توضیح مدیرعامل مخابرات درباره بازار سیاه خطوط ثابت و موبایل
ایسنا: مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معتقد است: قیمتهای میلیاردی برخی خطوط رند ثابت و همراه ارتباطی با مخابرات ندارد و طبق قانون مالک یک خط مجاز است برای آن قیمتگذاری کند. کاظم ابراهیمی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، با اعلام تفکیک خطوط رند به خطهای ثابت و همراه گفت: در زمینه شمارههای تلفن ثابت کمیسیونی برای تصمیمگیری وجود دارد و علاقهمندان میتوانند از طریق سایت در مزایدههای این بخش شرکت کنند. در این میان براساس قوانین و مقررات مزایده، خط مربوطه قیمتگذاری و واگذار میشود. البته این اظهارات مدیرعامل مخابرات در شرایطی صورت میگیرد که خطوط رند تلفن ثابت به چهار گروه برنزی، نقرهای، طلایی و الماس طبقهبندی شده و دراین میان مدتها است واگذاری شمارههای طلایی و الماس که رندترین شمارهها بهشمار میروند انجام نشده است.
ایسنا: مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معتقد است: قیمتهای میلیاردی برخی خطوط رند ثابت و همراه ارتباطی با مخابرات ندارد و طبق قانون مالک یک خط مجاز است برای آن قیمتگذاری کند. کاظم ابراهیمی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، با اعلام تفکیک خطوط رند به خطهای ثابت و همراه گفت: در زمینه شمارههای تلفن ثابت کمیسیونی برای تصمیمگیری وجود دارد و علاقهمندان میتوانند از طریق سایت در مزایدههای این بخش شرکت کنند. در این میان براساس قوانین و مقررات مزایده، خط مربوطه قیمتگذاری و واگذار میشود.البته این اظهارات مدیرعامل مخابرات در شرایطی صورت میگیرد که خطوط رند تلفن ثابت به چهار گروه برنزی، نقرهای، طلایی و الماس طبقهبندی شده و دراین میان مدتها است واگذاری شمارههای طلایی و الماس که رندترین شمارهها بهشمار میروند انجام نشده است.
مدیرعامل مخابرات درباره تاثیر عدم واگذاری این شمارهها در شرایط بازار این گونه اعلام کرد که شمارههای رند کامل، غالبا مانند سالهای گذشته برای دوایر فنی مخابرات مورد استفاده قرار میگیرد و به همین دلیل این خطها همچنان حفظ شدهاند تا براساس سیاستهایی که بعدها تعیین میشود در مورد آنها تصمیمگیری شود. اما ابراهیمی درباره خطوط رند موبایل نیز به سایت شرکت همراه اول اشاره و اعلام کرد: برای واگذاری شمارههای رند همراه نیز از طریق سایت mci.ir پنلی در نظر گرفته شده که علاقهمندان میتوانند از طریق آن به ثبت نام بپردازند و براساس قیمت و قوانین مزایده نسبت به خرید اقدام کنند. وی ادامه داد: البته پس از واگذاری این شمارهها، کنترل آنها از دست مخابرات خارج میشود و ممکن است توسط افراد بازار کاذبی برای آنها ایجاد شود اما درنهایت این موضوع ارتباطی به شرکت مخابرات ندارد و تصمیمگیری درباره آن از دست ما خارج است. ابراهیمی در پاسخ به این سوال که مخابرات با سیاستگذاریهای خود و کنترل شیوه عرضه سیمکارت تا چه اندازه میتواند چنین بازار کاذبی را کنترل کند، توضیح داد: همانطور که اشاره شد ما دخالتی در بازار پس از فروش اول نداریم و نمیتوانیم وارد این قضیه شویم چرا که ما خطی را براساس قوانین و مقررات واگذار کردیم و طبق قانون مالک جدید مجاز است به شیوه دلخواه برای خط واگذار شده قیمتگذاری کند.
ارسال نظر