کدام کشورها بیشترین تماس را با تلفن همراه دارند
بر اساس مطالعات یک موسسه تحقیقاتی، آمریکاییها بیش از شهروندان هر کشور دیگری در دنیا با تلفن همراه صحبت میکنند. به گزارش خبرگزاری مهر، امروزه تلفنهای همراه بیشتر از یک تلفن ساده عمل میکنند؛ آنها رایانههای کوچکی هستند که ویژگیهای بسیاری دارند که برقراری تماس فقط یکی از آنها است. بر اساس اعلام موسسه استاتیستا، زمانی که ما با تلفنهای همراهمان صرف میکنیم، طی چند سال اخیر به شدت افزایش یافته است. با این حال، مدت زمانی که صرف حرف زدن با تلفن میشود رو به کاهش است. در آمریکا که مردم آن زمان بیشتری را صرف حرف زدن با تلفن همراه میکنند تعداد دقایق گفتوگو در هر مشترک تلفن همراه نسبت به اوج این میزان در سال ۲۰۰۷حدود ۲۰ درصد کاهش یافته است.
بر اساس مطالعات یک موسسه تحقیقاتی، آمریکاییها بیش از شهروندان هر کشور دیگری در دنیا با تلفن همراه صحبت میکنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، امروزه تلفنهای همراه بیشتر از یک تلفن ساده عمل میکنند؛ آنها رایانههای کوچکی هستند که ویژگیهای بسیاری دارند که برقراری تماس فقط یکی از آنها است. بر اساس اعلام موسسه استاتیستا، زمانی که ما با تلفنهای همراهمان صرف میکنیم، طی چند سال اخیر به شدت افزایش یافته است. با این حال، مدت زمانی که صرف حرف زدن با تلفن میشود رو به کاهش است. در آمریکا که مردم آن زمان بیشتری را صرف حرف زدن با تلفن همراه میکنند تعداد دقایق گفتوگو در هر مشترک تلفن همراه نسبت به اوج این میزان در سال ۲۰۰۷حدود ۲۰ درصد کاهش یافته است. به طور متوسط آمریکاییها، ۳۵۶ دقیقه در ماه در سال ۲۰۱۱ تماس تلفنی برقرار کردهاند این در حالی است آلمانیها در ماه فقط ۷۸ دقیقه با تلفن همراه صحبت کردهاند.
در این بررسی مدت زمانی که مشترکان تلفن همراه در ۱۰ کشور مختلف در سال ۲۰۱۱ با تلفن همراه به گفتوگو نشستند نشان داده شده است. بر اساس این بررسی پس از آمریکا، کانادا با فاصله نزدیکی در رتبه دوم قرار گرفته و پس از آن ترکیه، نروژ و فرانسه و انگلیس به ترتیب با ۱۸۸، ۱۸۴، ۱۲۸ و ۱۲۶ دقیقه در ماه سوم، چهارم، پنجم و ششم هستند.
ایتالیا با ۱۱۸، اسپانیا با ۱۱۵ و ژاپن با ۹۱ دقیقه در ماه در رتبههای هفتم تا نهم هستند و در انتهای این فهرست نیز آلمان با ۷۸ دقیقه در ماه قرار دارد. در آمریکا که مردم آن زمان بیشتری را صرف گفتوگو با تلفن همراه میکنند تعداد دقایق گفتوگو برای هر مشترک تلفن همراه، از اوج این میزان در سال ۲۰۰۷، ۲۰ درصد کاهش یافته است. برقراری تماسهای زیاد در سال ۲۰۰۷ اتفاقی نبود، چرا که نخستین آیفونها در همین سال به بازار آمدند و شیوه تعامل ما را با تلفن هایمان برای همیشه تغییر دادند. شبکههای بی سیم سریعتر، کاربران را به استفاده از سیستمهای ارتباطی صوتی و خدمات پیغام مانند اسکایپ، فیس تایم و واتس آپ تشویق کرده و حاملهای بی سیم موجب کاهش مکالمات صوتی بر حسب دقیقه شدهاند.
ارسال نظر