همکاری IBM و AT&T در اینترنت اشیا و نسل جدید شهرهای هوشمند
اساس اینترنت چیزها تا سال ۲۰۲۰ حدودا به ۲۱۲ میلیارد ابزار ارتقا خواهد یافت. IBM و AT&T برای ساختن اَپهای اینترنت چیزها همکاری میکنند تا نسل بعدی شهرهای هوشمند را شکل دهند. آیبیام (IBM) و ایتیاندتی (AT&T) اعلام کردهاند که اتحادی را برای ایجاد راهکارهای پشتیبانی از «اینترنت چیزها» (اینترنت شیء) شکل دادهاند. این دو شرکت فناوریهای پلتفرمهای تحلیلی، ابری و امنیتی خود را با توجه به موضوع حریم خصوصی یکپارچه میکنند تا در مورد دادههای گردآوریشده از دستگاهها در صنایع مختلف دیدگاه بهتری بیابند.
اساس اینترنت چیزها تا سال 2020 حدودا به 212 میلیارد ابزار ارتقا خواهد یافت. IBM و AT&T برای ساختن اَپهای اینترنت چیزها همکاری میکنند تا نسل بعدی شهرهای هوشمند را شکل دهند. آیبیام (IBM) و ایتیاندتی (AT&T) اعلام کردهاند که اتحادی را برای ایجاد راهکارهای پشتیبانی از «اینترنت چیزها» (اینترنت شیء) شکل دادهاند.
این دو شرکت فناوریهای پلتفرمهای تحلیلی، ابری و امنیتی خود را با توجه به موضوع حریم خصوصی یکپارچه میکنند تا در مورد دادههای گردآوریشده از دستگاهها در صنایع مختلف دیدگاه بهتری بیابند. مایکل کری، معاون مدیر تولید بخش وباسفییر (WebSphere) اعلام کرده است که اتحاد جدید این دو شرکت در وهله نخست بر خلق راهکارهایی تازه متمرکز خواهد بود که اهداف آنها دولت و موسسات متوسط هستند. این سازمانها درصدد تلفیق و تحلیل حجمی عظیم از اطلاعات بهدستآمده از وسایل نقلیه عمومی، کنتورها و دوربینهای ویدئویی هستند. در نتیجه ممکن است شهرها بهتر بتوانند الگوها و و روندهای بهبود امکانات و برنامهریزی شهری را مدیریت کنند و از هزینهها بکاهند. به گفته کریس هیل، معاون ارشد راهکارهای پیشرفته AT&T، «همکاری این دو شرکت جهانی به ایجاد امکان اتصال بیشتر در سطح جهان کمک خواهد کرد. دیدگاه مشترک ما این است که اینترنت چیزها به شرکتهای صنایع گوناگون امکان اتکا به داراییهای واقع در مناطق دوردست و نیز ابزارهای متصل به نت را خواهد داد و بر این اساس، آنان خواهند توانست کسبوکار خود را به سطوح تازهای برسانند.» AT&T شبکه دسترسی
جهانی دستگاه به دستگاه (M2M)، ابزارها و واحد هویت مشترک جهانی (SIM) خود را در این همکاری وارد خواهد ساخت تا به ایجاد ارتباط میان امکانات موجود در سطح جهان یاری برساند. این فناوریها از طریق پلتفرمهای M2M مدیریت میشوند تا دادهها به گونهای ایمن گردآوری، سازماندهی و به نرمافزارهای کاربردی ارسال شوند. IBM نیز مرکز عملیات هوشمند (Intelligent Operations Center)، مدیریت داراییهای موسوم به ماکسیمو (Maximo Asset Management)، توان تحلیلی پیشرفته خود و ابزار MQTT مربوط به مسیجسایت (MassageSight) خود را که مکمل مجموعه راهکارهای آیبیام موبایلفرست (MobileFirst) است، برای این کار ارائه خواهد کرد. آیبیامموبایلفرست توان مدیریت، امنیت و تحلیل را که مورد نیاز سازمانها است، ارائه خواهد کرد. سازمانها برای سرمایهگذاری بر نقش روزافزون وسایل موبایل در اینترنت چیزها، به این امکانات نیاز دارند. این دو شرکت برای ارائه راهکارهای خود از مرکزی متعلق به AT&T در پلانوی تگزاس و نیز از مراکز آیبیام در نقاط مختلف جهان بهرهبرداری خواهند کرد.
کری اعلام کرده است که آیبیام و AT&T پروژههای آزمایشی خود را در «شهرهای مختلفی» در سراسر جهان آغاز کردهاند و اَپهای جدید را در آنها بهکار بردهاند و این فضای تازهیافته را بسیار موردتوجه قرار دادهاند، اما نام شهرهای مذکور را ذکر نکرد. بنابر تحلیلهای انجامشده توسط موسسه آیدیسی (IDC)، اساس اینترنت چیزها تا سال ۲۰۲۰ حدودا به ۲۱۲ میلیارد ابزار ارتقا خواهد یافت که این رقم شامل ۳۰ میلیارد ابزار مرتبط با نت خواهد بود. آیدیسی معتقد است که این رشد عمدتا ناشی از سیستمهای هوشمندی خواهد بود که به گردآوری دادهها اختصاص دارند.
ارسال نظر