نقض حریم شخصی بزرگترین چالش اینترنت اشیا
فارس: بسیاری از وسایلی که قرار است در آینده به اینترنت متصل شوند، از آسیبپذیریهای مهمی برخوردارند و این امر باعث میشود مشکلات استفاده از آنها تشدید شود. به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از بیزریپورت، بررسی جدید شرکت اچپی نشان میدهد که در سالهای آینده شاهد اتصال قفلهای در، وبکمها، تلویزیونها، زنگهای هشداردهنده، دربهای گاراژ منازل، کلیدهای برق، تهویههای مطبوع، لوازم آشپزخانه و. . . به اینترنت خواهیم بود.
اما بر اساس یافتههای اچ پی هر یک از این وسایل بهطور متوسط از ۲۵ آسیبپذیری برخوردارند و اگر به اینترنت متصل شوند، هکرها بهراحتی میتوانند آنها را مورد سوءاستفاده قرار دهند.
فارس: بسیاری از وسایلی که قرار است در آینده به اینترنت متصل شوند، از آسیبپذیریهای مهمی برخوردارند و این امر باعث میشود مشکلات استفاده از آنها تشدید شود. به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از بیزریپورت، بررسی جدید شرکت اچپی نشان میدهد که در سالهای آینده شاهد اتصال قفلهای در، وبکمها، تلویزیونها، زنگهای هشداردهنده، دربهای گاراژ منازل، کلیدهای برق، تهویههای مطبوع، لوازم آشپزخانه و... به اینترنت خواهیم بود.
اما بر اساس یافتههای اچ پی هر یک از این وسایل بهطور متوسط از ۲۵ آسیبپذیری برخوردارند و اگر به اینترنت متصل شوند، هکرها بهراحتی میتوانند آنها را مورد سوءاستفاده قرار دهند. در ۷۰ درصد از این وسایل از هیچ نوع رمزگذاری برای تبادل دادهها استفاده نمیشود و نیمی از برنامههای همراه طراحی شده برای دسترسی به ابزار یاد شده، اطلاعات را بهصورت رمزگذاری نشده به وب یا سرویسهای کلود ارسال
میکنند.
در ۸۰ درصد از موارد هم کلمات عبور درنظر گرفته شده برای این ابزار از پیچیدگی یا تعداد کاراکترهای لازم برای مقابله با حملات برخوردار نیست. در اکثر موارد کلمات عبور پیش فرض این برنامهها ۱۲۳۴ یا ۱۲۳۴۵۶ است. ۶۰ درصد از برنامههای همراه مربوطه هم از رابطهای کاربری ناایمن تحت وب برخوردارند.
ارسال نظر