کد ملی، پرونده سیمکارتهای جعلی را جمع میکند؟
موبنا : درحالیکه تا پایان ضربالاجل اپراتورها به دارندگان سیمکارتهایی که کدملی خود را ارائه نکردهاند تنها ۹ روز مانده است، برخی نسبت به موفقیت این طرح تردیدهایی دارند. سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در اقدامی جدید اعلام کرده که قصد دارد با جدیت پرونده سیمکارتهای بیهویت یا باهویت جعلی را ببندد. از این سیمکارتها که بخش عمدهای از آن توسط یک اپراتور در کشور عرضه شده است برای اموری همچون مزاحمت تلفنی، کلاهبرداری، فروش مواد مخدر، مسائل جاسوسی و قاچاق مخابراتی استفاده میشود.
موبنا : درحالیکه تا پایان ضربالاجل اپراتورها به دارندگان سیمکارتهایی که کدملی خود را ارائه نکردهاند تنها ۹ روز مانده است، برخی نسبت به موفقیت این طرح تردیدهایی دارند. سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در اقدامی جدید اعلام کرده که قصد دارد با جدیت پرونده سیمکارتهای بیهویت یا باهویت جعلی را ببندد. از این سیمکارتها که بخش عمدهای از آن توسط یک اپراتور در کشور عرضه شده است برای اموری همچون مزاحمت تلفنی، کلاهبرداری، فروش مواد مخدر، مسائل جاسوسی و قاچاق مخابراتی استفاده میشود. به گفته کارشناسان مخابراتی از بابت این نوع سیمکارتها سود بسیار چشمگیری نصیب اپراتور متخلف میشود که با استفاده از این سود امکان هر نوع اختلال در روند جلوگیری و برخورد با این پدیده فراهم است. اما حالا این پرسش میماند که آیا به صرف دریافت کد ملی میتوان سیمکارتهای مزاحم را شناسایی کرد. در این خصوص این احتمال مطرح است که شاید اطلاعات سیمکارتی که هویت جعلی دارد بهطور کامل در اختیار دارنده آن بوده و مجدد آن را برای اپراتور ارسال کند. از این رو مشخص نیست گام بعدی رگولاتوری برای توقف متخلفان این عرصه چیست؟ کد ملی، پرونده سیمکارتهای جعلی را جمع میکند؟
موبنا : درحالیکه تا پایان ضربالاجل اپراتورها به دارندگان سیمکارتهایی که کدملی خود را ارائه نکردهاند تنها ۹ روز مانده است، برخی نسبت به موفقیت این طرح تردیدهایی دارند.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در اقدامی جدید اعلام کرده که قصد دارد با جدیت پرونده سیمکارتهای بیهویت یا باهویت جعلی را ببندد. از این سیمکارتها که بخش عمدهای از آن توسط یک اپراتور در کشور عرضه شده است برای اموری همچون مزاحمت تلفنی، کلاهبرداری، فروش مواد مخدر، مسائل جاسوسی و قاچاق مخابراتی استفاده میشود.
به گفته کارشناسان مخابراتی از بابت این نوع سیمکارتها سود بسیار چشمگیری نصیب اپراتور متخلف میشود که با استفاده از این سود امکان هر نوع اختلال در روند جلوگیری و برخورد با این پدیده فراهم است.
اما حالا این پرسش میماند که آیا به صرف دریافت کد ملی میتوان سیمکارتهای مزاحم را شناسایی کرد. در این خصوص این احتمال مطرح است که شاید اطلاعات سیمکارتی که هویت جعلی دارد بهطور کامل در اختیار دارنده آن بوده و مجدد آن را برای اپراتور ارسال کند. از این رو مشخص نیست گام بعدی رگولاتوری برای توقف متخلفان این عرصه چیست؟
همزمان با سفر وزیر ارتباطات به خوزستان
افتتاح پروژههای ارتباطی و موبایلی
خبرگزاری مهر: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سفر به استان خوزستان پروژههای مختلف ارتباطی از جمله سرویسهای خدماتی مرکز داده این استان را افتتاح میکند. محمود واعظی امروز با هیات همراه به خوزستان سفر میکند. در این سفر از سرویسهای خدماتی دیتاسنتر این استان رونمایی میشود. همچنین بهرهبرداری از سرویسهای مانیتورینگ، پشتیبانی، ایمیل استانی و سرویس خدمات مبتنی بر VOIP از دیگر پروژههایی است که با حضور وزیر ارتباطات بهرهبرداری میشود.
