در آمد ۴ دلاری امتیان آفریقایجنوبی از هر مشترک ایرانی
تسنیم- بیزینس مانیتور در گزارشی از بازار تلفن همراه ایران نوشت: شرکت آفریقای جنوبی ام تی ان در سه ماهه سوم ۲۰۱۳ برای نخستین بار به ازای هر مشترک خود ۴ دلار درآمد کسب کرده است. بیزینس مانیتور طی گزارشی به وضعیت گسترش شبکه تلفن همراه در ایران پرداخته و اعلام کرده است که نسل سوم سرویس تلفن همراه ارائه شده از سوی اپراتور رایتل از زمان راهاندازی در اواخر سال ۲۰۱۱ تاکنون، تاثیر قابل توجهی بر بازار تلفن همراه ایران بر جای گذاشته است. اما با توجه به تاثیر تحریمها بر افزایش هزینه اقدامات زیرساختی شبکه و مشکل شدن گسترش محدوده آنتندهی رایتل و رقابت بر سر کاهش قیمت، ریسکهای قابل توجهی در چشمانداز آینده این سرویس وجود دارد.
تسنیم- بیزینس مانیتور در گزارشی از بازار تلفن همراه ایران نوشت: شرکت آفریقای جنوبی ام تی ان در سه ماهه سوم ۲۰۱۳ برای نخستین بار به ازای هر مشترک خود ۴ دلار درآمد کسب کرده است.
بیزینس مانیتور طی گزارشی به وضعیت گسترش شبکه تلفن همراه در ایران پرداخته و اعلام کرده است که نسل سوم سرویس تلفن همراه ارائه شده از سوی اپراتور رایتل از زمان راهاندازی در اواخر سال ۲۰۱۱ تاکنون، تاثیر قابل توجهی بر بازار تلفن همراه ایران بر جای گذاشته است. اما با توجه به تاثیر تحریمها بر افزایش هزینه اقدامات زیرساختی شبکه و مشکل شدن گسترش محدوده آنتندهی رایتل و رقابت بر سر کاهش قیمت، ریسکهای قابل توجهی در چشمانداز آینده این سرویس وجود دارد.
به گزارش این سایت خبری، از آنجا که دولت ایران کنترلهای سختگیرانهای را در تمام بخشهای بازار اعمال میکند، سرمایهگذاران تمایلی به توسعه این شبکه ندارند. بر این اساس، رشد این سرویس در سال ۲۰۱۳ آهسته بوده است و پیشبینی میشود، ضریب نفوذ این شبکه تا پایان دوره پنج ساله پیشبینی شده تا سال ۲۰۱۷، تقریبا به ۴۰ درصد برسد.
بیزینس مانیتور در ادامه گزارش خود به در آمد ام تی ان آفریقای جنوبی از بازار تلفن همراه ایران اشاره کرده و آورده است که میزان در آمد شرکت ام تی ان در ایران به ازای هر کدام از مشترکانش برای اولین بار در سه ماهه سوم امسال به بالای ۴ دلار رسید. این نشاندهنده رشدی اندک در میانه مشکلات موجود ناشی از نرخ ارز، کاهش ارزش پول و بالا رفتن نرخ تورم است. پیشبینی میشود این چالشها در کوتاه مدت پابرجا باقی بماند.
همچنین بر اساس برآوردها، حدود ۲ میلیون مشترک استفاده کننده از خدمات نسل سوم در پایان سال ۲۰۱۲ در ایران وجود داشته است و این رقم در سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ رشدی سریع را به خود خواهد دید.
ارسال نظر