تاکید معاون دادستان بر مسدودسازی تمامی شبکههای اجتماعی خارجی
خبرگزاری فارس: معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی سه اقدام اساسی برای مقابله با آسیبهای ناشی از محتوای مجرمانه شبکههای اجتماعی را مسدود شدن شبکههای معاند، الزام آنها به انتقال سرورهایشان به داخل و تقویت شبکههای داخلی برشمرد.
عبدالصمد خرمآبادی درخصوص اعمال فیلترینگ هوشمند در شبکههای اجتماعی موبایلی با بیان اینکه فیلترینگ هوشمند یکی از مطالبات قدیمی دادستانی کل کشور از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده است گفت: سامانه فیلترینگ هوشمند طراحی شده توسط وزارت ارتباطات تاکنون نتوانسته انتظارات مردم و مقامات قضایی را برآورده کند و بهرغم تبلیغات وسیع وزارت ارتباطات در مورد فیلترینگ هوشمند، عملا اقدامات آنها تاکنون نتیجه قابل قبولی نداشته است.
خبرگزاری فارس: معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی سه اقدام اساسی برای مقابله با آسیبهای ناشی از محتوای مجرمانه شبکههای اجتماعی را مسدود شدن شبکههای معاند، الزام آنها به انتقال سرورهایشان به داخل و تقویت شبکههای داخلی برشمرد.
عبدالصمد خرمآبادی درخصوص اعمال فیلترینگ هوشمند در شبکههای اجتماعی موبایلی با بیان اینکه فیلترینگ هوشمند یکی از مطالبات قدیمی دادستانی کل کشور از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده است گفت: سامانه فیلترینگ هوشمند طراحی شده توسط وزارت ارتباطات تاکنون نتوانسته انتظارات مردم و مقامات قضایی را برآورده کند و بهرغم تبلیغات وسیع وزارت ارتباطات در مورد فیلترینگ هوشمند، عملا اقدامات آنها تاکنون نتیجه قابل قبولی نداشته است. وی گفت: فاز اول فیلترینگ هوشمند صرفا روی سایت و نرمافزار اینستاگرام انجام شد که چندان موفقیتآمیز نبود و نتوانست جلوی موج عظیم انتشار محتوای مجرمانه در این شبکه را بگیرد. خرمآبادی در ادامه تصریح کرد: با شعار، نمیتوان جلوی انتشار محتوای مجرمانه را گرفت. در کشور ما ظرفیتهای فراوانی برای سالمسازی فضای مجازی وجود دارد ولی عملا این ظرفیتها بهطور کامل استفاده نشده است.
دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه درخصوص وضعیت فعلی شبکههای اجتماعی خارجی اعلام کرد: شبکههای پیامرسان موبایلی خارجی نظیر واتسآپ، وایبر و تلگرام، قوانین کشور ما را رعایت نمیکنند و بهدلیل سهلانگاری وزارت ارتباطات، در حال حاضر این شبکهها علاوه بر اینکه زمینه جاسوسی گسترده بیگانگان از ارتباطات شهروندان کشور را فراهم کرده به بستر امنی برای تهاجم فرهنگی و ارتکاب جرایم سازمان یافته و انتشار گسترده محتوای مبتذل و مستهجن نیز تبدیل شدهاند. معاون قضایی دادستان کل کشور تصریح کرد: اگر بخش کوچکی از بودجهای که برای فیلترینگ نیم بند اینستاگرام هزینه شد، به حمایت و ارتقای کیفیت شبکههای اجتماعی داخلی اختصاص مییافت، قطعا بخش عمدهای از کاربران ایرانی به شبکههای اجتماعی داخلی مهاجرت میکردند و از آسیبهای شبکههای اجتماعی خارجی مصون میماندند.
ارسال نظر