در این سفر پروژههایی همچون پنجره واحد اقتصادی در گمرک آبادان برای ترخیص کالاهای رادیویی و ارتباطی بهصورت مکانیزه، افتتاح خواهد شد. همچنین در این سفر ۸۸۰ کیلومتر فیبرنوری در مسیرهای مختلف استان خوزستان به بهرهبرداری خواهد رسید. توسعه زیرساختهای فناوری الکترونیکی باجههای پستی و نیز بهنگام سازی کدهای پستی ۱۰ رقمی در سطح استان، توسعه زیرساختهای فناوری توسعه باجه خدمات الکترونیکی از دیگر پروژههایی است که در این سفر افتتاح خواهد شد. همچنین با حضور واعظی شرکت رایتل در استان خوزستان نسبت به راهاندازی ۱۴ سایت ارتباطی در شبکه ارتباطات سیار اقدام خواهد کرد و شرکت ایرانسل نیز توسعه شبکه سیار در نسلهای سوم و چهارم ارتباطات سیار را در دستور کار خود دارد.
دستیار صوتی مایکروسافت برای ایرانیها کاربرد ندارد
موبنا: گزارشها حاکی است که سرویس دستیار
صوتی مایکروسافت برای کاربران ایرانی قابل استفاده نیست.
با وجود اینکه مایکروسافت در نسخه جدید از پیشنمایش ویندوز ۱۰، محدودیت فروشگاه برنامههای ویندوز را برای کاربران ایرانی رفع کرده، اما ظاهرا سرویس دستیار صوتی مایکروسافت برای کاربران ایرانی قابل استفاده نیست.
چند روزی است که نسخه ماه ژانویه از پیشنمایش ویندوز ۱۰ با کد Build ۹۹۲۶ بهمنظور تست و بررسی در اختیار علاقهمندان قرار گرفته که یکی از قابلیتهای جذاب آن، افزوده شدن دستیار صوتی مایکروسافت، یعنی کورتانا است، اما ظاهرا امکان دسترسی به این سرویس برای کاربران ایرانی وجود ندارد.
چگونه اپل تلاشهای موتورولا
را ناکام گذاشت
خبرگزاری فارس: درحالیکه موتورولا در سال ۲۰۱۲ به دنبال عرضه گوشی مجهز به حسگر سازگار با اثر انگشت بود، اپل با اقدامی حیرت انگیز رقیب تجاری خود را ناکام گذاشت. به گزارش پی سی ورلد، موتورولا قصد داشت گوشی نکسوس ۶ خود را همراه با حسگری عرضه کند که با شناسایی اثرانگشت کاربران هم امنیت بیشتری برایشان به ارمغان آورد و هم اجرای بسیاری از نرمافزارها را از همین طریق ممکن کند. درحالیکه موتورولا در تلاش برای افزودن این فناوری به گوشی جدید خود بود، اپل که از موضوع مطلع شده بود با خرید شرکت همکار موتورولا به نام AuthenTec تلاشهای این شرکت را ناکام گذاشت.
AuthenTec از جمله شرکتهای پیشرو در زمینه ارائه خدمات امنیت بیومتریک بود که در سال ۲۰۱۲ توسط اپل به قیمت ۳۵۶ میلیون دلار خریداری شد. با این اقدام
پیش دستانه موتورولا دیگر فرصت کافی برای آغاز همکاری با شرکت دیگری بهمنظور طراحی مجدد این حسگر برای گوشی نکسوس ۶ نداشت. در مقابل اپل توانست گوشی آیفون ۵ اس خود را به فناوری یاد شده مجهز کند.دنیس وودساید، مدیرعامل فعلی دراپ باکس که در آن زمان مدیرعامل شرکت موتورولا بود اخیرا در مصاحبهای با نشریه انگلیسی تلگراف این موضوع را افشا کرده است. وی افزوده که امکان داشت با چنین اقدامی نکسوس ۶ در رقابت با آیفون وضعیت بهتری داشته باشد، اما اپل با خرید شرکت AuthenTec ابتکار عمل را به دست گرفت.
سامسونگ از جمله دیگر شرکتهایی است که قصد دارد این فناوری لمسی مبتنی بر اثر انگشت که به Touch ID مشهور شده را در تولیداتش بگنجاند. گوشی گلکسی اس ۵ دارای این ویژگی به شکل ضعیفتری است و گفته میشود در گوشی GS۶ سامسونگ قابلیت مذکور تقویت شده است.
ارسال نظر