روبات چهارپا رکورد جدید گینس را به دست آورد
محققان چینی موفق به ساخت روباتی شدهاند که با طی کردن مسافتی در حدود ۱۳۴ کیلومتر توانست رکورد جدیدی را در کتاب گینس به نام خود ثبت کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، در سالهای اخیر، روباتهای بسیاری وارد بخشهای مختلفی از زندگی انسانها شدهاند، روباتهای نگهبان، گارسون و. . . اما برخی از روباتها از قابلیتهای جدیدی برخوردار میشوند تا بتوانند نگاههای بیشتری را به خود جلب کرده و تحول جدیدی را در این حوزه رقم بزنند. محققان چینی دانشگاه Posts and Telecommunications واقع در شهرChongqing موفق به ساخت روبات ورزشکاری با نام Xingzhe شدند.
محققان چینی موفق به ساخت روباتی شدهاند که با طی کردن مسافتی در حدود ۱۳۴ کیلومتر توانست رکورد جدیدی را در کتاب گینس به نام خود ثبت کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، در سالهای اخیر، روباتهای بسیاری وارد بخشهای مختلفی از زندگی انسانها شدهاند، روباتهای نگهبان، گارسون و... اما برخی از روباتها از قابلیتهای جدیدی برخوردار میشوند تا بتوانند نگاههای بیشتری را به خود جلب کرده و تحول جدیدی را در این حوزه رقم بزنند. محققان چینی دانشگاه Posts and Telecommunications واقع در شهرChongqing موفق به ساخت روبات ورزشکاری با نام Xingzhe شدند. این روبات ورزشکار با پیمودن مسافتی در حدود ۰۳/ ۱۳۴کیلومتر توانست رکورد جدیدی را در کتاب گینس به نام خود ثبت کند. چهار پای این روبات چینی به گونهای طراحی شدهاند که با کمک یک رایانه که وظیفه هدایت روبات را برعهده دارد با یکدیگر در ارتباط بوده و به یکدیگر متصل شده اند. قسمت بالایی این روبات از یک جسم چهارگوش ساخته شده که روی چهارپایهای متحرک قرار گرفته است.
این روبات از مقاومت و همینطور سختکوشی بالایی نسبت به سایر روباتها برخوردار است که باعث شده نگاههای بسیاری را به خود جلب کند. Xingzhe از سرعت بالایی برخوردار نیست و برای ثبت این رکورد باید در حدود ۵۴ ساعت و ۳۴ دقیقه راه میرفت که این استقامت و پیوستگی در راه رفتن یکی از ویژگیهای متمایز این روبات محسوب میشود. رکورد قبلی بیشترین مسافت طی شده توسط روباتها متعلق به روبات چهارپایی با نام Ranger بود که توسط محققان دانشگاه Cornell ساخته شده و توانسته بود مسافتی در حدود ۶۵.۱۸ کیلومتر را طی کند. یکی از طراحان این روبات درباره این پروژه میگوید: «هدف از طراحی این روبات را میتوان در افزایش مقاومت و همینطور بهرهوری بهتر روباتها از راه دور دانست تا بتوان در آینده به ساخت روباتهای متفاوتی دست یافت.»
ارسال نظر