تلویزیون‌های هوشمند هدف بعدی هکرها
عصر فناوری پهن باندهای پرسرعت، وجود تلویزیون‌های هوشمند را در خانه‌ها به یک امر ضروری تبدیل کرده، اما محققان این گجت‌های هوشمند را تهدید بعدی هکرها می‌دانند.
به گزارش خبرگزاری مهر، کارشناسان هشدار می‌دهند که با روند افزایشی دانلود فیلم‌ها از اینترنت در تلویزیون‌های خانگی ومحبوب شدن دریافت کانال‌های تلویزیونی از طریق اینترنت، آلوده شدن تلویزیون‌ها به ویروس‌های رایانه‌ای امری است که قطعا روی می‌دهد.
یوجین کسپراسکای یکی از موسسان شرکت کسپراسکای و مدیر اجرایی این شرکت روسی که چهارمین شرکت ضد ویروس رایانه‌ای جهان است، می‌گوید: تلفن‌های همراه و تلویزیون‌های هوشمند، هدف بعدی ویروس مجرمان و هکرهای رایانه‌ای هستند.
وی افزود شرکت وی که روزانه ۳۱۵ هزار گزارش را از فعالیت‌های مشکوک دریافت می‌کند، اکنون باید به دنبال ویروس‌هایی بگردد که به تلویزیون‌های هوشمند نفوذ می‌کنند، اما وی هشدار داد خطر ویروس‌های رایانه‌ای برای تلفن‌های همراه و محیط خانگی از جمله تلویزیون که این روزها به اینترنت متصل می‌شوند، متنوع‌تر خواهد بود.
در سال میلیون‌ها حمله به ویندوز مایکروسافت، هزاران حمله به تلفن‌های هوشمند و عمدتا به سیستم‌عامل‌های آندروید و ده‌ها حمله به سیستم‌عامل iOS اپل صورت می‌گیرد. کسپراسکای با اشاره به اینکه تمامی این سیستم‌ها مستعد خطر هستند، افزود: آلوده‌سازی میلیون‌ها دستگاه از نظر فنی امکان‌پذیر است. این امر قطعا روی می‌دهد و فقط زمان لازم است تا چنین امری به وقوع بپیوندد.
به گفته وی، تنها تفاوت تلویزیون هوشمند و رایانه، داشتن یک صفحه نمایشگر بزرگ‌تر و کنترل از راه دور است. تلویزیون‌های هوشمند معمولا دارای سیستم‌عامل آندروید و تراشه‌های حافظه و اتصال به اینترنت هستند. کسپراسکای معتقد است که مصرف‌کنندگان در نهایت مجبور خواهند شد نرم‌افزارهای
آنتی ویروس بیشتری خریداری کنند تا با خطر حمله سایبری مقابله کنند.
از ابتدای سال گذشته تاکنون ۱۳ درصد از جمعیت انگلیس تلویزیون‌های هوشمند خریداری کرده‌اند که از طریق فناوری تلفیقی خود یا دستگاه‌های ست تاپ باکس به اینترنت متصل می‌شوند، اما این آمار احتمالا در آینده به‌طور چشمگیری افزایش خواهد یافت.
پیش‌بینی می‌شود ۱۰۰ میلیون خانه در اروپای غربی و آمریکا تا سال ۲۰۱۶ دست‌کم یک ارتباط اینترنتی از طریق تلویزیون داشته باشند.