خوشبینی استیو بالمربه آینده مایکروسافت
همکاران سیستم- استیو بالمر، مدیر عامل کنونی مایکروسافت در جلسهای اعلام کرده این شرکت در دوره کساد بازار رایانههای شخصی (PC) نه تنها به حیات خود ادامه خواهد داد که رونق همیشگیاش را حفظ خواهد کرد. به گزارش وبسایت eweek، استیو بالمر به همراه جمعی از مدیران مایکروسافت در نشستی شرایط مالی حاکم بر این شرکت را مورد بحث و بررسی قرار دادند. بالمر در این نشست تاکید کرده است، مایکروسافت قصد دارد در کوتاه مدت روی چهار چیز بیش از همیشه تمرکز کند. تمرکز روی خدمات پردازش ابری آفیس ۳۶۵ و ویندوز آزور از اولین اولویتهای مایکروسافت خواهد بود.
همکاران سیستم- استیو بالمر، مدیر عامل کنونی مایکروسافت در جلسهای اعلام کرده این شرکت در دوره کساد بازار رایانههای شخصی (PC) نه تنها به حیات خود ادامه خواهد داد که رونق همیشگیاش را حفظ خواهد کرد.
به گزارش وبسایت eweek، استیو بالمر به همراه جمعی از مدیران مایکروسافت در نشستی شرایط مالی حاکم بر این شرکت را مورد بحث و بررسی قرار دادند. بالمر در این نشست تاکید کرده است، مایکروسافت قصد دارد در کوتاه مدت روی چهار چیز بیش از همیشه تمرکز کند. تمرکز روی خدمات پردازش ابری آفیس ۳۶۵ و ویندوز آزور از اولین اولویتهای مایکروسافت خواهد بود. دوم اینکه، مایکروسافت قصد دارد با تمرکز بر سیستم عامل ویندوز مطمئن شود که رایانههای شخصی همچنان به عنوان یکی از ابزارهای مورد انتخاب مصرفکنندگان باقی خواهد ماند. این شرکت همچنین قصد دارد با ورود به دنیای ابزارهای همراه، کاربرد ویندوز در این حوزهها را نیز افزایش دهد. آخرین اولویت مایکروسافت، افزایش نوآوری در فعالیتهای ارزشزا و سطح بالا خواهد بود. در این نشست، کوین ترنر، یکی دیگر از مدیران اجرایی مایکروسافت گفته است در حال حاضر ۵۵ درصد درآمد مایکروسافت از عرضه خدمات و نرمافزارهای کسبوکار حاصل میشود. بر اساس این گزارش، هماکنون ۲۰ درصد از درآمد مایکروسافت از راه عرضه خدمات و محصولات مصرفی و آنلاین به دست میآید. بخش عرضه تجهیزات پایهای (OEM) در مایکروسافت
نیز ۱۹ درصد از درآمد این شرکت را کسب میکند. البته این بخش با هر دو بخش محصولات مصرفی و راهکارهای کسب و کار در این شرکت همپوشانیهایی دارد. راهکارها و محصولات عرضه شده برای کسب و کارهای کوچک و متوسط نیز ۶درصد از درآمد مایکروسافت را تامین میکند. ترنر تاکید کرده است در اصل یک شرکت عرضهکننده خدمات و نرمافزارهای کسب و کار است و نه عرضهکننده محصولات مصرفی عادی.
ارسال نظر