از آن سو
اینترنت عوامل شکوفایی اقتصاد سوئیس
سوئیس یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است و شاخص کیفیت زندگی در آن در وضعیت ایدهآلی قرار دارد. بخش قابل توجهی از تولید ناخالص داخلی این کشور از طریق حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و صنایع وابسته به آن تامین میشود. به گزارش «ایتنا» به نقل از روزنامه الکترونیکی الاقتصادیه، ۶/۵ درصد تولید ناخالص داخلی سوئیس به ارزش ۲/۳۲ میلیارد فرانک (۱/۳۶ میلیارد دلار) بر عهده بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات است. اینترنت و سرویسهای وابسته به آن، پنجمین فعالیت اقتصادی در این کشور به شمار میرود و حداقل ۱۷۷ هزار نفر در این حوزهها مشغول به کار هستند.
سوئیس یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است و شاخص کیفیت زندگی در آن در وضعیت ایدهآلی قرار دارد. بخش قابل توجهی از تولید ناخالص داخلی این کشور از طریق حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و صنایع وابسته به آن تامین میشود.
به گزارش «ایتنا» به نقل از روزنامه الکترونیکی الاقتصادیه، ۶/۵ درصد تولید ناخالص داخلی سوئیس به ارزش ۲/۳۲ میلیارد فرانک (۱/۳۶ میلیارد دلار) بر عهده بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات است. اینترنت و سرویسهای وابسته به آن، پنجمین فعالیت اقتصادی در این کشور به شمار میرود و حداقل ۱۷۷ هزار نفر در این حوزهها مشغول به کار هستند. بررسیها حاکی از آن است که در ۲۰ سال گذشته تعداد افراد شاغل در این بخش تقریبا یک و نیم برابر شده است. یک سوم این افراد در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و دو سوم دیگر در صنایع وابسته از قبیل بانکداری، شرکتهای بیمه یا بخش دولتی مشغول به فعالیت هستند. موسسه ICT Switzerland در گزارش خود با اشاره به اهمیت روز افزون اینترنت و خدمات رایانهای، گفته است در قرن بیست و یکم «اینترنت» موتور محرکه اقتصاد و تجارت به شمار میرود. این موسسه بر این باور است که هر چه استفاده از رایانه در جامعه بیشتر شود، ثروت ملی و امکان بروز ابداعات و اختراعات نیز به همان میزان افزایش مییابد. به همین دلیل است که تمام کشورهای صنعتی و توسعه یافته، به تدریس مفاهیم فناوریهای ارتباطاتی و اطلاعاتی از همان کلاس اول ابتدایی روی
آوردهاند. از سوی دیگر کتابخانهها، موزهها و شهرداریها نیز فرهنگ کار با رایانه را بین اقشار مسن جامعه ترویج میکنند و همین امر به نوبه خود کاهش شکاف سنی در استفاده از این فناوریهای نوین را به دنبال داشته است.
ارسال نظر