۹۰۰ ماهواره ایرباس برای اتصال رایگان به اینترنت
آیتیایران: شرکت Aribus میخواهد ۹۰۰ ماهواره را برای شرکت ماهوارهای OneWeb طراحی کند که هدف آن دسترسی میلیاردها نفر از مردم جهان به اینترنت است. این پروژه ۲ میلیارد دلاری توسط ریچارد برانسون از شرکت ویرجین و همچنین سازنده پردازنده کوالکام سفارش داده شده است. هدف این پروژه پرتاب ۷۰۰ ماهواره تا سال ۲۰۱۸ است و ۲۰۰ ماهواره باقی مانده بهعنوان پشتیبان روی زمین قرار گرفته و فعلا پرتاب نمیشوند. تعدادی از این ماهوارهها توسط شرکت Virgin Galactic به فضا پرتاب خواهد شد که روی ساخت پرتابگرهای ارزان قیمت کار میکند.
آیتیایران: شرکت Aribus میخواهد ۹۰۰ ماهواره را برای شرکت ماهوارهای OneWeb طراحی کند که هدف آن دسترسی میلیاردها نفر از مردم جهان به اینترنت است. این پروژه ۲ میلیارد دلاری توسط ریچارد برانسون از شرکت ویرجین و همچنین سازنده پردازنده کوالکام سفارش داده شده است. هدف این پروژه پرتاب ۷۰۰ ماهواره تا سال ۲۰۱۸ است و ۲۰۰ ماهواره باقی مانده بهعنوان پشتیبان روی زمین قرار گرفته و فعلا پرتاب نمیشوند. تعدادی از این ماهوارهها توسط شرکت Virgin Galactic به فضا پرتاب خواهد شد که روی ساخت پرتابگرهای ارزان قیمت کار میکند. ریچارد برانسون اولین بار در ماه ژانویه از سرمایهگذاری روی پروژه OneWeb خبر داد، اما میزان آن مشخص نشده بود. هدف این پروژه ایجاد بزرگترین مجموعه ماهوارهای برای ارسال اینترنت پرسرعت برای نقاطی است که دسترسی به اینترنت ندارند. در همین حال این پروژه رقیبی برای پروژه اینترنتی ماهوارهای الون ماسک محسوب میشود که او نیز قصد دارد جهان را از طریق ماهوارههای اینترنتی به هم متصل کند.
هدف پروژه الون ماسک ایجاد شبکهای از ۴ هزار ماهواره ارزانقیمت است که توسط شرکت Falcon ۹ به فضا پرتاب میشوند. مدیرعامل گوگل چند روز قبل گفته بود ترجیح میدهد به جای اینکه پولی برای فرزندانش به ارث بگذارد آن را برای توسعه طرحهایی مثل ایده الون ماسک در اینترنت ماهوارهای سراسری رایگان سرمایهگذاری کند. خود گوگل هم پروژههای کوچکتری در زمینه ارائه اینترنت از طریق بالن و همچنین پهپاد را در حال توسعه دارد. فیسبوک هم که هماکنون روی پروژه internet.org کار میکند در اندیشه ساخت پهپاد، ماهواره یا لیزرهایی است که امکان اتصال به اینترنت را در سراسر جهان فراهم کنند.
ارسال نظر