بدترین پسوردهای سال ۲۰۱۴
خبرگزاری مهر:در سال ۲۰۱۴ میلادی، حسابهای کاربری بسیاری هک شدند تا اطلاعات شخصی و همینطور حسابهای مالی آنها به سرقت برود، اما علت عمده آن را میتوان در انتخاب رمز عبور نامناسب دانست. شرکت SplashData موسسه تحقیقاتی است که در زمینه مدیریت رمزهای عبوری و همینطور امنیت شبکه فعالیت دارد و میکوشد تا با افشای بیشترین رمزهای عبوری یا بدترین آنها، امنیت حسابها و همینطور اطلاعات شخصی کاربران را افزایش دهد. شرکت SplashData هر ساله و با آغاز سال میلادی جدید به انتشار لیستی از بدترین و رایجترین کلمههای عبور در اینترنت میپردازد.
خبرگزاری مهر:در سال ۲۰۱۴ میلادی، حسابهای کاربری بسیاری هک شدند تا اطلاعات شخصی و همینطور حسابهای مالی آنها به سرقت برود، اما علت عمده آن را میتوان در انتخاب رمز عبور نامناسب دانست. شرکت SplashData موسسه تحقیقاتی است که در زمینه مدیریت رمزهای عبوری و همینطور امنیت شبکه فعالیت دارد و میکوشد تا با افشای بیشترین رمزهای عبوری یا بدترین آنها، امنیت حسابها و همینطور اطلاعات شخصی کاربران را افزایش دهد. شرکت SplashData هر ساله و با آغاز سال میلادی جدید به انتشار لیستی از بدترین و رایجترین کلمههای عبور در اینترنت میپردازد. امسال نیز همانند هر سال این شرکت به معرفی بدترین رمزهای عبوری پرداخته است. امسال بدترین کلمه عبور که بالاترین رتبه را به خود اختصاص داده «۱۲۳۴۵۶» بوده که بیشترین هک حساب کاربری را نیز به خود اختصاص داده است، اما این موسسه تحقیقاتی لیستی از بدترین رمزهای عبوری را منتشر کرده که شامل پسوردهایی مانند، ۱۲۳۴۵۶، password، ۱۲۳۴۵، ۱۲۳۴۵۶۷۸، . qwerty، ۱۲۳۴۵۶۷۸۹، ۱۲۳۴، . baseball، . dragon، . football، ۱۲۳۴۵۶۷، monkey، letmein، abc۱۲۳، ۱۱۱۱۱۱، mustang، access، shadow، master، michael، superman، ۶۹۶۹۶۹، ۱۲۳۱۲۳، batman، trustno۱ هستند.
در پایان این موسسه تحقیقاتی توصیههایی را به کاربران عرضه میکند: اگر رمز ورودی شما جزو رمزهای عبوری نامبرده شده است، حتما آن را تغییر دهید. رمزهای عبوریتان حداقل ۱۰ کاراکتر داشته باشند. رمزهای عبوریتان ترکیبی از حروف کوچک و بزرگ باشند. رمزها باید ترکیبی از حروف و اعداد باشند. کلمات خاصی را که در فرهنگ لغات وجود دارند برای رمز عبوری انتخاب نکنید.
ارسال نظر