تولید نخستین گوشی هوشمند با قابلیت تعویض قطعات
یک طراح هلندی میخواهد با یک گوشی هوشمند به کاربران امکان دهد قطعات تشکیل دهنده تلفنهمراه خود از جمله نمایشگر، اسپیکرها، باتری، حافظه داخلی، دوربین و. . . را بهسادگی و بدون نیاز برای مراجعه به متخصصان عوض کنند. به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سلولار - نیوز، پیشرفتهترین و بهترین گوشی هوشمند جهان در آینده نزدیک وارد بازار نمیشود. در حقیقت، چنین گوشی هنوز تولید نشده است. اما صدها هزار کاربر در سراسر جهان از هماکنون اعلام کردهاند که تمایل به استفاده از چنین محصولی را دارند. «دِیو هاکنس» (Dave Hakkens) طراح هلندی این روزها قصد دارد بازار جهانی گوشیهای هوشمند را با محصولی موسوم به Phonebloks متحول کند.
یک طراح هلندی میخواهد با یک گوشی هوشمند به کاربران امکان دهد قطعات تشکیل دهنده تلفنهمراه خود از جمله نمایشگر، اسپیکرها، باتری، حافظه داخلی، دوربین و... را بهسادگی و بدون نیاز برای مراجعه به متخصصان عوض کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از سلولار - نیوز، پیشرفتهترین و بهترین گوشی هوشمند جهان در آینده نزدیک وارد بازار نمیشود. در حقیقت، چنین گوشی هنوز تولید نشده است. اما صدها هزار کاربر در سراسر جهان از هماکنون اعلام کردهاند که تمایل به استفاده از چنین محصولی را دارند. «دِیو هاکنس» (Dave Hakkens) طراح هلندی این روزها قصد دارد بازار جهانی گوشیهای هوشمند را با محصولی موسوم به Phonebloks متحول کند. ایدهای که این طراح هلندی دنبال میکند بسیار ساده است. او میخواهد با یک گوشی هوشمند جدید به کاربران امکان دهد قطعات تشکیل دهنده تلفنهمراه خود از جمله نمایشگر، اسپیکرها، باتری، حافظه داخلی، دوربین و... را تغییر دهند و در اصل با نگه داشتن بدنه اصلی گوشی، بتوانند قطعات آن را مطابق نیاز خود عوض کنند.
این محصول در اصل یک گوشی هوشمند محسوب میشود که شما مانند بازی Lego میتوانید قطعات آن را سرهم کنید.
هاکنس هماکنون تصاویر ویدئویی مربوط به گوشی هوشمند Phonebloks را روی اینترنت منتشر کرده است که گفته میشود این تصاویر تاکنون ۱۵ میلیون بار دیده شده است. در این تصاویر گوشی هوشمندی نمایش داده شده است که تمامی قطعات آن قابل تغییر هستند و این مساله باعث میشود تا میزان تولید زبالههای الکترونیکی به حداقل برسد و هزینهها در این زمینه به میزان زیاد، کاهش یابد. در این فایل ویدئویی گفته شده است: «ما هر روز میلیونها دستگاه الکترونیکی را دور میاندازیم، زیرا آنها قدیمی میشوند و کارآیی خود را از دست میدهند. اما باید توجه داشت که معمولا در این دستگاههای الکترونیکی تنها یک قطعه کارآیی خود را از دست داده است و دیگر قطعات هنوز به خوبی کار میکنند. اما کاربر در چنین شرایطی مجبور است دستگاه خود را دور بیندازد، زیرا این دستگاه به واسطه قطعه ناکارآمد، کارآمدی خود را از دست داده است».
ارسال نظر