وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:
مردم خواستار افزایش سرعت اینترنت هستند
علاقهای به عضویت در فیسبوک ندارم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در تازهترین اظهار نظر خود و در واکنش به تغییر احتمالی دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت:
هر فردی که به عنوان دبیر شورای عالی فضای مجازی از سوی رییسجمهور انتخاب شود، مورد حمایت قطعی ما خواهد بود و مطمئن هستیم به نحو احسن میتوانیم با هم همکاری داشته باشیم. محمود واعظی در گفتوگو با خبرگزاری مهر، با اشاره به چالشهایی که پیش از این میان وزیران ارتباطات و فناوری اطلاعات و شورایعالی فضای مجازی بوده است، افزود: وزارت ارتباطات از تشکیل شورایعالی فضای مجازی که توسط مقام معظم رهبری تشکیل شده استقبال میکند و معتقدیم جای این شورا در حوزه ICT به ویژه در حوزه محتوا خالی بوده است. وی در پاسخ به این سوال که آیا بهتر نیست دبیر این شورا وزیر ارتباطات باشد، گفت: حجم گستردهای از فعالیتها و وظایف برای وزیر ارتباطات وجود دارد که باید به همه اینها رسیدگی کند. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در حال حاضر با درخواستهای مردم در خصوص استفاده از اینترنت و افزایش سرعت رو به رو هستیم، گفت: به دلایل مختلف پهنای باند اینترنت تاکنون متناسب با آنچه در برنامه دیده شده، توسعه نیافته است.
به گزارش خبرگزاری مهر، وی با اشاره به فعالیت برخی از اعضای دولت در شبکه اجتماعی فیسبوک از گذشته تاکنون گفت: برخی از دوستان در گذشته در این شبکه اجتماعی فعال بوده اند و این کار در حال حاضر نیز ادامه دارد.اما، بنده نه در گذشته و نه در حال حاضر به دلیل کمبود وقت، فعالیتی در این شبکه نداشتم و علاقهای نیز به ایجاد صفحهای که مدیریت آن در اختیار دیگران باشد، ندارم. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص سالم سازی فضای مجازی با اشاره به مباحث مدنظر مقام معظم رهبری در این حوزه تصریح کرد: اینترنت و فضای مجازی ابزار بسیار خوبی برای پیشرفت و ارتقای آگاهی محسوب میشود، اما در این میان برخی آسیبها از طریق مشکلات غیراخلاقی و سایتهای مجرمانهای که به دنبال برخوردهای ضد دینی هستند نیز وجود دارد.وی در خصوص نحوه برطرف کردن این مشکلات گفت: از طریق تولید محتوا میتوان برخی از مسائلی را که در حوزههای اقتصادی فرهنگی اجتماعی و سیاسی به وجود میآید را برطرف کرد؛ از طرفی باید از لحاظ فنی زمینهای را فراهم کنیم که سایتهای غیر اخلاقی که کانونهای خانواده را هدف گرفته اند از دسترسی خانوادهها به دور باشند؛ البته این محدودیت
نباید موجب کاهش سرعت دسترسی یا محدودیت در دسترسی به سایتهای مجاز علمی و تجاری شود. این مقام ارشد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: با برنامهریزیهای صورت گرفته و با تلاشهای در دست انجام امیدواریم طی ۱۸ ماه آینده فعالیتهای خوبی در این حوزه عملیاتی شود.
ارسال نظر