چهارده تولیدکننده برتر برای سال ۲۰۱۴ توافق کردند
تلاش برای افزایش صادرات جهانی تلویزیون
انتظار میرود میزان تقاضا برای مواد اولیه ساخت تلویزیونهای AMOLED در سال ۲۰۱۴ افزایش ۲۷ درصدی داشته باشد
دنیایاقتصاد- تقویم روزهای جدیدش را تجربه میکند و بالاخره سال 2014 آغاز شده است. با این اوصاف است که شرکتهای تکنولوژی هم مانند دیگر شرکتها و بنگاههای تجاری جهان برنامهها و اهداف مختلفی را برای سال جدید میلادی در نظر گرفتهاند. در این میان، شرکتهای تولیدکننده لوازم مصرفی الکترونیک که بازار پر رونقی را پیش روی خودشان دارند، گویا تصمیم دارند در این سال محصولات متنوع و بیشتری را تولید کنند.
تولیدکنندگان برتر بازار جهانی تلویزیون هم از این روند مستثنا نبوده و گویا قرار است در سال ۲۰۱۴ میزان تولید و به دنبال آن صادرات خودشان به سراسر دنیا را افزایش بدهند.
بر اساس گزارشی که اخیرا توسط موسسه تحقیقاتی iSuppli در این مورد منتشر شده است، چهارده شرکت از برترین تولیدکنندگان و برندهای بازار جهانی تلویزیون برنامهریزی کردهاند، تا در سال ۲۰۱۴ میزان تولید و صادرات محصولات LCD خودشان را افزایش بدهند. این در حالی است که حدود نیمی از این شرکتها در سال ۲۰۱۳ صادراتی کمتر از پیش بینیهای گذشته را تجربه کردهاند.
براساس برنامههای تجاری برندهای برتر بازار جهانی تلویزیون از کرهجنوبی، ژاپن و چین، قرار است میزان صادرات جهانی تلویزیونهای LCD در سال ۲۰۱۴ به حدود ۲۳۶ میلیون دستگاه برسد که این رقم تا ۴/۱۳درصد نسبت به صادرات جهانی ۱/۲۰۸ میلیون دستگاهی این محصولات در سال ۲۰۱۳ افزایش و رشد خواهد داشت.
هرچند اهداف این برندها برای سال جدید میلادی خوشبینانه است، اما اعداد و ارقام واقعی داستان متفاوتی را روایت میکنند. در صورتی که آمار مربوط به تخمین میزان صادرات جهانی تلویزیون در سال ۲۰۱۳ تایید شود، میزان صادرات حقیقی تلویزیون LCD به سراسر دنیا کاهش ۹/۰ درصدی را نسبت به صادرات ۸/۲۰۹ میلیون دستگاهی این محصولات در سال ۲۰۱۲ تجربهخواهد کرد.
از میان این چهارده شرکت تولیدکننده برتر تلویزیون که توافق خودشان برای افزایش میزان صادرات جهانی در سال جدید را اعلام کردهاند، هفت شرکت در سال ۲۰۱۳ شاهد کاهش میزان صادرات جهانی خود در مقایسه با سال ۲۰۱۲ بودهاند و هفت شرکت دیگر رشد دو رقمی را در میزان صادرات جهانی خود در این سال به ثبت رساندهاند.
هر چهار شرکت ژاپنی که در این توافق مشارکت کردهاند، شاهد کاهش میزان صادرات جهانی خود در سال ۲۰۱۳ بودهاند. با این اوصاف شرکت Sony با کاهش ۱۵ درصدی، شرکت Toshiba با کاهش ۱۸ درصدی، شرکت Panasonic با کاهش ۱۷ درصدی و شرکت Sharp با کاهش هفت درصدی میزان صادرات خودشان در سال ۲۰۱۳ مواجه شدهاند. حالا از این میان دو شرکت Panasonic و Toshiba تصمیم دارند میزان صادرات جهانی خود را در سال ۲۰۱۴ از ۱۴ تا ۱۸ درصد افزایش دهند و ۲ شرکت Sony و Sharp هم با اختلاف کمی انتظار دارند میزان صادرات جهانی آنها در سال جدید بین ۳ تا ۶ درصد افزایش پیدا کند.
۲ شرکت چینی حاضر در این توافقنامه شامل Haier و Changhong هم با اینکه به ترتیب شاهد کاهش هفت و چهار درصدی میزان صادرات خود در سال ۲۰۱۳ بودهاند، اما تصمیم دارند در سال ۲۰۱۴ میزان صادرات تلویزیونهای خودشان را تا بیش از ۲۰ درصد افزایش بدهند. در برابر اینها دو شرکت کره جنوبی یعنی Samsung و LG که در میان پنج تولیدکننده برتر بازار جهانی تلویزیون قرار دارند، انتظار دارند مجموع میزان صادرات جهانی تلویزیونهایشان در سال ۲۰۱۳ میلادی به ۱/۷۱ میلیون دستگاه برسد که در مقایسه با صادرات ۶۷ میلیون دستگاهی این محصولات در سال ۲۰۱۲، رشد ۶ درصدی
خواهد داشت.
شرکت Samsung پیشبینی کرده است که میزان صادرات جهانی تلویزیونهایش در سال ۲۰۱۳ با رشد ۶ درصدی نسبت به سال گذشته به ۶/۴۲ میلیون دستگاه برسد. این شرکت تصمیم دارد، صادرات تلویزیونهایش را در سال ۲۰۱۴ تا ۱۰ درصد افزایش بدهد. شرکت LG هم تخمین زده است که میزان صادرات جهانی تلویزیونهایش در سال ۲۰۱۳ با رشد ۷ درصدی نسبت به سال ۲۰۱۲ به ۵/۲۸ میلیون دستگاه برسد. این شرکت انتظار دارد میزان صادرات جهانی تلویزیونهایش در سال ۲۰۱۴ را تا ۱۴ درصد افزایش بدهد.
رونق چشمگیر بازار AMOLEDها
در میان انواع تلویزیونهای موجود در بازار گویا مدلهای AMOLED طرفداران زیادی پیدا کردهاند. درست به همین دلیل هم هست که کارشناسان موسسه تحقیقاتی iSuppli انتظار دارند میزان تقاضا برای مواد اولیه ساخت این تلویزیونها در سال ۲۰۱۴ تا ۲۷ درصد نسبت به سال ۲۰۱۳ افزایش پیدا کند.
بر اساس این گزارش، پیشبینی میشود که بازار جهانی مواد اولیه مورد نیاز برای ساخت تلویزیونهای AMOLED در سال ۲۰۱۴ به ارزشی برابر ۴۴۵ میلیون دلار برسد، در حالی که این رقم در سال ۲۰۱۳ برابر ۳۵۰ میلیون دستگاه بوده است. هر چند نرخ رشد این بازار در سال جدید میلادی نسبت به سال ۲۰۱۳ متوسط و برابر ۴۹ درصد بوده است، اما ارزش بازار آن تا ۱۰۰ میلیون دلار افزایش پیدا خواهد کرد.
شرکت Samsung برای اولین بار تلویزیونهای مبتنی بر تکنولوژی AMOLED را در سال ۲۰۰۸ وارد بازار کرد و از آن زمان تا حالا با سهم بازار بیشتر نسبت به رقبای دیگرش، حاکمیت این بازار را در اختیار دارد.
ارسال نظر