رییس اتحادیه فناوران رایانه تهران:
حوزه IT نیاز چندانی به شبنم ندارد
رییس اتحادیه فناوران رایانه تهران در رابطه با قاچاق کالا در حوزه فناوری اطلاعات اعلام کرده است که از آنجا که افراد در این صنف بیشتر بهصورت قانونی فعالیت میکنند، چندان نیازی به وجود طرح شبنم نیست. سیدمهدی میرمهدی در گفتوگو با «ایسنا» گفت: افراد در این صنف چندان از طریق قاچاق کالاهای خود را به کشور وارد نمیکنند؛ چراکه ممکن است قیمتها بالاتر از ورود قانونی محاسبه شود یا کالا در راه آسیب ببیند به همین دلیل اکثر افراد در این حوزه عملکردی قانونی دارند. وی همچنین با انتقاد از اجرای نادرست طرح شبنم، ادامه داد: در این صورت این طرح نوعی منبع درآمد است که به هر کالای وارداتی اعم از قاچاق و قانونی تعلق گرفته است.
رییس اتحادیه فناوران رایانه تهران در رابطه با قاچاق کالا در حوزه فناوری اطلاعات اعلام کرده است که از آنجا که افراد در این صنف بیشتر بهصورت قانونی فعالیت میکنند، چندان نیازی به وجود طرح شبنم نیست.
سیدمهدی میرمهدی در گفتوگو با «ایسنا» گفت: افراد در این صنف چندان از طریق قاچاق کالاهای خود را به کشور وارد نمیکنند؛ چراکه ممکن است قیمتها بالاتر از ورود قانونی محاسبه شود یا کالا در راه آسیب ببیند به همین دلیل اکثر افراد در این حوزه عملکردی قانونی دارند.
وی همچنین با انتقاد از اجرای نادرست طرح شبنم، ادامه داد: در این صورت این طرح نوعی منبع درآمد است که به هر کالای وارداتی اعم از قاچاق و قانونی تعلق گرفته است. به هر کالای وارداتی اعم از قاچاق و قانونی برچسبهای طرح شبنم تعلق میگیرد.
طرح شبنم در ابتدا برای این بود که فقط کالاهای با کیفیت وارد بازار شود و به این دسته از کالاها مجوز بدهند ضمن اینکه هر کالا شناسنامه داشته باشد، اما در برخی موارد این حرفها تبدیل به عمل نشده و با چنین وضعیتی مشتری هنگام خرید هر نوع کالایی فکر میکند که در حال خرید جنس باکیفیت است.
میرمهدی تصریح کرد: تمام این موضوعات در حالی رخ میدهد که این کاغذ در ازای دریافت مبلغ ناچیزی به وارد کننده داده میشود و به درستی به این موضوع پرداخته نشده که کالای وارداتی مناسب و باکیفیت است یا خیر. اگر طرح شبنم همانگونه که در ابتدا مطرح شده بود اجرایی میشد، مطمئنا اثرات خود را برروی ورود کالاهای قاچاق به کشور گذاشته بود.
ارسال نظر