مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیس‌بوک معتقد است که روزی خواهیم توانست به‌طور مستقیم احساسات، اندیشه‌ها و عواطفمان را از طریق اینترنت به اشتراک گذاشته و منتقل کنیم. به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از ورج، انتقال بازخوردهای ناشی از این احساسات و افکار نیز در فضای مجازی ممکن خواهد شد. این در حالی است که فعلا تنها از وب برای انتقال متن، عکس و ویدئو استفاده می‌شود. به گفته وی، در آینده اگر شما به چیزی فکر کنید، دوستتان هم خواهد توانست به سرعت همان فکر را تجربه کند. زاکربرگ که در یک جلسه پرسش و پاسخ مجازی با کاربران فیس‌بوک شرکت کرده بود در مورد موضوعات مختلف دیگری ازجمله تحقیقات این شرکت روی هوش مصنوعی، سیاست‌گذاری این شرکت در مورد انتشار اسامی واقعی اشخاص در فیس‌بوک و... سخن گفت.

به گفته وی، در آینده انتشار اخبار در اینترنت نیز متحول می‌شود و غنای اخبار و سرعت انتشار آنها بیشتر می‌شود. همچنین استفاده از ویدئو و فناوری واقعیت مجازی برای درک بهتر اخبار افزایش می‌یابد. البته طرح چنین ادعاهایی توسط شرکتی که با پرداخت دو میلیارد دلار شرکت اوکولوس ریفت را خریداری کرده چندان عجیب نیست.

زاکربرگ افزود که فیس‌بوک در حال ابداع فناوری جدیدی است که شناسایی اشیا، صحنه‌ها و افراد را از طریق عکس و ویدئو ممکن می‌کند. سیستم مبتنی بر این فناوری قادر به درک شرایط و ماهیت عکس‌ها و ویدئوها است. وی هدف فیس‌بوک را خلق سیستم‌های هوش مصنوعی خاصی دانست که حواسشان نسبت به انسان قوی‌تر عمل می‌کنند و لذا بهتر می‌بینند و می‌شنوند.