سرعت اینترنت به یک پتابیت در ثانیه رسید
رایورز: بازوی تحقیقاتی شرکت مخابراتی Alcatel-Lucent که با نام Bell Labs شناخته میشود، اعلام کرد نمونه اولیه سیستم پیچیده چندگانه و پرسرعت اینترنتی (MIMO-SDM) را مورد آزمایش قرار داده است که این سیستم به آنها امکان میدهد در زمان راهاندازی نسل پنجم خدمات مخابراتی (۵G) بتوانند با سرعت یک پتابیت در ثانیه (۱Pb) خدمات اینترنت اشیا را ارائه دهند. این شرکت مخابراتی این پروژه را «دستیابی به موفقیت بزرگ» نامگذاری کرده است و میگوید فناوری انتقال اطلاعات MIMO مبتنی بر سیستم ۶×۶ در شهر نیوجرسی آمریکا با موفقیت انجام شده است.
رایورز: بازوی تحقیقاتی شرکت مخابراتی Alcatel-Lucent که با نام Bell Labs شناخته میشود، اعلام کرد نمونه اولیه سیستم پیچیده چندگانه و پرسرعت اینترنتی (MIMO-SDM) را مورد آزمایش قرار داده است که این سیستم به آنها امکان میدهد در زمان راهاندازی نسل پنجم خدمات مخابراتی (۵G) بتوانند با سرعت یک پتابیت در ثانیه (۱Pb) خدمات اینترنت اشیا را ارائه دهند. این شرکت مخابراتی این پروژه را «دستیابی به موفقیت بزرگ» نامگذاری کرده است و میگوید فناوری انتقال اطلاعات MIMO مبتنی بر سیستم ۶×۶ در شهر نیوجرسی آمریکا با موفقیت انجام شده است. مرکز تحقیقاتی Bell Labs برای نخستینبار در این آزمایشها موفق شد اختلالات داده در سیگنالهای چندگانه را روی فیبرهای معمولی از میان بردارد تا به کمک ۶ فیبر نوری اپتیکال بتواند پردازش خدمات ارتباطی در آن واحد را انجام دهد.
«مارکوس ولدون» مدیر فناوری آزمایشگاه تحقیقاتی Bell Labs در این خصوص گفت: «این آزمایش به یک موفقیت بزرگ منتهی شد و برای نخستینبار در تاریخ، بشر توانست سرعت اینترنت را به یک پتابیت در ثانیه برساند.» در این آزمایش محققان از ۶ کابل موازی برای ارسال و ۶ کابل موازی برای دریافت دادهها استفاده کردند و موفق شدند در فاصله ۶۰ کیلومتری بین دو دفتر مرکزی Bell Labs، با فیبر نوری دادهها را با سرعت یک پتابیت در ثانیه انتقال دهند. خدمات ۵G از سال ۲۰۲۰ میلادی بهصورت رسمی راهاندازی میشود و بر اساس این خبر میتوان گفت در آن سال مردم میتوانند به اینترنت با سرعت یک پتابیت در ثانیه دسترسی داشته باشند. این رقم معادل ۱۰۰۰ ترابیت در ثانیه است.
ارسال نظر