقدان گام اول رفع فیلترینگ

    رفع فیلترینگ گوگل‌پلی و واتس‌اپ با رای مثبت شورای عالی فضای مجازی در روز سه‌شنبه هفته جاری کلید خورد و کاربران از دیروز می‌توانند بدون استفاده از فیلترشکن به آنها دسترسی پیدا کنند. در پی این اتفاق موجی از موافقت‌ در مقابل انتقادات مردم، فعالان و کنشگران اینترنت نسبت به عملکرد دولت در تحقق وعده رفع فیلترینگ شکل گرفت. موافقان معتقدند که هر چند این اتفاق کافی نیست، اما رفع فیلتر واتس‌اپ و گوگل‌پلی از این جهت که برای نخستین بار به رفع فیلتر رای داده شد، مثبت است. به اعتقاد منتقدان اما تا زمانی که فیلترشکن‌ها فعالند، عملا گام موثری برای رفع محدودیت‌ها برداشته نشده است. آنها همچنین از انتشار طرحی منسوب به رفع گام‌به‌گام فیلترینگ ابراز نگرانی می‌کنند و تبعات اجرای آن را بیشتر از تداوم فیلترینگ کامل و طرح صیانت می‌دانند. این در حالی است که دولت و شورای عالی فضای مجازی نه تنها تاکنون جزئیاتی از مصوبه این شورا برای برنامه‌های آتی رفع فیلترینگ منتشر نکرده‌اند؛ بلکه ارتباط طرح گام‌به‌گام را هم با برنامه رفع فیلترینگ تایید یا تکذیب نکرده‌اند.
  • اپل به دفاع از پرداخت‌های میلیاردی گوگل برخاست

    ایسنا: اپل درخواست کرد در محاکمه ضدانحصاری آتی گوگل در آمریکا بر سر جست‌وجوی آنلاین مشارکت کند، زیرا نمی‌تواند برای دفاع از توافق‌های اشتراک درآمدی که سالانه میلیاردها دلار نصیب سازنده آی‌فون می‌کند، به گوگل تکیه کند. وکلای اپل در اسناد دادگاه اعلام کردند خواه توافق پرداخت پول برای قرار گرفتن گوگل به عنوان موتور جست‌وجوی پیش‌فرض در دستگاه‌های اپل ادامه پیدا کند یا خیر، اپل قصد ندارد موتور جست‌وجوی اختصاصی خود را بسازد. اپل فقط در سال ۲۰۲۲ حدود ۲۰ میلیارد دلار از توافق با گوگل کسب کرد.
  • زنگ هوشمند منازل با قابلیت تشخیص چهره

    سیتنا: اپل در حال ارائه محصولات جدید برای گسترش حضور خود در خانه‌هاست که یکی از آنها زنگ درب هوشمند است و بر اساس گمانه‌زنی‌ها این محصول به فناوری Face ID مجهز خواهد بود و قابلیت شناسایی چهره افراد را دارد. شرکت اپل در حال توسعه محصولات جدیدی برای گسترش حضور خود در خانه‌های کاربران است و به‌نظر می‌رسد زنگ درب هوشمند یکی از این محصولات باشد. طبق گزارش بلومبرگ، این زنگ درب هوشمند ممکن است به فناوری Face ID مجهز شود و قابلیت شناسایی چهره افراد را به‌همراه داشته باشد. گزارش‌ها نشان می‌دهند که این محصول جدید از فناوری شناسایی چهره اپل استفاده می‌کند تا چهره افراد را هنگام نزدیک شدن به درب شناسایی کند. سپس زنگ درب می‌تواند به‌صورت بی‌سیم به یک قفل متصل شود و درب را برای ساکنان خانه به‌طور خودکار باز کند. این فناوری می‌تواند تجربه‌ای بی‌نظیر از هوشمندسازی خانه‌ها را به کاربران ارائه دهد.
  • استفاده از داده‌های فضایی برای خدمات‌رسانی پست

