دولتها بزرگترین خطر برای آینده اینترنت هستند
خبرگزاری فارس: بر اساس بررسیهای موسسه Pew نظارت و کنترل دولتها و محدودیتهایی که آنها بر سر راه دسترسی به وب به وجود میآورند، بزرگترین خطر برای آینده اینترنت است. به گزارش مای برودباند، فشارهای موسسات تجاری هم ممکن است سازماندهی آزاد اینترنت را به خطر بیندازد و علاوهبر این حجم بالای اطلاعات تولید شده در فضای مجازی نیز شاید باعث شود در آینده یافتن این دادهها دشوار شود. در تحقیق موسسه Pew که از طریق مصاحبه با بیش از ۱۴۰۰ متخصص تهیه شده، در مورد تهیه رو به افزایش قوانین دست و پاگیر اینترنت و همینطور تلاش دولتها در سراسر جهان برای سانسور وب هشدار داده شده است.
خبرگزاری فارس: بر اساس بررسیهای موسسه Pew نظارت و کنترل دولتها و محدودیتهایی که آنها بر سر راه دسترسی به وب به وجود میآورند، بزرگترین خطر برای آینده اینترنت است. به گزارش مای برودباند، فشارهای موسسات تجاری هم ممکن است سازماندهی آزاد اینترنت را به خطر بیندازد و علاوهبر این حجم بالای اطلاعات تولید شده در فضای مجازی نیز شاید باعث شود در آینده یافتن این دادهها دشوار شود. در تحقیق موسسه Pew که از طریق مصاحبه با بیش از ۱۴۰۰ متخصص تهیه شده، در مورد تهیه رو به افزایش قوانین دست و پاگیر اینترنت و همینطور تلاش دولتها در سراسر جهان برای سانسور وب هشدار داده شده است. از جمله کشورهایی که در زمینه فیلتر کردن و تکهتکه کردن آن پیشتاز دانسته شدهاند، میتوان به چین، مصر، ترکیه و پاکستان اشاره کرد.
در ادامه گزارش تصریح شده اگر روند فعلی ادامه یابد و اخبار تازهای در مورد تلاش دولتها برای جاسوسی اینترنتی مانند اقدامات آژانس امنیت ملی آمریکا افشا شود، اعتماد عمومی به وب به شدت کاهش خواهد یافت، البته بهرغم همه این بدبینیها تهیهکنندگان این گزارش چنین نتیجه گرفتهاند که وضعیت اینترنت در سال ۲۰۲۵ بدتر از شرایط فعلی آن نخواهد بود. از میان مصاحبهشوندگان ۳۵ درصد نسبت به آینده اینترنت اظهار بدبینی کرده و ۶۵ درصد در این مورد خوشبین بودهاند.
ارسال نظر