موبایل ایرانی
مخابرات در نحوه تبدیل ودایع اختیاری ندارد
افشار فروتن لاریجانی، رییس انجمن فروشندگان سیمکارت، گوشی و لوازم جانبی در نظر دارد شرایط بازار را به گونهای فراهم کند تا واردکننده قانونی گوشی بتواند در این بازار که به نوعی رقابت با قاچاقچیان است فعالیت کرده و دوام بیاورد. وی با بیان این مطلب که کاهش قیمت گوشیهای تلفنهمراه در بازار باعث شده تا این بازار تکقطبی شود، اظهار داشت: با توجه به اختلافات قیمت بین گوشیهای ارائه شده توسط شرکتهای قانونی و گوشیهای قاچاق، خریداران عمدتا جذب بازار قاچاق شدهاند.
فروتن تاکید میکند که انجمن در نظر دارد تا با هماهنگی اعضای خود طی دو هفته اخیر اقداماتی را انجام دهد تا به موجب آن حق و حقوق قانونی فروشندگان و واردکنندگان قانونی حفظ شود.
صدور پروانه اپراتور سوم در مهر ماه
به گفته لطفا... سبوحی، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، صدور مجوز اپراتور سوم را برای مهر ماه سالجاری در دستور کار خود قرار داده است. پیش از این و از سوی برخی از مدیران وزارت ارتباطات زمان صدور مجوز برای اپراتور سوم که قرار است خدمات نسل سوم تلفنهمراه را ارائه دهد، آذر ماه سال ۸۶ اعلام شده بود.
ضربالاجل برای ایرانسل
معاون طرح و مهندسی شرکت ارتباطات سیار از تعیین ضربالاجل به ایرانسل برای معرفی نماینده خود در سایت شرینگ توسط سازمان تنظیم مقررات خبر داده است.
حسن رضوی، در گفتوگو با سیتنا، با بیان این مطلب که رگولاتوری، شهرداری، اپراتور اول و تالیا، نمایندگان خود را برای حضور در هیاتمدیره شرکت سایت شرینگ از مدتها پیش معرفی کردهاند تصریح کرد، ایرانسل تنها اپراتور ممتنع از این اقدام است.
مخابرات نقشی در تعیین خریداران سهام ندارد
صابر فیضی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران هرگونه دخالت وزارت ارتباطات در خصوص تعیین یا حمایت از برخی متقاضیان خرید سهام را رد کرد و اظهار داشت: ورود شرکت مخابرات ایران به بورس توسط هیات عالی واگذاری انجام میشود و هر شرکتی که توانایی خرید سهام را داشته باشد میتواند از طریق بورس اقدام کند.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران همچنین در گفتوگو با موبنا با رد پیشنهاد تبدیل ودایع مشترکان این شرکت به جای بهای حق نصب خط گفت: مخابرات در نحوه تبدیل ودایع مشترکان هیچگونه اختیاری ندارد.وی با بیان اینکه مخابرات تنها مکلف به جمعآوری و ارائه اطلاعات بوده است، یادآور شد: تاکنون هیچگونه پیشنهادی در این خصوص ندادهایم.
این در حالی است که شرکت مخابرات ایران چندی پیش و در قبوض تلفنهمراه و ثابت، از مشترکان خود برای تبدیل ودایعشان به سهام نظرسنجی کرده و شنبه گذشته نیز با ارائه آماری گفته بود، از میان ۲۳میلیون مشترک تلفنثابت، ۴۹۲نفر و از ۱۵میلیون مشترک تلفنهمراه، تنها ۱۸هزار نفر اعلام کردهاند که نمیخواهند سهامدار شوند.
ارسال نظر