    مهر: به‌منظور استفاده بهینه از ظرفیت‌های علمی و فناوری‌های فضاپایه و در راستای رفع نیازهای شرکت ملی پست ایران، تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه‌ای بین سازمان فضایی ایران، پژوهشگاه فضایی ایران و شرکت ملی پست ایران به امضا رسید. هدف اصلی این تفاهم‌نامه که به امضای حسن سالاریه، رئیس سازمان فضایی و سرپرست پژوهشگاه فضایی ایران و محمد احمدی، مدیرعامل شرکت ملی پست رسید، توسعه و اجرایی کردن راهکارهای استفاده از خدمات فضاپایه به‌منظور بهبود کارآیی، کاهش هزینه‌ها و افزایش دقت پردازش‌های تصویر و داده‌های فضایی در فعالیت‌های شرکت ملی پست است.
  • هلدینگ نوآوری ایران تاسیس خواهد شد

    ایسنا: معاون علمی رئیس‌جمهور در اختتامیه پتروفن از یک تولد و زایش خبر داد و گفت: برای شرکت‌های دانش‌بنیان بزرگ که رشد پیدا کرده‌اند و به ۱۸-۱۹ سالگی رسیده‌اند، به‌زودی بانگ ایجاد هلدینگ نوآوری و فناوری به صدا در خواهد آمد تا از رهگذر آن یک زنجیره شکل‌ بگیرد و در مقابل ناقوس حمایت‌ها برای این جنس شرکت‌ها هم نواخته خواهد شد. حسین افشین در اختتامیه همایش پتروفن ۱۴۰۳ که در محل مرکز همایش‌های کوشک وزارت نفت برگزار شد، بحث خود را به مسیری که شرکت‌های دانش‌بنیان از تولد تا بلوغ‌شان طی می‌کنند، اختصاص داد و گفت: «سال ۱۳۸۵ معاونت علمی ریاست‌جمهوری متولد شد و اکنون که ۱۹-۲۰ سال سن دارد، به مثابه نوجوانی است که در آستانه جوانی قرار دارد. از این رو، در هر اقدامی در معاونت باید نگاه‌مان به آینده باشد.» وی ادامه داد: «فرآیند دانشی ما در سیر تحول شرکت‌های دانش‌بنیان، یک فرآیند در گذر است، ایستا نیست و سنجش و ارزیابی ما در معاونت علمی از این شرکت‌ها نیز به تبع مبتنی بر کیفیت بوده و کمیت ملاک ما نیست. بر این اساس، دانش‌بنیان شدن یک محصول امری مانا نیست و چنانچه شرکت‌ها حرکت و توسعه نداشته‌ باشند، از لیست دانش‌بنیانی حذف خواهند شد.»
  • دسترسی به واتس‌اپ و گوگل‌پلی با اینترنت همراه امکان‌پذیر شد

    دنیای اقتصاد: بعد از تصویب رفع فیلترینگ واتس‌اپ و گوگل‌پلی در عصر روز سه‌شنبه، ظاهرا از دیروز دسترسی به این دو پلتفرم با اینترنت همراه امکان‌پذیر شده است. در همین راستا مدیرعامل اپراتور دوم تلفن همراه روز گذشته در پستی در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «پیرو مصوبه عصر دیروز شورای عالی فضای مجازی، محدودیت دسترسی مشترکان اپراتور دوم تلفن همراه به واتس‌اپ و گوگل‌پلی برطرف شده است.» همچنین بررسی‌ها نشان می‌دهد که محدودیت‌ها برای مشترکان اپراتور اول تلفن همراه نیز برطرف شده و مشترکان این اپراتور هم به دو پلتفرم واتس‌اپ و گوگل‌پلی دسترسی پیدا کرده‌اند.
    چهارشنبه، ۰۵ دی ۱۴۰۳
  • بازار از لنز دنیای اقتصاد؛

    ۱۰ گوشی ارزان و پرفروش بازار موبایل ایران را بشناسید

    خبرنگار دنیای اقتصاد فهرستی از ارزان‌ترین گوشی‌های پرفروش بازار موبایل را تهیه کرده است.
  • واتس‌اپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شدند

