تولیدکنندگان موبایل روی سرازیری؟
ایسنا: صنعت ساخت گوشی تلفن همراه در جهان امسال برای اولین بار رشد تکرقمی داشت. این آمار در حالی است که همین دو سال قبل صنعت تلفن همراه رشد ۴۰ درصدی داشت. شرکتهای سازنده گوشی همراه در سال ۲۰۱۶ به سمت انقراض پیش خواهند رفت. میزان رشد این صنعت در سال جاری به کمتر از ۱۰ درصد رسید. گوشیهای رده بالای اپل و سامسونگ بخش عمده این ضرر را متحمل شدهاند در حالی که شرکتهای نوپایی همچون ژیائومی چین در حال جذب نخستین خریداران تلفن هوشمند هستند. این رکود دو نکته را نشان میدهد؛ اول اینکه بازار اشباع شده است بهطوری که مالکان کنونی گوشیهای هوشمند در جهان بیشتر از خریدار اولیها هستند.
ایسنا: صنعت ساخت گوشی تلفن همراه در جهان امسال برای اولین بار رشد تکرقمی داشت.این آمار در حالی است که همین دو سال قبل صنعت تلفن همراه رشد ۴۰ درصدی داشت. شرکتهای سازنده گوشی همراه در سال ۲۰۱۶ به سمت انقراض پیش خواهند رفت. میزان رشد این صنعت در سال جاری به کمتر از ۱۰ درصد رسید. گوشیهای رده بالای اپل و سامسونگ بخش عمده این ضرر را متحمل شدهاند در حالی که شرکتهای نوپایی همچون ژیائومی چین در حال جذب نخستین خریداران تلفن هوشمند هستند. این رکود دو نکته را نشان میدهد؛ اول اینکه بازار اشباع شده است بهطوری که مالکان کنونی گوشیهای هوشمند در جهان بیشتر از خریدار اولیها هستند. چین که ۳۰ درصد تجارت جهانی تلفن همراه را به خود اختصاص میدهد در حال پیوستن به آمریکای شمالی و اروپای غربی بهعنوان بازاری جایگزین است که فروش در آن ناشی از بهروزرسانی است.
تحلیلگران موسسه کاناکورد جنیوتی گفتند: اپل که ارزش بازارش ۶۰۰ میلیارد دلار برآورد میشود، ۹۴ درصد سود این صنعت را در سه ماه منتهی به سپتامبر به خود اختصاص داد. سامسونگ در حال حاضر تنها سازنده بزرگ گوشیهای اندروید است که سوددهی دارد.کاربرانی که نخستین گوشی هوشمند را خریداری میکنند در بازارهای نوظهور رشد این صنعت را تامین خواهند کرد. صادرات گوشی در خاورمیانه و آفریقا در سال ۲۰۱۵ نسبت به سال قبل ۵۰ درصد افزایش یافت. شرکتهای چینی همچون ژیائومی و هوآوی که در سال جاری به رده سوم بزرگترین سازندگان گوشی همراه در جهان صعود کردهاند، با عرضه گوشیهای اقتصادی به این بازارها ورود کردهاند.
ارسال نظر