سهم وزارت ارتباطات از لایحه بودجه ۹۳
مهر- معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از پیشنهاد حدود ۴۰ هزار میلیارد ریالی این وزارتخانه در لایحه بودجه سال ۹۳ خبر داد. برات قنبری، در آستانه تقدیم لایحه بودجه سال ۹۳ به مجلس شورای اسلامی از سوی دولت درباره بودجه پیشنهادی وزارت ارتباطات گفت: با توجه به مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر استفاده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از محل درآمدهای این بخش برای سرمایهگذاری در طرحهای زیرساختی ICT در جهت کمک به مناطق کمتر توسعه یافته و مرزی و محروم و ارائه خدمات عمومی اجباری و توسعه زیرساختهای پستی و تکمیل زیرساختهای فناوری و تحقیقاتی، حدود ۴۰ هزار میلیارد ریال برای بودجه سال ۹۳ پیشنهاد شده است.
مهر- معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از پیشنهاد حدود 40 هزار میلیارد ریالی این وزارتخانه در لایحه بودجه سال 93 خبر داد.
برات قنبری، در آستانه تقدیم لایحه بودجه سال 93 به مجلس شورای اسلامی از سوی دولت درباره بودجه پیشنهادی وزارت ارتباطات گفت: با توجه به مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر استفاده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از محل درآمدهای این بخش برای سرمایهگذاری در طرحهای زیرساختی ICT در جهت کمک به مناطق کمتر توسعه یافته و مرزی و محروم و ارائه خدمات عمومی اجباری و توسعه زیرساختهای پستی و تکمیل زیرساختهای فناوری و تحقیقاتی، حدود 40 هزار میلیارد ریال برای بودجه سال 93 پیشنهاد شده است.
وی با اظهار امیدواری که این رقم در ردیفهای بودجه امسال دولت دیده شود ادامه داد: سال ۹۲ بودجه پیشبینی شده برای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مبلغ ۷ هزار میلیارد ریال بود.
قنبری با بیان اینکه اولویت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای بودجه سال ۹۳ تکمیل شبکه ملی اطلاعات و زیرساختهای مربوطه است خاطرنشان کرد: بودجه سال آینده با این نگاه که تنها در بخش حاکمیتی هزینه شود پیشنهاد شده به این معنی که بخش خصوصی و تعاونی مجاز به سرمایهگذاری در لایههای مختلف بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات خواهند بود.
معاون وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه در این حوزه دولت باید ۲۰ تا ۲۴ درصد و بخش خصوصی ۷۶ تا ۸۰ درصد سرمایهگذاری کند تصریح کرد: فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشران توسعه و شکل دهنده فضای کسب و کار است و سرمایهگذاری بیشتر در این بخش منتج به توسعه و رشد اقتصادی میشود. براین اساس، فقط دنبال سرمایهگذاری دولت در این بخش نیستیم و باید از سرمایهگذاری بخش خصوصی نیز استفاده کنیم.
مهندس قنبری با اشاره به اینکه افزایش ۱۰ درصدی ضریب نفوذ پهنای باند اینترنت در کشور میتواند به افزایش ۸/۰ درصدی تولید ناخالص داخلی بینجامد اضافه کرد: در یک توسعه متوازن به ازای سرمایهگذاری باید امکانات ایجاد شده به بازار کار تبدیل شود و براین اساس بخش خصوصی باید در لایههای دسترسی و ارائه خدمات به مردم در این بخش سرمایهگذاری کند.
ارسال نظر