جای خالی تهران در فهرست برترین جوامع شبکهای جهان
شرکت اریکسون نتایج یک بررسی جدید در مورد برترین جوامع شبکهای جهان را منتشر کرده که هیچ یک از شهرهای ایران در آن جایی ندارند. به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از اریکسون، برترین شهر شبکهای جهان در این فهرست نیویورک با کسب امتیاز ۱/۵۲ است و پس از آن شهرهای استکهلم، لندن، سنگاپور، سئول، پاریس، توکیو، لس آنجلس، سیدنی، پکن، شانگهای، مسکو، سائوپولو، استانبول، مکزیکوسیتی، دهلی، قاهره، بوینوس آیرس، بمبئی، ژوهانسبورگ، جاکارتا، مانیل، لاگوس و کراچی قرار گرفتهاند. در میان کشورهای خاورمیانه دبی، ابوظبی و دوحه از بقیه شهرها پیشی گرفتهاند و البته هیچ یک از شهرهای ایران و از جمله تهران در گزارش یاد شده، جایی ندارند.
شرکت اریکسون نتایج یک بررسی جدید در مورد برترین جوامع شبکهای جهان را منتشر کرده که هیچ یک از شهرهای ایران در آن جایی ندارند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از اریکسون، برترین شهر شبکهای جهان در این فهرست نیویورک با کسب امتیاز ۱/۵۲ است و پس از آن شهرهای استکهلم، لندن، سنگاپور، سئول، پاریس، توکیو، لس آنجلس، سیدنی، پکن، شانگهای، مسکو، سائوپولو، استانبول، مکزیکوسیتی، دهلی، قاهره، بوینوس آیرس، بمبئی، ژوهانسبورگ، جاکارتا، مانیل، لاگوس و کراچی قرار گرفتهاند. در میان کشورهای خاورمیانه دبی، ابوظبی و دوحه از بقیه شهرها پیشی گرفتهاند و البته هیچ یک از شهرهای ایران و از جمله تهران در گزارش یاد شده، جایی ندارند. در این گزارش میزان به کارگیری دستاوردهای مرتبط با فناوری اطلاعات در کشورهای مختلف جهان به تفکیک مناطق مختلف و از جمله خاورمیانه و شمال آفریقا مورد توجه قرار گرفته است. این گزارش نشانگر توسعه گسترده زیرساختها در شهرهای مورد مطالعه و ایجاد فرصتهای شغلی و خدماتی گسترده در ارتباط با فناوری اطلاعات و ارتباطات است. تهیهکنندگان این گزارش ۲۸ شاخص را برای اندازهگیری مزایای استفاده از ICT در هر کشور مورد توجه قرار دادهاند که در دو بعد کلی قابل دستهبندی است. اول میزان بلوغ در حوزه آی سی تی در هر شهر و دیگری میزان استفاده از مزایای
سرمایهگذاری در حوزه ICT در ابعاد اجتماعی، اقتصادی، زیست محیطی و... در گزارش اریکسون تصریح شده امروزه ICT به جزء لاینفک محیطهای کاری مبدل شده و این رشد به خصوص در عرصه تجاری ادامه خواهد یافت. به عنوان مثال ۷۹ درصد از شهروندان امان پایتخت اردن در محل کار خود از اینترنت استفاده میکنند و این رقم در مورد شهرهای مسقط در عمان و دوحه در قطر به ترتیب به ۷۷ و ۶۲ درصد رسیده است. همچنین ضریب نفوذ تلفن همراه در ابوظبی، دبی و دوحه از مرز ۱۰۰ درصد گذشته است و در هیچ از شهرهای دیگر مورد بررسی نیز این رقم کمتر از ۸۳ درصد نبوده است. در بخش دیگری از این گزارش پیشبینی شده تا سال ۲۰۳۰ بیش از ۶۰ درصد مردم خاورمیانه شهرنشین شوند. همچنین در آینده پیشرفت در فناوری و زیرساختهای آی سی تی، زندگی مردم خاورمیانه را متحول خواهد کرد.
ارسال نظر