سیاست فیلتر فیس‌بوک به دولت قبل برمی‌گردد
خبرگزاری مهر- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از اجرای فیلترینگ هوشمند، افزایش دو برابری پهنای باند و آماده شدن گزارش کمیته پارازیت در مورد ضرر و زیان‌های احتمالی این تشعشعات خبر داد.
محمود واعظی با اشاره به سیاست‌های جدی این وزارتخانه برای ساماندهی تداخل فرکانسی در مرزهای کشور گفت: در این زمینه اقدامات مختلفی انجام شده و با برخی کشورها تفاهم‌نامه‌هایی برای رفع همپوشانی و تداخل‌های فرکانسی امضا کردیم. ماه گذشته نیز در اجلاسی در کشور آذربایجان توافقات خوبی در ارتباط با هماهنگی‌های فرکانسی کشورهای همسایه صورت گرفته است. در این راستا قصد داریم از یک سو تجهیزات باند فرکانسی را در داخل کشور تقویت کنیم و از طرفی فرکانس‌های مزاحم و مداخله‌گر را شناسایی خواهیم کرد.
وزیر ارتباطات درخصوص ماهواره‌ای کردن اینترنت گفت: خوشبختانه در کشور پروژه عظیم شبکه فیبر نوری با ۵۲ هزار کیلومتر پوشش وجود دارد و هم‌اکنون نیز ۲۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر فیبرنوری به این شبکه اضافه خواهد شد. استفاده از فیبر به امنیت بسیار بالایی نیاز دارد و تلاش می‌شود تا جایی که امکان داریم برای برقراری ارتباطات از شبکه فیبر نوری استفاده کنیم و در جاهایی که اطلاعات و داده‌ها از امنیت و حساسیت برخوردار نیست از ماهواره استفاده خواهیم کرد.
وی در مورد سیاست‌های این وزارتخانه برای فیلترینگ گفت: فیلترینگ ارتباطی به وزارت ارتباطات ندارد. ما یک عضو از ۱۳ عضو کمیته تعیین مصادیق هستیم و ۶ نفر از این ۱۳ عضو متعلق به دولت هستند، اما با هماهنگی که بین وزرا داشتیم و جلسه‌ای که با افراد اصلی کارگروه تعیین مصادیق صورت گرفته، سیاستمان را در این زمینه اعلام کرده‌ایم. به این معنی که دولت موافق است آن دسته از سایت‌هایی که مخرب هستند و خانواده‌ها به دنبال این هستند که فیلتر شوند با پیاده‌سازی فیلترینگ هوشمند، فیلتر شوند و سایت‌های علمی - آموزشی که کاربران به دسترسی آن نیاز دارند فیلتر نشوند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد سیاست فیلترینگ فیس‌بوک نیز گفت: فیلتر فیس‌بوک تصمیمی است که قبل از دولت ما گرفته شده است و اینکه آیا کمیته تعیین مصادیق در این زمینه به گذشته برمی‌گردد یا خیر، ما نباید پاسخگو باشیم.