ساخت هدفون برای پخش موسیقی زیرآب
هدفون نپتون امواج صوتی را از طریق استخوان‌های گونه شناگر به گوش داخلی وی ارسال کرده و موجب می‌شود که در زیر آب هم بتوان به موسیقی گوش داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، ساخت هدفون زیر آبی الهام گرفته از شیوه ارتباط دلفین‌ها و وال‌ها در زیر آب با انتقال ارتعاشات صوتی بوده است.
این هدفون درحقیقت نوعی دستگاه پخش ام‌پی‌تری است که موسیقی را از طریق استخوان‌ها در گوش طنین‌انداز می‌کند. این هدفون‌ها از یک محصول دهه ۱۹۷۰ الهام گرفته که موسیقی را از طریق استخوان ترقوه به همین شکل به گوش داخلی منتقل می‌کرد. دیو سیلر از شرکت فینیس (Finis) تولیدکننده آمریکایی اظهار کرد که در دهه ۷۰ محصولی به نام «بون فون» (صدای استخوان) تولید شده بود که دارای لوله نرم بود و دور گردن انداخته می‌شد تا صدا به استخوان‌های ترقوه کاربر منتقل شود. این محصول چندان موفقیت‌آمیز نبود؛ بنابراین این فناوری تا کنون که ما آن را احیا کرده بودیم مورد توجه قرار نگرفت. وی افزود: اکنون از آن زمان عبور کرده و محصولی کاملا منحصر به فرد به نام نپتون ارائه کرده‌ایم. رسانش استخوانی زیر آب بی‌نقص است. بلندگوهای این هدفون روی گونه درست مقابل گوش قرار می‌گیرد، این بلندگوها ارتعاشات را از طریق استخوان گونه به گوش داخلی منتقل می‌کند و نتیجه آن یک تجربه باورنکردنی شنیداری است که کاربر تصور می‌کند، موسیقی داخل سرش درحال پخش شدن است. نپتون با ظرفیت یک هزار فایل موسیقی با قیمت ۱۰۰ پوندی وارد بازار فروش شده است.