ساخت نخستین روبات عاطفی جهان
ایسنا: محققان ژاپنی روبات عاطفی طراحی کردهاند که میتواند سطح مراقبتهای بهداشتی از بیماران مبتلا به زوال عقل را بهبود بخشد. نخستین روبات عاطفی جهان Pepper نام دارد که توسط محققان شرکت SoftBank Mobile طراحی شده است؛ به تازگی از این روبات برای مراقبت از بیماران مبتلا به زوال عقل در خانه سالمندانی در غرب توکیو استفاده شده است. این روبات شبهانسانی دارای سیستم هوش مصنوعی است که امکان تشخیص احساسات افراد مبتلا به زوال عقل را فراهم میکند. نخستین روبات عاطفی جهان میتواند سطح مراقبتهای بهداشتی از بیماران را ارتقا دهد؛ محققان قصد دارند برنامه نرمافزاری مخصوصی برای این روبات طراحی کنند که نیاز به حضور مداوم پرستار در کنار بیمار را برطرف میکند.
ایسنا: محققان ژاپنی روبات عاطفی طراحی کردهاند که میتواند سطح مراقبتهای بهداشتی از بیماران مبتلا به زوال عقل را بهبود بخشد. نخستین روبات عاطفی جهان Pepper نام دارد که توسط محققان شرکت SoftBank Mobile طراحی شده است؛ به تازگی از این روبات برای مراقبت از بیماران مبتلا به زوال عقل در خانه سالمندانی در غرب توکیو استفاده شده است. این روبات شبهانسانی دارای سیستم هوش مصنوعی است که امکان تشخیص احساسات افراد مبتلا به زوال عقل را فراهم میکند. نخستین روبات عاطفی جهان میتواند سطح مراقبتهای بهداشتی از بیماران را ارتقا دهد؛ محققان قصد دارند برنامه نرمافزاری مخصوصی برای این روبات طراحی کنند که نیاز به حضور مداوم پرستار در کنار بیمار را برطرف میکند. این روبات میتواند در نقش طرف گفتوگو با بیمار ظاهر شده و با صحبت کردن درخصوص خاطرات قدیمی، از گسترش روند بیماری زوال عقل پیشگیری کند. روبات عاطفی Pepper از ماه فوریه (بهمن ماه) با قیمت ۱۹۸ هزار ین به بازار ژاپن عرضه خواهد شد. ساخت نخستین روبات عاطفی جهان
ایسنا: محققان ژاپنی روبات عاطفی طراحی کردهاند که میتواند سطح مراقبتهای بهداشتی از بیماران مبتلا به زوال عقل را بهبود بخشد. نخستین روبات عاطفی جهان Pepper نام دارد که توسط محققان شرکت SoftBank Mobile طراحی شده است؛ به تازگی از این روبات برای مراقبت از بیماران مبتلا به زوال عقل در خانه سالمندانی در غرب توکیو استفاده شده است. این روبات شبهانسانی دارای سیستم هوش مصنوعی است که امکان تشخیص احساسات افراد مبتلا به زوال عقل را فراهم میکند. نخستین روبات عاطفی جهان میتواند سطح مراقبتهای بهداشتی از بیماران را ارتقا دهد؛ محققان قصد دارند برنامه نرمافزاری مخصوصی برای این روبات طراحی کنند که نیاز به حضور مداوم پرستار در کنار بیمار را برطرف میکند. این روبات میتواند در نقش طرف گفتوگو با بیمار ظاهر شده و با صحبت کردن درخصوص خاطرات قدیمی، از گسترش روند بیماری زوال عقل پیشگیری کند. روبات عاطفی Pepper از ماه فوریه (بهمن ماه) با قیمت ۱۹۸ هزار ین به بازار ژاپن عرضه خواهد شد.
دل رقیب تازهای برای مک بوک پرو عرضه کرد
خبرگزاری فارس: شرکت دل رایانه جدیدی به نام
Precision M۳۸۰۰ عرضه کرده و آن را به علت توانمندیهایش یک mobile workstation نامیده که برتر از مکبوک پروی شرکت اپل است. به نقل از پی سی ورلد، این رایانه امکانات مختلفی دارد و به همین علت میتوان آن را با قیمتهای متفاوتی خریداری کرد. به عنوان مثال دو نوع نمایشگر برای Precision M۳۸۰۰ در نظر گرفته شده که دقت یکی ۵۹ درصد بیشتر از دیگری است. همچنین باتریهای این رایانه هم متنوع است و عمر یکی ۲۵ درصد بیشتر از دیگری است. پردازنده چهار هستهای Core i۷ ۴۷۱۲HQ اینتل، حداکثر ۱۶ گیگابایت DDR۳، نمایشگر ۶/۱۵ اینچی ۴K لمسی، پردازنده گرافیکی Nvidia Quadro K۱۱۰۰M با دوگیگابایت Ram برخی دیگر از توانمندیهای این رایانه است. دل میگوید M۳۸۰۰ نسبت به پیشرفتهترین نمونههای رقیب در زمینه پردازش و پخش تصاویر ویدئویی تا ۳۰ درصد بهتر عمل میکند. کاربران طبق علاقه خود میتوانند در این رایانه از هارد درایوهای استاندارد ۵/۲ اینچی، اس اس دی یا hybrid و همینطور درایو mSATA یک ترابایتی استفاده کنند. در مجموع به نظر میرسد سرعت هاردهای رایانه دل از ۴۰۰ تا ۵۰۰ مگابایت در ثانیه فراتر نرود، اما این رقم در مک بوک پرو دو برابر است.
ارسال نظر