حسگرهای جدید برای کنترل حرکات اعضای مصنوعی بدن با تلفن همراه
دانشمندان موفق به ساخت حسگرهای حرکتی زیستسازگار برای تلفنهای همراه هوشمند شدهاند که میتوان از آنها برای کنترل اندام پروتزی و سایر بخشهای مصنوعی بدن استفاده کرد. به گزارش «ایسنا»، فناوری سیستمهای میکروالکترومکانیکی شامل اجزای با عرض کمتر از ۱۰۰ میکرون بوده که تقریبا به اندازه قطر موی انسان است. این حسگرها در تلفن همراه با تبدیل سیگنالها از محیط تلفن مانند حرکات دستگاه به تکانههای الکتریکی به دستگاه در مورد قرار گرفتن نمایشگر به شکل عمودی یا افقی اطلاع میدهد. اما جدیدترین نمونه این حسگرهای میکروالکترومکانیکی که با استفاده از چاپگر سه بعدی برای متناسبتر کردن آن به منظور کاشت در بدن انسان ساخته شده، به شکل متضادی عمل کرده و سیگنالهای الکتریکی را به حرکت تبدیل میکنند.
دانشمندان موفق به ساخت حسگرهای حرکتی زیستسازگار برای تلفنهای همراه هوشمند شدهاند که میتوان از آنها برای کنترل اندام پروتزی و سایر بخشهای مصنوعی بدن استفاده کرد.
به گزارش «ایسنا»، فناوری سیستمهای میکروالکترومکانیکی شامل اجزای با عرض کمتر از ۱۰۰ میکرون بوده که تقریبا به اندازه قطر موی انسان است. این حسگرها در تلفن همراه با تبدیل سیگنالها از محیط تلفن مانند حرکات دستگاه به تکانههای الکتریکی به دستگاه در مورد قرار گرفتن نمایشگر به شکل عمودی یا افقی اطلاع میدهد. اما جدیدترین نمونه این حسگرهای میکروالکترومکانیکی که با استفاده از چاپگر سه بعدی برای متناسبتر کردن آن به منظور کاشت در بدن انسان ساخته شده، به شکل متضادی عمل کرده و سیگنالهای الکتریکی را به حرکت تبدیل میکنند.
ارسال نظر