درحالی‌که یک نماینده مجلس عضو کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گفته بود اکثریت اعضای این کمیته موافق فیلترینگ تلگرام هستند معاون حقوقی و پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفته کسانی که فکر می‏کنند می‏توان با فیلترکردن تلگرام جلوی شبکه‏های اجتماعی را گرفت در اشتباه هستند و این وزارتخانه هیچ درخواستی مبنی بر فیلتر این نرم‏افزار پیا‏مرسان ارائه نداده است.

حسین نوش‏آبادی به خبرگزاری «ایلنا» گفته نرم‏افزارهای پیام‏رسان می‏تواند ابزار خوبی برای توسعه فرهنگ عمومی جامعه باشد به شرطی که از آن درست استفاده شود. به گفته معاون پارلمانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در صورت اینکه عده‏ای بخواهند از این نرم‏افزارها سوءاستفاده کنند باید با کار کارشناسی برای این موضوع چاره‏اندیشی شود. وی تصریح کرد: این یک حقیقت است که ما نمی‏توانیم مانع فعالیت شبکه‏های اجتماعی شویم چون اگر بخواهیم یک شبکه‏ای را فیلتر کنیم شبکه‏های دیگری در کنار آن وجود دارند.

نوش‏آبادی ادامه داد: شرکت‌هایی که سازنده این نرم‌افزارها هستند هر روز امکانات جدیدی را ارائه می‏کنند بنابراین راه‌حل اساسی برای مقابله با رفتارهای مجرمانه، تهدید کردن یا فیلتر کردن نیست. معاون حقوقی و پارلمانی وزیر ارشاد تصریح کرد: این وزارتخانه هیچ‌گونه درخواستی مبنی بر فیلتر این نرم‌افزار پیام‌رسان (تلگرام) ارائه نداده است. گفتنی است روزنامه «دنیای اقتصاد» در یک پرونده به تفصیل موضوع فیلترینگ تلگرام را با حدود ۵۰ کارشناس، مدیر، حقوقدان، صاحب‌نظر، اعضای نهادهای غیردولتی و نمایندگان مجلس به بحث گذاشته است. این پرونده امروز در ضمیمه آخر هفته دنیای اقتصاد منتشر شده است.