    رخنه در دیوار فیلترینگ

    سرانجام پس از ماه‌ها انتظار برای تحقق وعده دولت چهاردهم فیلترینگ گوگل‌پلی و واتس‌اپ در جلسه روز گذشته شورای عالی فضای مجازی رفع شد. در حالی دولت با این اقدام، رفع محدودیت‌های اینترنتی را به‌صورت گام به گام و مرحله‌ای شروع کرده است که با انتظارات فعالان و کارشناسان از اجرای این وعده فاصله زیادی دارد. به اعتقاد آنها، این برنامه نه تنها موفق به رفع یکباره و کامل فیلترینگ نخواهد شد، بلکه با آزادی محدود و مشروط اینترنت و شباهت زیاد به طرح شبکه ملی اطلاعات، چالش کاربران را برطرف نمی‌کند.
  • حق عضویت ایکس گران شد

    مهر: پلتفرم ایکس بهای طرح حق عضویت «پرمیوم پلاس» خود را در چند بازار از ۲۱ دسامبر افزایش داده است. این درحالی است که شبکه اجتماعی مذکور سعی دارد درآمدزایی از خالقان محتوا در پلتفرمش را بیشتر کند. کاربران برای استفاده از طرح رده بالای حق عضویت پلتفرم ایکس در آمریکا باید ماهانه ۲۲ دلار پرداخت کنند که این رقم قبلا ۱۶ دلار بود. بهای طرح حق عضویت پایه و پرمیوم ایکس همچنان بدون تغییر ۳ و ۸ دلار باقی‌مانده است.
  • عینک هوشمند متا با نمایشگر از راه می‌رسد

    مهر: طبق گزارشی جدید به نظر می‌رسد متا نمایشگرهایی به لاین عینک‌های هوشمند خود اضافه کند. این نمایشگرها ممکن است در نسخه جدید دستگاه در اوایل سال آینده میلادی ظاهر شوند. زمان احتمالی عرضه سری جدید عینک هوشمند متا نیمه دوم ۲۰۲۵ است. به گفته افراد آشنا به طرح‌های متا، نمایشگر در سمت کوچک‌تر عینک ظاهر می‌شود و احتمالا از آن برای نمایش نوتیفیکیشن‌ها یا پاسخ‌های دستیار هوش مصنوعی متا استفاده می‌شود. احتمال اندکی وجود دارد که شرکت این گجت را به یک دستگاه واقعیت ترکیبی کامل تبدیل کند.
  • ابر مخابرات ایران رونمایی شد

    ایسنا: در دومین روز از نمایشگاه تلکام تفاهم‌نامه‌های شرکت مخابرات ایران و شرکت‌های حوزه توزیع و شبکه‌های اینترنتی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امضا شد.
  • تلگرام به سودآوری رسید

    ایسنا: شبکه اجتماعی تلگرام، پس از پرداخت بخش قابل ملاحظه‌‌‌ای از حدود دو میلیارد دلار بدهی، برای نخستین‌‌‌بار به سودآوری رسید. این نقطه عطف در حالی برای تلگرام حاصل شد که این پلتفرم به دلیل کمک به نشر اطلاعات غلط و محتوای غیرقانونی مانند سوءاستفاده از کودکان، در سراسر جهان زیر ذره‌بین رفته است.
  • اپل تا مرز ۴ تریلیون دلار پیش رفت

    ایسنا: سازنده آی‌فون به مدد رشد حدود ۱۶ درصدی قیمت سهام خود از اوایل نوامبر و افزوده شدن حدود ۵۰۰ میلیون دلار به سرمایه بازارش، در رسیدن به نقطه عطف چهار تریلیون دلاری شدن، جلوتر از انویدیا و مایکروسافت قرار دارد. تام فورت، تحلیلگر گروه ماکسیم در این باره گفت: صعود اخیر سهام اپل، منعکس‌کننده اشتیاق سرمایه‌گذاران برای افزوده شدن هوش مصنوعی به قابلیت‌های آی‌فون و در نتیجه ابرچرخه ارتقاهای این گوشی است.
    سه‌شنبه، ۰۴ دی ۱۴۰۳
  • وزیر ارتباطات خبر داد:

    گام اول رفع محدودیت از اینترنت را با همدلی و وفاق برداشتیم

    دنیای اقتصاد: وزیر ارتباطات در حالی از گام اول رفع فیلترینگ و ادامه این مسیر خبر داده است که رفع محدودیت‌های اینترنتی به این صورت، عملا با انتظارات فعالان و کارشناسان حوزه ارتباطات از تحقق این وعده فاصله زیادی دارد.
  • انتقاد دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور از مخالفان رفع فیلترینگ؛

