ساخت کوچکترین و کم مصرفترین کارت گرافیک جهان به کمک نانوفناوری
تجربه انجام بازیهای سنگین گرافیکی در محیط خانه به کمک کارت گرافیکی جدید شرکت ای ام دی به وقوع پیوسته است. کوچکترین و کم مصرفترین کارت گرافیک موجود با استفاده از نانوفناوری توسط این شرکت ساخته شده است.
به گزارش «ایسنا» شرکت ای ام دی همچنان مرزهای طراحی کارتهای گرافیک را درمی نوردد و در این اواخر، ساخت کارت گرافیک AMD Radeon™ R۹ Nano که سریعترین و کوچکترین کارت گرافیک ITX است و امکان بازیهای گرافیکی سنگین را در منزل و محیطی آرام توسط رایانه های کوچک به وجودآورده، اعلام کرده است.
تجربه انجام بازیهای سنگین گرافیکی در محیط خانه به کمک کارت گرافیکی جدید شرکت ای ام دی به وقوع پیوسته است. کوچکترین و کم مصرفترین کارت گرافیک موجود با استفاده از نانوفناوری توسط این شرکت ساخته شده است.
به گزارش «ایسنا» شرکت ای ام دی همچنان مرزهای طراحی کارتهای گرافیک را درمی نوردد و در این اواخر، ساخت کارت گرافیک AMD Radeon™ R۹ Nano که سریعترین و کوچکترین کارت گرافیک ITX است و امکان بازیهای گرافیکی سنگین را در منزل و محیطی آرام توسط رایانه های کوچک به وجودآورده، اعلام کرده است. کارت گرافیک AMD Radeon™ R۹ Nano برای اولین بار در سطح جهان در نمایشگاه سرگرمی های الکترونیکی (Electronic Entertainment Expo) در لس آنجلس در ژوئن سال ۲۰۱۵ برای طرفداران بازیهای رایانه ای به نمایش گذاشته شد، بر اساس تراشه های گرافیکی به نام فیجی(Fiji) ساخته شده است و علاوهبر کارتهای گرافیک AMD Radeon™ R۹ Fury و R۹ Fury X AMD Radeon™ سومین کارت گرافیک ساخته شده بر پایه این تراشه است.
خانواده کارتهای گرافیک AMD Radeon™ R۹ Fury که بر اساس تراشه های فیجی ساخته شده اند، با استفاده از حافظه هایی با پهنای باند بالا(High-Bandwidth Memory) بهمنظور کاهش مصرف انرژی و افزایش راندمان برای ایجاد رزولوشن های بالا، تجارب بینظیری را برای علاقهمندان به ارمغان آورده و نقطه عطفی در بازیهای رایانهای ایجاد کرده اند. کارت گرافیک AMD Radeon R۹ Nano، کم مصرفترین و کوچکترین کارت گرافیک ITX است و ۳۰ درصد قدرت عملکرد بیشتر و ۳۰ درصد مصرف توان کمتر نسبت به نسل قبلی کارتهای ای ام دی (کارتهای گرافیک Radeon ™ R۹ ۲۹۰X) دارد. ای ام دی به کمک کارتهای گرافیک Radeon™ R۹ Nano، با طراحی کوچک و محیط بسیار آرام برای بهبود بازیهای جدید روی آخرین رابط برنامههای کاربردی مانند DirectX® ۱۲، اجرای انواع بازیها را در منزل ممکن میسازد.
ارسال نظر