بانکداری موبایلی از پنیر سوئیسی هم بیشتر حفره دارد
رایورز: کاربرانی که مبتنی بر گوشیهای اندرویدی از خدمات بانکداری آنلاین بهره میبرند و حتی آنهایی که سیستمهای احراز هویت دوگانه (۲FA) را بهکار میگیرند، آنقدرها هم که فکر میکنند ایمن نیستند. شرکت امنیتی Trend Micro در تازهترین گزارش خود توضیح داد که این قبیل سیستمها برخلاف تصور عمومی امنیت ضعیفی دارند و میتوانند کاربران را به صورت گسترده بهخطر بیندازند. این مرکز اعلام کرد روشهای امنیت سایبری مخصوص بانکداری الکترونیکی در مقایسه با پنیر سوئیسی که به سوراخسوراخ بودن مشهور است، حفرههای بیشتری دارد و به همین خاطر میتوان آن را کاملا آسیبپذیر دانست.
رایورز: کاربرانی که مبتنی بر گوشیهای اندرویدی از خدمات بانکداری آنلاین بهره میبرند و حتی آنهایی که سیستمهای احراز هویت دوگانه (۲FA) را بهکار میگیرند، آنقدرها هم که فکر میکنند ایمن نیستند. شرکت امنیتی Trend Micro در تازهترین گزارش خود توضیح داد که این قبیل سیستمها برخلاف تصور عمومی امنیت ضعیفی دارند و میتوانند کاربران را به صورت گسترده بهخطر بیندازند. این مرکز اعلام کرد روشهای امنیت سایبری مخصوص بانکداری الکترونیکی در مقایسه با پنیر سوئیسی که به سوراخسوراخ بودن مشهور است، حفرههای بیشتری دارد و به همین خاطر میتوان آن را کاملا آسیبپذیر دانست. در بیانیه شرکت Trend Micro آمده است: «بانکها تلاش میکنند امکان دسترسی سوءاستفادهگران را به حساب کاربری آنلاین شما از بین ببرند و ایمنی کامل برای شما برقرار سازند. رمزهای عبور، کدهای PIN، کارتهای امنیتی، کدهای TAN و... همه از اقداماتی هستند که بانکها برای محافظت هرچهبیشتر از شما انجام میدهند.» محققان این مرکز امنیتی بهتازگی از کشف یک حلقه جنایت سایبری خبر دادند که بزرگترین سرقتهای موبایلی جهان توسط آن صورت میگیرد و یکی از بزرگترین تهدیدها برای سیستم بانکداری موبایلی محسوب میشود.
در اروپا بسیاری از بانکها سیستمهای ۲FA را بهکار میگیرند تا بتوانند امنیت سایبری کاربران خود را فراهم کنند. اما شرکت Trend تاکید میکند که این روش نیز چندان پاسخگو نبوده است.
ارسال نظر