کارهایی که نباید با گوشیهای هوشمند انجام داد
موبنا- گوشیهای موبایل دستگاههای کاربردی هستند که در صورت استفاده نادرست باعث مشکلاتی برای کاربران میشوند. این روزها کاربران بخش زیادی از اطلاعات خود از جمله اطلاعات بانکی، ویدئو، عکسهای خانوادگی و سایر اطلاعات خود را روی گوشی ذخیره میکنند، بنابراین حفاظت و نگهداری از این دستگاهها مستلزم رعایت اصول خاصی است. آمارها نشان میدهد که ۶۲ درصد افراد برای گوشی هوشمند خود رمز عبور ایجاد نمیکنند. به این ترتیب این افراد ۳۳ درصد بیشتر در معرض از دست دادن اطلاعات از طریق دزدیده یا گم شدن گوشی هوشمندشان قرار میگیرند.
موبنا- گوشیهای موبایل دستگاههای کاربردی هستند که در صورت استفاده نادرست باعث مشکلاتی برای کاربران میشوند.
این روزها کاربران بخش زیادی از اطلاعات خود از جمله اطلاعات بانکی، ویدئو، عکسهای خانوادگی و سایر اطلاعات خود را روی گوشی ذخیره میکنند، بنابراین حفاظت و نگهداری از این دستگاهها مستلزم رعایت اصول خاصی است.
آمارها نشان میدهد که ۶۲ درصد افراد برای گوشی هوشمند خود رمز عبور ایجاد نمیکنند. به این ترتیب این افراد ۳۳ درصد بیشتر در معرض از دست دادن اطلاعات از طریق دزدیده یا گم شدن گوشی هوشمندشان قرار میگیرند.
۳۲ درصد دارندگان گوشیهای هوشمند رمز عبور خود را در حافظه دستگاه ذخیره میکنند تا به صورت خودکار وارد سایتها و حسابهای مالی خود شوند. بنابراین نیازی به وارد کردن پسورد برای دسترسی به حسابهای بانکی نیست، به محض روشن شدن گوشی امکان دسترسی به این اطلاعات وجود
دارد.
این آمارها همچنین نشان داده که ۲۰ درصد کاربران عکسها و ویدئوهای شخصیشان را روی گوشی هوشمندشان ذخیره و آنها را با دیگران به اشتراک میگذارند. بنابراین بسیاری از افرادی که این عکسها را دریافت میکنند، آنها را برای دیگران نیز ارسال میکنند.
براساس این گزارش، روزانه ۱۵۶میلیون پست الکترونیکی با هدف سرقت اطلاعات در سراسر جهان ارسال میشود. بنابراین چهار درصد افراد روی این لینکها در گوشی خود کلیک میکنند و باعث ویروسی شدن یا از دست رفتن اطلاعات خود میشوند.
ارسال نظر