ورود دومین غول تجارت الکترونیکی چین به سیلیکون ولی
آیتیایران: دومین شرکت بزرگ تجارت الکترونیکی در چین JD. com که در بازار این کشور پشت سر علیبابا قرار دارد، حالا قدم به سیلیکون ولی گذاشته و نخستین مرکز تحقیق و توسعه خود را در در منطقه تاسیس کرده است. تمرکز اصلی در این دفتر روی رایانش ابری، اپلیکیشنهای موبایل و زیرساختهای Big-Data خواهد بود. علیبابا نیز همین هفته قبل اعلام کرد دومین دیتاسنتر خود را در سیلیکونولی راهاندازی کرده است. هر دو شرکت رقیب بزرگی برای یکدیگر در کشور چین محسوب میشوند و از طرفی تلاش دارند که درک بهتری از مشتریان غربی به دست بیاورند.
آیتیایران: دومین شرکت بزرگ تجارت الکترونیکی در چین JD.com که در بازار این کشور پشت سر علیبابا قرار دارد، حالا قدم به سیلیکون ولی گذاشته و نخستین مرکز تحقیق و توسعه خود را در در منطقه تاسیس کرده است. تمرکز اصلی در این دفتر روی رایانش ابری، اپلیکیشنهای موبایل و زیرساختهای Big-Data خواهد بود. علیبابا نیز همین هفته قبل اعلام کرد دومین دیتاسنتر خود را در سیلیکونولی راهاندازی کرده است. هر دو شرکت رقیب بزرگی برای یکدیگر در کشور چین محسوب میشوند و از طرفی تلاش دارند که درک بهتری از مشتریان غربی به دست بیاورند. اوایل امسال JD بخشی اختصاصی در وبسایت خود تحت عنوان «U.S. Mall» راهاندازی کرد که هدف آن خرید مستقیم محصولات آمریکایی توسط چینیها بود.
Richard Liu بنیانگذار و مدیر این شرکت تجارت الکترونیکی گفته است که حضور در سیلیکونولی فرصت مناسبی برای این شرکت در جهت تقویت قابلیتهای محصولی است. علیبابا که همچنان پرچمدار اصلی تجارت الکترونیک در چین است، در زمینه ارتباط با بازار آمریکا هم پیشرو است. این شرکت ماه گذشته قراردادی با شرکت پست آمریکا (USPS) منعقد کرد که بر اساس آن انتظار دارد تا سال ۲۰۲۰ حجم تبادلات تجاریاش را به یک تریلیون دلار برساند. JD هم همانند علی بابا نمیخواهد از بازار آمریکا دور باشد و همانند رقیب بزرگترش نسخه کاملا انگلیسی از وبسایتش را دارد که خریداران از سراسر جهان میتوانند محصولات تولید چین را خریداری کنند.
در ماه مه سال گذشته JD در لیست شاخص NASDAQ قرار گرفت که گفته شد بزرگترین شرکتی بود که در آن سال در این لیست قرار داده شد. در آن زمان گفته شد که درآمد خالص JD بالغ بر ۵/۱۸ میلیارد دلار است و نزدیک به ۱۲۰ میلیون مشتری فعال دارد. حالا و با حضور در سیلیکونولی JD به دنبال جذب نیروهای نخبه و تزریق مهارتهای فنی از قلب تکنولوژی به شرکت خود هم هست. شرکتهای موفق چینی حالا به خوبی میدانند که ارتباط با بازار آمریکا تا چه اندازه میتواند آنها را قدرتمندتر کند.
ارسال نظر