معاون طرح و توسعه شرکت ارتباطات زیرساخت:
۸ میلیون حمله سایبری مشکوک به کشور - ۴ شهریور ۹۳
ایسنا: معاون طرح و توسعه شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد روزانه حدود ۵ تا ۸ میلیون حمله سایبری مشکوک به دروازههای کشور صورت میگیرد. مهدی کریمی در مراسم افتتاح پروژه SOC شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: تهدیدات سایبری در ابتدا تهدیدات ساده بودند که به ویروسهای ساده محدود میشدند اما اکنون با گسترش تکنولوژی این تهدیدها هم رشد پیدا کردهاند و هدفمند شدهاند، به همین دلیل لازم است برای شناسایی و مقابله با آنها روشهایی فراتر از آنتی ویروسهای موجود را مورد استفاده قرار داد. معاون طرح و توسعه شرکت ارتباطات زیرساخت همچنین به طبقهبندی حملات سایبری پرداخت و آنها را در سه گروه دستهبندی کرده و افزود: اکنون عمده موارد تهدیدها به مسائل مالی، صنعتی و دولتی مربوط میشود که همین مساله میتواند چالشهای زیادی در امنیت کشورها ایجاد کند.
ایسنا: معاون طرح و توسعه شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد روزانه حدود ۵ تا ۸ میلیون حمله سایبری مشکوک به دروازههای کشور صورت میگیرد. مهدی کریمی در مراسم افتتاح پروژه SOC شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: تهدیدات سایبری در ابتدا تهدیدات ساده بودند که به ویروسهای ساده محدود میشدند اما اکنون با گسترش تکنولوژی این تهدیدها هم رشد پیدا کردهاند و هدفمند شدهاند، به همین دلیل لازم است برای شناسایی و مقابله با آنها روشهایی فراتر از آنتی ویروسهای موجود را مورد استفاده قرار داد. معاون طرح و توسعه شرکت ارتباطات زیرساخت همچنین به طبقهبندی حملات سایبری پرداخت و آنها را در سه گروه دستهبندی کرده و افزود: اکنون عمده موارد تهدیدها به مسائل مالی، صنعتی و دولتی مربوط میشود که همین مساله میتواند چالشهای زیادی در امنیت کشورها ایجاد کند. به همین دلیل پروژه SOC که مربوط به امنیت شبکه میشود در لایه اول امسال افتتاح میشود و جا دارد لایه دوم آن نیز ظرف سالهای آتی مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
در مراسم افتتاح ۵۱۳ پروژه شرکت ارتباطات زیرساخت، مدیرعامل این شرکت نیز اعلام کرد: براساس آمارهای بینالملل تنها ۷/۳ درصد کاربران اینترنت در خاورمیانه هستند و به همین دلیل لازم است ایران اهدافی بلندتر در این زمینه طراحی کند تا جایگاهی در خور نام خود به دست آورد. وی همچنین عنوان کرد: طی یک سال اول دولت یازدهم حدود ۴۹۰۰ کیلومتر شبکه فیبر نوری به ظرفیت کشور افزوده شده که بخشهای مهمی از این مسیر مربوط به نقاط صعبالعبور بوده است. محمود خسروی همچنین با بیان این نکته که از جمعیت ۷۵ میلیون نفری ایران ۴۲میلیون نفر کاربر اینترنت هستند، افزود: با این وجود سهم ما در جیدیپی به گونهای است که کشورهای پیشرفته تا ۱۰ برابر آن را برای خود پیشبینی کردهاند.
ارسال نظر