انتقاد اپل به قانون حریم شخصی در انگلیس
خبرگزاری فارس: اپل خواستار تغییر در رویههای جاسوسی سایبری دولت انگلستان شده، زیرا بیم دارد تداوم روشهای فعلی موجب تضعیف امنیت دادههای شخصی میلیونها شهروند و کاربر اینترنت شود. به گزارش گاردین، اپل با ارسال متنی برای کمیتهای در مجلس عوام بریتانیا که در حال تهیه قوانین جدیدی در این زمینه است نگرانیهای خود را در مورد تاثیرات وضع قوانین جدید بر امنیت و حریم شخصی کاربران بیان کرده است. در بخشی از این متن آمده است: ما معتقدیم اشتباه خواهد بود که امنیت صدها میلیون مشتری تابع قانون را تضعیف کنیم، زیرا نتیجه این کار تضعیف این کاربران در برابر افرادی است که عامل تهدید هستند.
خبرگزاری فارس: اپل خواستار تغییر در رویههای جاسوسی سایبری دولت انگلستان شده، زیرا بیم دارد تداوم روشهای فعلی موجب تضعیف امنیت دادههای شخصی میلیونها شهروند و کاربر اینترنت شود. به گزارش گاردین، اپل با ارسال متنی برای کمیتهای در مجلس عوام بریتانیا که در حال تهیه قوانین جدیدی در این زمینه است نگرانیهای خود را در مورد تاثیرات وضع قوانین جدید بر امنیت و حریم شخصی کاربران بیان کرده است. در بخشی از این متن آمده است: ما معتقدیم اشتباه خواهد بود که امنیت صدها میلیون مشتری تابع قانون را تضعیف کنیم، زیرا نتیجه این کار تضعیف این کاربران در برابر افرادی است که عامل تهدید هستند. در دنیای به سرعت در حال تحول تهدیدات سایبری شرکتها باید بتوانند آزادانه از روشهای قدرتمند رمزگذاری اطلاعات برای حفاظت از مشتریان خود استفاده کنند. بر اساس لایحهای موسوم به قدرت تحقیق که توسط وزارت کشور انگلیس به مجلس عوام این کشور تقدیم شده، توان و نفوذ ستاد ارتباطات انگلیس و دیگر نهادهای اطلاعاتی این کشور برای جاسوسی از کاربران اینترنت افزایش مییابد.
اپل در بیانیه خود به صراحت به بخشهایی از این لایحه که باید تغییر کنند، اشاره کرده است. شرکت مذکور از کمیته رسیدگیکننده به این لایحه خواسته تا اجازه ندهد دولت انگلیس بتواند درخواست ایجاد تغییر در نرمافزار پیامرسان خود موسوم به iMessage را مطرح کند. اپل تصریح کرده دستکاری iMessage با هدف تسهیل نفوذ نهادهای جاسوسی انگلستان به آن و کنترل عملکرد کاربران هم نظام رمزگذاری را تضعیف میکند و هم به نهادهای امنیتی و اطلاعاتی امکان استراق سمع از کاربران را میدهد. این شرکت اصرار دارد که قوانین قبلی تنها سرویسدهندگان اینترنت را برای دریافت اطلاعات خصوصی کاربران هدف قرار داده بود، اما قوانین جدید همه شرکتهای فناوری و از جمله اپل را هدف قرار داده است. بخش دیگری از این لایحه که هک کردن رایانهها در سراسر جهان توسط نهادهای اطلاعاتی انگلستان را مجاز میشمارد مورد اعتراض اپل قرار گرفته است. جالب اینکه طبق قانون یاد شده شرکتهای مخابراتی و ارتباطی موظف به همکاری با نهادهای اطلاعاتی در این زمینه هستند. اپل چنین کاری را زمینهساز تخریب اعتماد میان مشتریان و شرکتهای فناوری دانسته است. در لایحه پیشنهادی هیچ استثنایی در این زمینه وجود ندارد و ممکن است دولت انگلیس برای هک کردن دادههای یک شرکت فناوری ایرلندی در آلمان درخواستی به اپل بدهد.
ارسال نظر