    نمی‌دانم با چه استدلال و نیتی تاکنون جلوی رفع فیلترینگ را گرفته‌اید

    دنیای اقتصاد: علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیس‌جمهور در شبکه اجتماعی ایکس از مخالفان رفع فیلترینگ انتقاد کرد.
  • فوری؛ واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد

    دنیای اقتصاد: واتساپ و گوگل‌پلی ، با اجماع رای مثبت اعضای شورای عالی مجازی رفع فیلتر شد.
  • «دنیای‌اقتصاد» گزارش می‌دهد؛

    بیت کوین بار دیگر به کانال ۹۵ هزار دلار رسید؛ ریزش دیگری در راه است؟

    دنیای اقتصاد: بیت کوین نسبت به بالاترین سطح تاریخی خود افت ۱۵ درصدی را تجربه کرد و به کانال ۹۲ هزار دلار رسید. به گفته آندره دراگوش، رئیس تحقیقات اروپای Bitwise، بیت کوین ممکن است هفته‌های آینده با کاهش‌های بیشتری همراه باشد، اما این افت‌ها می‌توانند فرصت مناسبی برای خرید ایجاد کنند.
  • چرا قیمت گوشی‌های اپل افزایش پیدا کرد؟

    ابهام‌زدایی از آزادسازی واردات آی‌فون

    در حالی که بیش از دو ماه است انتظارها برای اعلام خبر قطعی آزادسازی واردات آی‌فون با رویه تجاری بی‌نتیجه مانده است، روز گذشته رئیس کمیسیون تخصصی موبایل اتاق اصناف اعلام کرد که قرار است تا ۱۰ روز آینده شناسه آی‌فون ۱۵ و ۱۶ در سامانه همتا برای تجار تعریف شود. اظهارات ضد و نقیض در این باره طی ماه‌های گذشته باعث بدبینی برخی از فعالان این حوزه برای اجرای نهایی رجیستری گوشی‌های اپل شده است، اما برخی دیگر از کارشناسان معتقدند آزادسازی این واردات اتفاقی مثبت برای بازار آی‌فون‌ها محسوب می‌شود. همچنین با توجه به اینکه آی‌فون طی روزهای گذشته افزایش قیمت چشمگیری را تجربه کرده است، به نظر می‌رسد این اتفاق می‌تواند نویدبخش کنترل قیمت در این بازار باشد.
  • «اپل» برای خانه‌ها زنگ هوشمند می‌سازد

    ایسنا: «اپل» در حال توسعه نوعی زنگ هوشمند برای خانه است که کاربران خود را با استفاده از فناوری‌ تشخیص چهره می‌شناسد و درب را برای آنها باز می‌کند.
  • آخرین نسل آی‌فون‌های دریافت‌کننده iOS۱۹ فاش شدند

    مهر: گزارشی جدید نشان می‌دهد سه آی‌فونی که در ۲۰۱۸ عرضه شده‌اند، قدیمی‌ترین مدل‌هایی خواهند بود که نسخه جدید iOS۱۹ را سال ۲۰۲۵ دریافت می‌کنند. به نقل از فون آرنا، از آنجا که اپل همچنان در مرحله انتشار آپدیت‌های سیستم‌عامل iOS۱۸ است و این امر چند ماه طول می‌کشد، برخی کاربران تصور می‌کنند ارائه iOS۱۹ در بازه زمانی دورتری انجام شود. هرچند کاربران آی‌فون دوست دارند درباره ویژگی‌های iOS۱۹ اطلاعات جدیدی به دست آورند، اما نکته مهم‌تر مشخص کردن آن است که آیا مدل فعلی آی‌فون کاربر این نسخه از سیستم عامل را دریافت می‌کند یا خیر.
  • بهره‌برداری از هوش مصنوعی برای توسعه تجارت الکترونیک

    رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک گفت: «پیگیری مداوم نشست‌های تخصصی اندیشکده توسعه هوش مصنوعی در تجارت و بازرگانی از برنامه‌های مهم این مرکز بوده تا به نتیجه مطلوب برسیم.»