نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که در سال 2012 سیستم عامل آندروید هدف 79 درصد از تهدیدات بدافزاری بود که این رقم در مورد iOS تنها 7/0 درصد، برای بلک‌بری 3/0درصد و برای ویندوز موبایل هم 3/0 درصد بوده است و براین اساس باید گفت سیستم عامل آندروید گوگل همچنان هدف اصلی تهدیدات بدافزاری است.
به گزارش خبرگزاری مهر، در سال 2012 بالغ بر 79 درصد از بدافزارها بر دستگاه‌های آندروید متمرکز بودند؛ دولت آمریکا به کارکنانش دستور داده است که از ابزار ایمنی استفاده کنند و آنها را روزآمد نگه دارند. سیستم عامل آندروید گوگل همچنان هدف اصلی تهدیدات بدافزاری است؛ بنابر اعلام وزارت امنیت داخلی آمریکا در سال 2012، آندروید هدف 79 درصد از تهدیدات بدافزاری بود که این رقم در مورد iOS تنها 7/0 درصد، برای بلک‌بری 3/0 درصد و برای ویندوز موبایل هم 3/0 درصد بود.
بنا بر گزارش‌های صنعتی، ۴۴ درصد از کاربران آندروید هنوز از نسخه‌های قدیمی که در سال ۲۰۱۱ منتشر شده‌اند، استفاده می‌کنند و این نسخه‌ها دچار ضعف‌های امنیتی بسیاری هستند که در نسخه‌های بعدی اصلاح شده است. بنا براین گزارش، سه تهدید اصلی امنیتی در این نسخه‌های آندروید وجود دارد که اولین آنها تروجانی است که سرویس پیامک را مورد حمله قرار می‌‌دهد و تقریبا نیمی از برنامه‌های کاربردی را که هم اکنون در حال انتشارند، آلوده کرده است. این تروجان باعث ارسال پیامک به شماره تلفن‌های موجود در دستگاه می‌شود و برای کاربر صاحب وسیله هزینه‌های اضافی ایجاد می‌کند.
دومین مورد، روت‌کیت است که بدافزاری است که از ضدبدافزارهای معمول پنهان می‌ماند و اطلاعات کاربر، چون گذر واژه و مکان و سایر موارد را بدون آگاهی وی ثبت می‌کند. سومین مورد، دامنه‌های تقلبی گوگل پلی (Google Play) ‌است که به کاربران امکان مرور و دانلود نرم‌افزارهای کاربردی، فیلم‌ها، کتاب‌ها و موسیقی‌‌ها و سایر انواع محتوا را می‌دهد و در عین حال اطلاعات کلیدی و حساس آنها، مانند داده‌های مالی و اطلاعات ورودی را به سرقت می‌برد. در همین حال در اوایل ماه جاری، شرکت ترند مایکرو (Trend Micro) هشدار داد که ضعف‌های امنیتی آندروید از جمله نگرانی‌های اصلی امنیتی است. به گفته جی دی شری، معاون فناوری‌های ترند مایکرو، به دلیل ماهیت شکسته شبکه آندروید، رساندن نسخه‌های روزآمدشده به کاربران در زمان مناسب بسیار دشوار است و تا زمانی که محافظت از دستگاه‌های موبایل به اندازه محافظت از کامپیوترهای خانگی اضطراری نشود، این تهدید همچنان به رشد سریع خود ادامه خواهد داد.
بنا بر اعلام ترند مایکرو، سه سال طول کشید تا رقم نرم‌افزارهای کاربردی پرخطر به ۳۵۰ هزار مورد برسد، اما پس از آن، تنها در مدت شش ماه این رقم دو برابر شد.