زیرساخت تاکید کرد
کمبود پهنای باند داریم
معاون بهرهبرداری و مدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت کشور اختلالات تلفنهای بینالملل را مشکلی کوتاهمدت و مربوط به ابتدای سال جاری دانست و گفت: در حال حاضر میتوان با تمام کشورهای دنیا به سهولت تماس تلفنی برقرار کرد. حسن کریمی در گفتوگو با «ایسنا»، گفت: اکنون برای تامین Voice از ۱۴ مسیر استفاده میشود که در تمام موارد این ارتباط حالت دوجانبه دارد؛ یعنی برخلاف اینترنت که در آن جریان یک طرفه حاکم است، ما در Voice هم ارتباط میدهیم و هم ارتباط دریافت میکنیم. کریمی در واکنش به کاهش سرعت اینترنت کاربران با وجود افزایش پهنای باند، گفت: قطعا هیچ شرکتی نیست که بتواند بگوید شبکه ما هیچ وقت مشکلی ندارد ما نیز در این زمینه چه در داخل و چه در سطح بینالمللی با شرکتهایی قرارداد بستیم که در میان هر دو طرف موافقتنامه سطح خدمات (SLA) وجود داشته باشد.
معاون بهرهبرداری و مدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت کشور اختلالات تلفنهای بینالملل را مشکلی کوتاهمدت و مربوط به ابتدای سال جاری دانست و گفت: در حال حاضر میتوان با تمام کشورهای دنیا به سهولت تماس تلفنی برقرار کرد.
حسن کریمی در گفتوگو با «ایسنا»، گفت: اکنون برای تامین Voice از ۱۴ مسیر استفاده میشود که در تمام موارد این ارتباط حالت دوجانبه دارد؛ یعنی برخلاف اینترنت که در آن جریان یک طرفه حاکم است، ما در Voice هم ارتباط میدهیم و هم ارتباط دریافت میکنیم. کریمی در واکنش به کاهش سرعت اینترنت کاربران با وجود افزایش پهنای باند، گفت: قطعا هیچ شرکتی نیست که بتواند بگوید شبکه ما هیچ وقت مشکلی ندارد ما نیز در این زمینه چه در داخل و چه در سطح بینالمللی با شرکتهایی قرارداد بستیم که در میان هر دو طرف موافقتنامه سطح خدمات (SLA) وجود داشته باشد. وی ادامه داد: اما نکته قابل توجهی که در زمینه سرعت اینترنت وجود دارد این است که اگر اکنون سرعت خود را تست کنید در همان شبکهای که پیش از این استفاده میکردید به طور قطع درخواهید یافت سرعت شما نسبت به گذشته افزایش پیدا کرده است و در برخی از ساعات شبانه روز شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی حتی تا ۸ مگابیت نیز امکان استفاده از پهنای باند را برای کاربران خود فراهم میکنند. کریمی در عین حال یادآور شد: کشور ما در حال حاضر به پهنای باند بیشتری نیاز دارد و همگان باید تلاش کنند که این
پهنای باند افزایش پیدا کند. وی عنوان کرد: براساس برنامه پنجم توسعه، لازم است که تا زمان پایان این برنامه پهنای باند ما به ۵۰۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش پیدا کند که اکنون این رقم حدود ۸۲ گیگابیت است که تا رسیدن به این ظرفیت باید رشدی ۶ برابری را طی کند. او ادامه داد: اگر دسترسی به این ظرفیتها محقق شود، قطعا شرکتهای ارائهدهنده خدمات اینترنتی نیز این ظرفیتها را بر ظرفیت خود خواهند افزود.
ارسال نظر