فاکسکان در فکر خرید شارپ
فارنت: براساس جدیدترین گزارش والاستریت ژورنال، با کاهش روزافزون درآمد فروش محصولات شارپ، فاکسکان در نظر دارد با ارائه یک پیشنهاد جالب، این شرکت ژاپنی را به زیر مجموعه خود اضافه کند.
فاکسکان که مقر آن در چین است، طرف قرارداد دیگر شرکتهای بزرگ فروش رایانه و قطعات الکترونیکی چون دل، اپل، سونی، هیولت پاکارد، نوکیا، موتورولا، مایکروسافت و سیسکو است و ۷۵ درصد محصولات شرکت آمریکایی اینتل و درصد بسیار بالایی از محصولات شرکتهای اپل، دل و صدها شرکت دیگر را تولید میکند. به گزارش والاستریت ژورنال، فاکسکان که بهعنوان بزرگترین تولیدکننده قطعات رایانهای و الکترونیکی جهان نیز شناخته میشود در نظر دارد درازای پرداخت ۱/ ۵ میلیارد دلار، بخش تولیدکننده نمایشگرهای موبایلی شارپ را خریداری کند.
فارنت: براساس جدیدترین گزارش والاستریت ژورنال، با کاهش روزافزون درآمد فروش محصولات شارپ، فاکسکان در نظر دارد با ارائه یک پیشنهاد جالب، این شرکت ژاپنی را به زیر مجموعه خود اضافه کند.
فاکسکان که مقر آن در چین است، طرف قرارداد دیگر شرکتهای بزرگ فروش رایانه و قطعات الکترونیکی چون دل، اپل، سونی، هیولت پاکارد، نوکیا، موتورولا، مایکروسافت و سیسکو است و ۷۵ درصد محصولات شرکت آمریکایی اینتل و درصد بسیار بالایی از محصولات شرکتهای اپل، دل و صدها شرکت دیگر را تولید میکند.به گزارش والاستریت ژورنال، فاکسکان که بهعنوان بزرگترین تولیدکننده قطعات رایانهای و الکترونیکی جهان نیز شناخته میشود در نظر دارد درازای پرداخت ۱/ ۵ میلیارد دلار، بخش تولیدکننده نمایشگرهای موبایلی شارپ را خریداری کند. شارپ هماکنون بهعنوان اصلیترین تامینکننده نمایشگرهای گوشی آیفون اپل شناخته میشود. این اولین باری نیست که فاکسان به خرید شارپ ابراز تمایل میکند. در سال ۲۰۱۲ نیز مدیرعامل فاکسکان Terry Gou، درصدد تصاحب ۳۸ درصد سهام کسبوکار السیدی شارپ بود. چینیها در راه تصاحب شارپ تنها نیستند، زیرا یک هلدینگ زیر نظر دولت ژاپن نیز به نامInnovation Network Corp، پیشنهاد ۵/ ۲ میلیارد دلاری را جهت خرید شارپ دیسپلی ارائه کرده است. دولت ژاپن خواهان حفظ شهرت نمایشگرهای تولیدی شارپ زیر نظارت یک شرکت ژاپنی اس، از این رو احتمال ادغام بخش تولید نمایشگرهای شارپ با ژاپن دیسپلی (شرکتی حاصل از همکاری سه شرکت ژاپنی در عرصهی تولید صفحهنمایش سونی، توشیبا و هیتاچی) نیز وجود دارد.
ارسال نظر