آغاز به کار نخستین بیمارستان ترک اعتیادبه اینترنت
یک بیمارستان روانی در پنسیلوانیای آمریکا اعلام کرده است نخستین مرکز درمانی در این کشور خواهد بود که بیماران معتاد به اینترنت را پذیرفته و درمان میکند. به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه ۱۰ روزه این بیمارستان که قرار است نهم سپتامبر آغاز شود، توسط متخصصان روانشناسی ترتیب داده شده که پیش از این، اعتیاد به مواد مخدر و سوء مصرف الکل را درمان کردهاند. دکتر کیمبرلی یانگ روانشناس و بنیانگذار این برنامه میگوید: اعتیاد به اینترنت مشکل بسیار فراگیرتری نسبت به اعتیاد به مواد مخدر و الکل محسوب میشود و علاوه بر این، قانونی و آزاد نیز هست.
یک بیمارستان روانی در پنسیلوانیای آمریکا اعلام کرده است نخستین مرکز درمانی در این کشور خواهد بود که بیماران معتاد به اینترنت را پذیرفته و درمان میکند.
به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه ۱۰ روزه این بیمارستان که قرار است نهم سپتامبر آغاز شود، توسط متخصصان روانشناسی ترتیب داده شده که پیش از این، اعتیاد به مواد مخدر و سوء مصرف الکل را درمان کردهاند.
دکتر کیمبرلی یانگ روانشناس و بنیانگذار این برنامه میگوید: اعتیاد به اینترنت مشکل بسیار فراگیرتری نسبت به اعتیاد به مواد مخدر و الکل محسوب میشود و علاوه بر این، قانونی و آزاد نیز هست.
در این برنامه که در آن چهار معتاد به اینترنت بزرگسال حضور دارند، کلاسهایی برای درمان برگزار خواهد شد که افراد در آنها گروه درمان شده و از نظر روانشناختی ارزیابی میشوند. این بیماران روشهایی را برای کمترین میزان استفاده از اینترنت میآموزند و یاد میگیرند از اپلیکیشنهای دردسر ساز دوری کنند.
دکتر یانگ پیش از این نیز آزمونی را برای تست اعتیاد به اینترنت (IAT) ارائه کرده است. این آزمون یکی از معتبرترین تستهای مربوط به سنجش اعتیاد اینترنتی است که در فرد با ارائه پاسخ به سوالات مطرح شده، میتواند میزان اعتیاد خود به اینترنت را ارزیابی کند.
خواندن کتاب، کاهش مرحله به مرحله استفاده از اینترنت، گردشهای گروهی و ایجاد روابط گرمتر با دوستان و افراد خانواده از جمله راههای درمان اعتیاد به اینترنت اعلام شدهاند.
ارسال نظر