گارتنر: بازار «اینترنت اشیا» بسیار پررونق خواهد بود
بازار اینترنت اشیا در سالهای آتی، رشد غیرقابل تصوری را تجربه خواهد کرد. اینترنت اشیا یا همان IoT (Internet of Things) علاوه بر مصرفکنندگان و کاربران معمولی، نگاه مثبت سازمانها را نیز به خود جلب خواهد کرد و مدیران شرکتها بودجه بیشتری به این حوزه اختصاص خواهند داد. به گزارش همکاران سیستم از وبسایت InformationWeek، گارتنر در گزارش اخیر خود پیشبینی کرده که در سال ۲۰۱۶ تعداد ابزار و دستگاههای مربوط به IoT به ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دستگاه خواهد رسید که این رقم نسبت به سال جاری ۳۰ درصد رشد نشان میدهد.
بازار اینترنت اشیا در سالهای آتی، رشد غیرقابل تصوری را تجربه خواهد کرد. اینترنت اشیا یا همان IoT (Internet of Things) علاوه بر مصرفکنندگان و کاربران معمولی، نگاه مثبت سازمانها را نیز به خود جلب خواهد کرد و مدیران شرکتها بودجه بیشتری به این حوزه اختصاص خواهند داد. به گزارش همکاران سیستم از وبسایت InformationWeek، گارتنر در گزارش اخیر خود پیشبینی کرده که در سال ۲۰۱۶ تعداد ابزار و دستگاههای مربوط به IoT به ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دستگاه خواهد رسید که این رقم نسبت به سال جاری ۳۰ درصد رشد نشان میدهد. گارتنر این رقم را در سال ۲۰۲۰، بالغ بر ۲۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دستگاه پیشبینی کرده است. گزارش گارتنر مهر تایید دیگری بر نظرات آن دسته از تحلیلگرانی است که معتقدند اهمیت و اثرگذاری اینترنت اشیا در حال افزایش است و این امر، تغییر نگاه شرکتها و سازمانهای بزرگ به مقوله فناوری اطلاعات را به دنبال دارد.
در سطح سازمانی، گارتنر اشیای متصل به اینترنت را به دو دسته تقسیم کرده است: دسته اول، دیوایسهای عمومی یا میان صنعتی (cross-industry) است که در صنایع مختلف به کار میرود. دسته دوم را اصطلاحا دستگاههای خاص عمودی (vertical-specific) مینامند که در برخی صنایع ویژه یافت میشود؛ از جمله تجهیزات تخصصی مورد استفاده در اتاق عمل بیمارستانها و دستگاههای ردیابی در کشتیهای کانتینری و هواپیماها. در هر دو دسته ما با رشد غیرقابل تصور روبهرو خواهیم بود.
ارسال نظر