ایرنا: مطالعات محققان دانشگاه نورث وسترن آمریکا نشان می‌دهد که با جمع‌آوری اطلاعات موجود در تلفن همراه، با استفاده از یک نرم‌افزار خاص، می‌توان افسردگی را با دقت ۸۷ درصد تشخیص داد.

در این مطالعه از یک نرم‌افزار برای جمع‌آوری اطلاعات ویژه‌ای از تلفن هوشمند داوطلبان استفاده شده است. نتایج نشان می‌دهد فاکتورهایی مانند ساعات استفاده از شبکه‌های اجتماعی، میزان ساعات حضور در منزل، مکان‌های مراجعه شده، ساعات مکالمه و مواردی از این قبیل، نشانه‌های مهمی را برای افسردگی در اختیار متخصصان قرار می‌دهند.

محققان در این مطالعه ۴۰ نفر را مورد بررسی قرار دادند؛ محققان در ابتدای این مطالعه به این افراد پرسشنامه‌ای در مورد افسردگی دادند. سپس محققان اطلاعات ۲۸ تلفن همراه این افراد را مورد بررسی قرار دادند. محققان همچنین اطلاعات سامانه ردیاب جهانی (جی.پی.اس) و مقدار استفاده از تلفن همراه را مورد بررسی قرار دادند و متوجه شدند که ۱۴ نفر از این افراد علائم افسردگی نداشتند و ۱۴ نفر افسردگی متوسط تا شدید داشتند.

این اطلاعات نشان داد که افراد افسرده تمایلی برای بیرون رفتن از خانه ندارند که این موضوع بازتاب‌دهنده نداشتن انگیزه حرکت کردن در افسردگی است. ازدیگر نتایج این بررسی این بود که افراد افسرده زمان بیشتری را به تلفن همراه خود اختصاص می‌دهند و معمولا برنامه‌ریزی روزانه و هفتگی تلفن همراه این افراد غیرفعال است.